Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za profesionální vlasový lifting Keratin Shot v hodnotě 3890 Kč. Vlasy krásné a zdravé jako nikdy předtím se slevou 74 %

4,0 / 5 Kadeřnictví Tralala České Budějovice  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Vendulka

Dobrý den,
délka a hustota vlasů nerozhoduje? Myslím, zda stačí koupit jen jeden voucher. Díky

Renata Soukupová

Dobrý den,
je možné po aplikaci keratinu si nechat udělat melír?

Tralala kadeřnictví

Melír doporučuji udělat před aplikací.

Ivana

Dobrý den. Je lifting Keratin Shot vhodný pro vlasy poškozené barvením a jak vlasy po této proceduře na další barvení reagují?
Děkuji za odpověď.

Tralala kadeřnictví

Dobrý den. Ano, keratin shot je vhodný pro vlasy jakýmkoliv způsobem poškozené. Barvení bych doporučila před aplikací a nejméně měsíc po aplikaci. Je třeba brát na vědomí, že je to pro váš vlas vlastně ozdravná kůra.

Martina

Děkuji. Na různých stránkách jsem právě četla, že tato metoda je hlavně pro silné, tvrdé vlasy a že jemným vlasům se to prý nedoporučuje, protože je to ještě více zjemní a objem pak ztrácí. Také se prý mohou spálit. Mrzí mě, že Vás otravuji, ale pořád váhám a nemohu se rozhodnout..na vlasech mi opravdu záleží a nechci si jim nijak ublížit, takže potřebuji vědět co nejvíce informací.

Tralala kadeřnictví

Keratin Shot vám zaručeně uškodit nemůže. Jemné vlasy po aplikaci vypadají pevnější, lesklejčí, zdravější. Sama mám vlasy slabé a keratin si pravidelně aplikuji a jsem maximálně spokojená.

Slevomat.cz

Dobrý den,

určitě to smysl má, tato vlasová procedura s keratinem vlasy posiluje a vyživuje.

Martina Grabmüllerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli pro mě má tato procedura smysl, když už rovné vlasy mám? Chtěla bych spíše vlasy posílit, mám je hodně jemné. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru