Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstup pro děti do Domu pohádek

Dům pohádek Plzeň  (mapa) 100 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Karolína

My už u Vás kdysi právě byly. Dcerka tam byla i se školkou a byla nadšená, když jsme tam byly pak spolu – krom toho, že tam dvakrát prošla pohádková postavička a namalovala si obrázek se nic nedělo – nikde právě nevidím program (na Vašich stránkách to není aktualizované, ani cukrárna U Večerníčka snad již u Domu pohádek není, ne?)

Miroslav Ulč

Dobrý den, prázdninový program byl omezený, ale na září se již připravují divadla a jiné akce. Jinak i o prázdninách akce a hry v divadle jsou. Tvůrčí dílna funguje normálně. Cukrárna prošla rekonstrukcí, tak byla tři týdny zavřená, jinak již funguje. Navíc si zde můžete dát i pizzu.

Karolína

Dobrý den, jaká atrakce jsou tam pro dospělé nebo si rodič platí tak vysoké vstupné, že si může pohlídat svoje dítě? Přijde mi to nesmyslné, ve Lvíčkovi, v Tyjátru platí dospělí daleko míň a ještě na nějaké atrakce může s dětmi.

Dagmar Bystřická

Dobrý den, dospělý jako doprovod si normálně zaplatí vstupné nebo si také může zakoupit tento zlevněný voucher? Kolik je případně vstupné pro doprovod?

Miroslav Ulč

Dobrý den, akce je pouze pro děti, dospělý doprovod platí normální vstupné. V pracovním týdnu je to 99,–Kč na den, o víkendu 119,–Kč na den. S pozdravem Ulč

Vašek

Dobrý den,
poukaz platí jenom pro děti 2–15 let a dospělák nemůže tento pokaz využít ?

 Děkuji

Miroslav Ulč

Dobrý den, ano akce je pouze pro děti, „dospělák“ platí normální vstupné.
S pozdravem Ulč

Danča Sklenda

Dobrý den, zajímalo by mne, zda se tam o dítě někdo postará nebo zda musí mít vlastní doprovod – nikde není v nabídce zmíněno.
 Děkuji

Miroslav Ulč

Dobrý den, akce je pro děti s rodiči. Služba hlídání dětí je možná dle platného ceníku. www.dumpohadek.eu
S pozdravem Ulč

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru