Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

590 Kč za 40 minut ultrazvukové liposukce a 20 minut lipomassage! Ošetření od zdravotní sestry, osvědčená metoda hubnutí a výjimečná sleva 68 %.

4,3 / 5 Studio Fit Medica (2 pobočky) Třebíč  (mapa) 56 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Fit Medica

Dobrý den,
mezi našimi klienty jsou samozřejmě i muži.
Ošetření je vhodné i pro ně, i když je pravda, že výrazně převažují ženy.
Ohledně " problémové partie" – břicha pak záleží výsledek ošetření na typu postavy. Relativně dost mužů má větší obvod břicha kvůli zvětšenému množství břišního tuku – tzv. viscerálního tuku.
Tento se samozřejmě hůře mobilizuje a je pro kavitaci špatně dostupný, protože je v dutině břišní.
Na podkožní tuk účinkuje kavitace stejně dobře u mužů i žen.

Radši Nejemnovat

Dobrý den,
je tato procedura vhodná i pro muže?
Má současná váha je 86 Kg při výšce cca 178 cm. Je tato procedura pro … jak bych to nazval šetrně … silnější břicho vhodná? :-)

petr

Rád bych se zeptal jestli je uvedená procedura vhodná i pro muže? :)

Fit Medica

Dobrý den, výsledek jednoho ošetření je poměrně dost individuální. Každý člověk je jedinečný a i kavitace spolu s lipomasáží má rozdílné výsledky u různých lidí.
Máte pravdu, že pro zcela zjevný efekt je třeba více ošetření – optimálně 3.
Nicméně máme zkušenost, že okolo 75 % ošetřených klientů/klientek už po prvním ošetření výsledek na sobě poznají a je možné jej objektivně změřit.
Takže shrnu odpověď – na 75 % výsledek budete pozorovat už při prvním sezení. Pokud absolvujete 2–3 ošetření, tak je to prakticky 100 %.

Jana

Dobrý den,


zajímalo by mě, zda na jednu partii stačí jedno ošetření, nebo je jich třeba více, aby byl výsledek patrný. Většinou se uvádí cena za jedno ošetření a pak vyjde najevo, že je jich potřeba např. 6 aby se dosáhlo pozitivních výsledků. 


Děkuji za odpověď
Fit Medica

Dobrý den,
cena a voucher platí pro jakoukoli partii, kterou si vyberete. Samotná cena se vztahuje na ošetření trvající 1 hodinu – z toho 40 min kavitace a 20 min lipomassage. V rámci tohoto jednoho ošetření se věnujeme jedné lokalitě. Ošetření více lokalit v jednu chvíli nemá smysl – efekt na problémovou partii by nebyl tak patrný, navíc příliš velké množství tuku organismus hůře metabolizuje.
Pokud se rozhodnete voucher zakoupit, budeme se těšit na Vaši návštěvu :-)

Tereza Felixová

Dobrý den,


chtěla bych se zeptat, zda cena platí pro ošetření všech problémových partií (boky, stehna, zadeček,břicho,..) nebo jestli si jednu partii musím vybrat, která bude ošetřena? 


Děkuji za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru