Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Efektivní a intuitivní on-line kurzy angličtiny

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr Rataj

Hezký den, měl bych dva dotazy:
Jsem úrovně intermediate, na webu máte zatím jen 8 lekcí. Když si zakoupím licenci, mohu se spolehnout, že do konce ledna jak uvádíte bude kolem 20lekcí k dispozici a pak brzy přibydou i kurzy upper-intermediate a advanced? Děkuji za info.

TransformLine

Dobrý den, během několika dnů přibudou v systému další čtyři lekce tohoto kurzu a vývoj bude neustále pokračovat. Do konce měsíce by se počet lekcí měl dostat do čísla 14. Koncem února bude kurz dokončen a bude se pracovat na kurzu vyšším, tedy Upper-Intermediate. Jinými slovy, systém se bude neustále rozšiřovat a v budoucnu přibudou i tématicky zaměřené kurzy (Business English apod.). Takže se máte na co těšit :)

Bronislava

Dobrý den,
nelze stáhnout zdarma demo verzi, chce to po mě vybrání způsobu platby a ten tam také není :-(

Petra

Pěkný den, chtěla jsem vyzkoušet demoverzi. Při vyplňování dotazníků a dokončení mi vždy vyskočí hláška, že nemám zadán způsob platby. Přitom tam nikde není ani možnost, kde způsob platby vyplnit. Poradíte mi? Díky

Šárka

Dobrý den,
chtěla jsem si zkusit demo verzi, ale bohužel po odeslání registračního formuláře stále naskakuje hláška, že pro dokončení objednávky mám vybrat způsob platby. Když pominu to, že demo verze je zdarma, žádné tlačítko pro volbu platby tam není. Jak je tedy možné demo verzi vyzkoušet?
Děkuji za odpověď.

Katka M.

Dobrý den,
chtěla jsem vyzkoušet DEMO, ale po vyplnění registračních údajů po mě systém ještě chce způsob platby. Demo má být zdarma a ani žádné takové políčko k vyplnění jsem nenašla. Co s tím?
 děkuji

TransformLine

Dobrý den Katko,
demo je pochopitelně zdarma. Způsob platby při přihlášení do dema ani nelze vyplnit. Zkuste to prosím ještě jednou a kdyby se to pak i nadále nedařilo, tak nás prosím kontaktujte na mail info@transformline.cz

Libuše

Dobrý den,
můžete prosím uvést, o jaký certifikát na konci kurzu se jedná?
Děkuji.

TransformLine

Dobrý den Libuše,
aby student získal certifikát, tak musí nejprve splnit všechny testy zvoleného kurzu (zvolené úrovně) a to alespoň na 70%. Poté získá možnost účastnit se testu certifikačního. Tento test má asi 80 otázek. V případě, že jej splní alespoň na 70%, tak získává certifikát. V případě, že neuspěje, tak získává možnost opakovat tento test znovu zase za měsíc. Certifikační test je velmi komplexní a pro jeho úspěšné dokončení je zapotřebí kompletního pochopení celé látky.
Oficiální certifikát TransformLine je poté uznáván mnoha mezinárodními i tuzemskými společnostmi.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru