Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 italské pizzy v originální pizzerii v centru Plzně

4,6 / 5 Pizza Paganini Plzeň  (mapa) 1 618 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Po přečtené diskuzi musím také reagovat…Máme malé dítě a když se tam sakra kouří a chceme na pizzu,tak malou hold necháme doma s tchýni a s manželem si uděláme hezký večer..Myslím že poznámky jsou nemístné o prostorech,co komu do toho..Jste snad majitelé,nebo co??Voucher koupim nebo ne..je to na každém z Vás..Nelze vyhovět všem!!

Miroslav

Když jsem se tak mrkl do diskuse, tak mi to nedá nezareagovat… Do této pizzerie chodím jak s kuponem, tak bez něj pravidelně, někdy je trošku nakouřeno, ale není to tak hrozné. Alespoň nemusím poslouchat řev nevychovaných spratků, pro něž si rodiče neumí sehnat hlídání.

Blanka

Dobrý den,
právě jsem zakoupila poukaz na pizzu ve vašem vyhlášeném podniku. :-) Jsme nekuřáci a také jsme chtěli vzít s sebou děti, ale tady čtu, že se u vás i v době oběda kouří.

Myslela jsem, že to už se snad ani nikde nedělá a že alespoň po dobu oběda je kouření silně omezeno i v restauracích a hospodách. Proč tedy zrovna kuřácká Pizzerie?

Nehledě na to, že pokud bychom k vám chtěli zajít na večeři, k čemuž se pizza také velmi dobře hodí, máme už úplně smůlu.

Píšete sice, že máte nekuřáckou část, ale (pokud jsem vyrozuměla dobře) neoddělenou od kuřácké, pouze umístěnou v horní části restaurace. Kouř přece stoupá nahoru – to si u vás nekuřáky „udíte“? :-)

Z předchozí diskuze vidím, že nejsem jediná, koho toto zajímá. Nechci zde vyvolávat žádné spory o tom, kdo koho omezuje. To je zbytečné, protože každý vidí jasně svoji pravdu. Chtěla bych dát spíše podnět ke změně, která bude nediskriminační jak ke kuřákům, tak k nekuřákům.

Co třeba lépe oddělit kuřáckou a nekuřáckou část, což by pak umožnilo také zavést stejné otvírací hodiny pro všechny?

A když už tedy tolik na kuřáky „myslíte“ (omlouvám se za ta slova – ale pro mě stejně nepochopitelně, jako celá naše společnost), možná že i některým z nich je nepříjemné, když na ně od vedlejších stolů lidé sedící spolu s malými dětmi nevraživě zírají. :-)

Děkuji.



Pizzeria Paganini

Dobrý den,
děkujeme za Váš podnět, ale současná nabídka je již v nabídce a neměnná. Nicméně na těchto stránkách vám rádi odpovíme na dotazy ohledně voucherů.
Hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, nehádejte se prosím. Snažíme se střídavě uveřejňovat nabídky jak pro kuřáky, tak pro nekuřáky, berte to prosím na vědomí, určitě si vždy najdete tu Vaši akci. Děkujeme.

Petra

Pane Zeman. Vy musíte být sobec jak se patří ! Já mám například astma a kvůli takovým jako jste vy na tu výbornou pizzu jít nemohu. Co kdybyste si tu pizzu udělal doma vy a hezky si zakouřil doma u vaší trouby.

Klára Hniličková

Pizza výborná, obsluha ochotná a milá, tentokrát zakoupím poukazů více :-)

Bohouš

Když přijdu sám, sním půlku z jedné a půlku z druhé tak mi tu zbývající 1 pizzu zabalíte s sebou? :-))

Pizzeria Paganini

Dobrý den,
nabídka je standartně pro dvě osoby, ale někdo sní i dvě pizzy sám. Rozumí se tím, že pokud náš zákazník nezvládne dojíst porci u nás v restauraci, tak mu „zbytek“ pizzy samozřejmě zabalíme s sebou. Myslíme že je to napsáno srozumitelně a nemá cenu jinak spekulovat. PS: na benzíně kapka benzínu nestojí nic, ale nikdo Vám nenakape plnou nádrž.
Hezký den

Karel Zeman

PIZZU MÁTE PERFEKTNÍ, KOMU VADÍ KOUŘ AŤ SI JÍ UDĚLÁ DOMA ! ! !O ŽÁDNOU DISKRIMINACI SE NEJEDNÁ ! ! ! JEDNOZNAČNĚ KUPUJI ! ! !

Marie Frantová

Hezý den, jsem ráda, že nejsem sama komu vadí kouření při jídle. Už aby se ti naši politici rozhýbali. Návštěvnost by se vám určitě nesnížila, ba naopak. Kuřák by přišel na výbornou pizzu stejně a nekuřáků by chodilo více. A ten maličký dětský koutek by byl také fajn i když mě se to již netýká.

Valina

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné voucher rozdělit. Pokud bychom nepřišli dva, ale já sama bych přišla například 2× na oběd – tedy konzumace by byla na místě. Děkuji za odpověď

Pizzeria Paganini

Dobrý den, bohužel čerpání voucheru rozdělit nelze. Zkuste někoho blízkého pozvat na dobrý oběd, nebo večeři – určitě tím uděláte radost.
Pěkný víkend .

Jan

Proč nemám odpověď na svou otázku? Budu rád za podpis toho kdo odpovídá.

Pizzeria Paganini

Dobrý den,
omlouváme se za zpoždění s odpovědí, ale nejsme u PC nepřetržitě, protože naší prioritou je zajistit našim zákazníkům 100% servis.
Teď k Vašemu dotazu. Základ pizzy je Mozzarella 100%, Gorgonzola a další sýry dle aktuální nabídky našeho italského dodavatele.
Hezký den

Michaela

Díky za odpověď, ale to je mi bohužel k ničemu, kdo nemá malé dítě tak asi nepochopí, ale myslím že by ani pro vaše zákazníky nebyl nejpříjemnější zážitek, kdybychom tam seděli a ozýval se dětský křik a vztek. Mrzí mě, že chcete pouze přilákat zákazníky do vaší kuřácké restaurace, ale nemyslíte na rodiny s dětmi, a jiné zákazníky, který by si pro pizzy došli až k vám, ale z určitých důvodů ji tam nemohou konzumovat. Vaše pizzy milujeme a necháváme si je každých 14dní dovést až domů a tak to bude muset zůstat, dokud se nezamyslíte nad jinými možnostmi a nezměníte slevové nabídky. Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo. Pokusíme se udělat do budoucna radost i Vám. Nebo odložit na chvíli dítka a udělat si hezký večer :-)

Jan

Co znamena „Typické italské kombinace“? Jake sýry obsahuje oblibena pizza Quattro Formaggi. Doufam, ze nejake ktere se davaji v Italii. Dekuji za odpověď

Michaela

Dobrý den, lze u vás využít dětský koutek, máme ročního syna a ten nevydrží sedět hodinu v kočárku, než si objednáme a najíme se. Vaše pizzy milujeme, ale sedět v restauraci v klidu je pro nás nemožné.

 Děkuji

Pizzeria Paganini

Dobrý večer,
dětský koutek bohužel nemáme, ale je k dispozici dětská židlička.
Hezký večer

Veronika

Nechtěla jsem Vás urazit a děkuji za odpověď.

Pizzeria Paganini

Dobrý den,
to nás ani nenapadlo, pouze jsme chtěli upozornit na něco , co nejde kvalitou ani chutí srovnávat.
Hezký den.

Ivana

Díky za odpověď… Samozřejmě je to Vaše věc a já to beru tak, že pokud mi v něčem tato nabídka nevyhovuje, nemusím ji využít, ale vzhledem k množství zákazníků, kteří se ptají po nekuřáckých prostorech, bych být Vámi zvážila oddělit prostory pro kuřáky/nekuřáky… Chodívali jsme k vám rádi, ale co máme děti, je to nemožné. Malé děti v čase od 11 do 15 obědvají a pak spí, když má pak člověk větší děti, většinou v tomto čase chodí do práce… Takže bohužel :-(

Pizzeria Paganini

Dobrý den,
tyto nekuřácké prostory od 11.00–15.00 hod. fungují i v sobotu a neděli.
Hezký den

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou suroviny (včetně těsta) čerstvé nebo mražené. Děkuji Vám.

Pizzeria Paganini

Dobrý den,
mražené pizzy se prodávají pouze v supermarketech, my jsme pizzerie a samozřejmě pizzy vyrábíme z čerstvých a kvalitních surovin.
Hezký den

Denisa

dobrý den, prosím o info do kolika hodin vaříte. Je možné přijít na pizzu v pátek ve 21 hod?

Pizzeria Paganini

Dobrý den, vařime po celou otevírací dobu, celý týden od 11.00 do 23.00, v pátek a sobotu do 24.00
Na pizzu lze samozřejmě přijít, ale upozorňujeme, že platnost voucheru je od 2.1.2015

Franta Vopršálek

V textu uvádíte, že když obě pizzy nesníme, zabalí je personál s sebou.
Následně je ale níže uvedeno, že je nutno konzumovat pizzy na místě, s sebou nelze.
Jak to tedy je?

Pizzeria Paganini

Dobrý den, podmínka využití voucheru, je konzumace v restauraci. Pro někoho porce pizzy je velká a nezvládne ji celou sníst, proto je možno zbytek zabalit s sebou.

Pavel

Rád bych si koupil voucher, ale vadí mi, že diskriminujete nekuřáky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle. Jistě Vám uděláme radost příště.

Pizzeria Paganini

Dobrý den, denně v době od 11.00–15.00 je v horní části restaurace nekuřácká část, takže v případě rezervace stačí napsat, že místa chcete v nekuřácké části.
Hezký den.

Honza

Pokud není možné se u vás najíst odděleně od cigeretového kouře, nemám zájem. Škoda.

Pizzeria Paganini

Dobrý den, denně v době od 11.00–15.00 je v horní části restaurace nekuřácká část, takže v případě rezervace stačí napsat, že místa chcete v nekuřácké části.
Hezký den.

Ivana

Též mám dotaz ohledně kouření – ráda bych voucher koupila, ale s dítětem k Vám není možné jít, pokud nechcete, aby celou dobu dýchal cigaretový kouř :-/

Pizzeria Paganini

Dobrý den, denně v době od 11.00–15.00 je v horní části restaurace nekuřácká část, takže v případě rezervace stačí napsat, že místa chcete v nekuřácké části.
Hezký den.

Anna

Nešlo by posadit nekuřáky odděleně od kuřáků? Pizzy máte dobré, ale když vám při jídle někdo hulí pod nos, je to nepříjemné.

Pizzeria Paganini

Dobrý den, denně v době od 11.00–15.00 je v horní části restaurace nekuřácká část, takže v případě rezervace stačí napsat, že místa chcete v nekuřácké části.
Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru