Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

SHR – nová metoda trvalé bezbolestné epilace

4,5 / 5 Kosmetic Studio Weissmi Brno  (mapa) 481 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Andrej

dobry den. je tato epilace vhodna aj pre muža vratane komplet brazilky a obličeje?

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den,ano, tuto metodu epilace využívají také muži.
Hezký den

Michaela

Dobrý den, co je to brazilská epilace?

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den,jedná se o epilaci intimních partií .Hezký den

Markéta

Děkuji za rychlou odpověd, do oblasti třísel se tedy započítává i oblast podbřišku?

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den, oblast podbříšku se nepočítá do oblasti třísel, v tomto případě je nutno zakoupit voucher navíc. Pokud máte zájem zakoupit více než 10 Ks, proveďte více objednávek, nebo se obraťte na admin Slevomatu. Hezký den.

Markéta

Dobrý den, mám zájem o depilaci oblasti bikiny, je třeba 3 voucherů na jedno ošetření nebo 2? pokud tří , potřebuje se 5× opakovat tudíž potřebuji 15 voucherů? ale max počet na osobu je 10 voucherů, jak to tedy udělat? díky za odpověd

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý den,na epilaci třísel stačí 2 vouchery. Hezký den

Eva

Dobrý den, chtěla bych využít Vaší nabídky pro trvalé odstranění chloupků v podpaží. Chápu to správně, že si koupím 10 voucherů, které uplatním na 5 návštěv? Mockát děkuji předem za odpověď.

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den,přesně tak.Hezký den

Jaňulka Hanáková

Dobrý den,

mohu při zakoupení 9 voucherů komplet celé tělo využít jen některé partie, které vyjdou výhodněji než kupovat vouchery po jednotlivých partií? Děkuji

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den,nabídka je pevně stanovená,bohužel se nedá kombinovat.
Hezký den

Adéla

Ošetření jsem absolvovala u Vás, metodou E-light.

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den,zastavte se u nás ve studiu,zkusíme najít příčinu,proč chloupky začaly růst.
Hezký den

Michaela

Dobrý den, dají se touto epilací odstranit i chloupky na tvářích? Děkuji

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den,ano i chloupky na tvářích je možno permanentně odstranit.
Hezký den

Adéla

Dobrý den, dávate nějakou záruku, že po této metodě opravdu chloupky růst nebudou? Byla jsem na metodě E-light, ovšem výsledek byl tak cca půl roku a pak chloupky zase začali růst. Žádnou hormonální změnu jsem neprodělala a i když jsem do toho vrazila nemalé peníze tak trvalý výsledek žádný. Díky

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den,nemám tušení,kde jste ošetření absolvovala,ani nemohu posoudit jakým přístrojem jste byla ošetřována a zda-li Vám chloupky narostly v množství,které jste měla před epilací.Konzultace osobně s klientkama u nás ve studiu jsou zdarma.
Hezký den

Fany

Dobrý den, když bych šla na ret a bradu, tak se to taky musi holit? Jde mi o to, že nemám tmavé chloupky, jen světlé a bojím se, aby po oholení nezačaly růst tmavé

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den, stačí zastřihnout, pokud jsou tedy delší než dva mm. Hezký den.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je vouchery nutné využít do 19.listopadu nebo stačí do tohoto data přijít na první ošetření?

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý večer,do tohoto data stačí přijít na první ošetření.Následně obdržíte permanentku a termíny si domlouváte u nás ve studiu.
Hezký večer

Kamila

Dobrý den,
měla jsem zakoupené vouchery Epilace metodou E-light, mám za sebou již 5 návštěv a bohužel bez jakéhokoliv kladného výsledku. Má pro mě smysl si kupovat vouchery na tuto novou metodu epilace? Děkuji za odpověď.

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý večer,nemohu takto v diskusi posoudit,proč se zrovna u Vás nedostavil výsledek.Hodně záleží na výkonu přístroje a jak jsem psala výše,Vaše tělo může být v jakémkoli hormonálním,me­tabolickém nebo imunitním rozpoložení.Jestli má smysl se pokusit nechat ošetřit touto metodou nechám na Vás.
Hezký večer

Jana

Dobrý den, zajímá mně, kolikrát je nutné proceduru opakovat pro trvalé odstranění chloupků?

U metody IPL se doporučuje 5 opakování, nicméně jsem se v diskuzích dočetla, že chloupky u této metody po krátké době opět narostou, pokud se vůbec dostaví nějaký efekt.

Děkuji za odpověď.

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý večer,naše zkušenosti s metodou Shr jsou velice dobré,podobně jako E-light působí na cibulky chloupků tepelnou energií,ošetření Shr je rychlejší,účinnější a navíc mnohem příjemnější.Navíc má blahodárný účinek na celulitidu.Počet ošetření je individuální.

Adéla

Dobrý den, měla bych dotaz, zda je epilace opravdu trvalá, nebo jen dlouhodobá. Byla jsem na IPL a to mělo pouze dlouhodobý efekt. Díky

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý večer,jedná se o trvalou epilaci,po ošetření by Vám již neměly chloupky vůbec růst.V případě nějakých hormonálních změn v těle se může stát,že se nějaký chloupek může objevit,ale po jednom ošetření opět vymizí.
Hezký večer

Jiří Procházka

Dobrý den,

počet voucherů (viz. tabulka) je na kolik ošetření a kolik ošetření je potřeba pro nejlepší účinek? U IPL se říká 3–5 ošetření nejlépe.

Kosmetic studio Weissmi

Dobrý večer,počet voucherů ,které uvádí tabulka jsou na jedno ošetření.Počet ošetření je zcela individuální,jsou jedinci,kteří se již po prvním ošetření zbaví permanentně více než 50% chloupků.
Hezký večer

Martina

Dobrý den, mám zájem o epilaci celého těla, tedy za 9 voucherů. Chci se zeptat jestli je v tom zahrnuta epilace i horního rtu, kde bych byla ráda také za odstranění jemných chloupků. V popisu se nezmiňujete. Je pak možno u Vás dokoupit voucher za stejnou cenu? Mám zájem ještě pro manžela ( celé záda) Děkuji za odpověď.

Kosmetic Studio Weissmi

Dobrý den, ano, epilace celého těla zahrnuje i horní ret. Na ošetření celá záda je potřeba zakoupit 5× voucherů. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru