Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za vyjížďku na koni přírodou pro začátečníky i pokročilé. Svět z koňského hřbetu, asistence instruktora a trasy všech náročností se slevou 50 %.

4,1 / 5 STAROSTI - SORGE Liběšice  (mapa) 488 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Dobrý den,
po přečtení všech info a dotazů si stále nejsem jistá a proto se radši ptám. Na koni jsem několikrát seděla, můj přítel téměř vůbec. Je nějaká, že když budeme považováni za začátečníky, můžeme si vyjet i na projížďku do přírody? Samotná jízda na londži mne příliš nebaví. Jak by se to dalo zakoupit a nakombinovat, abychom mohli oba na vyjíždku v přírodě?
Děkuji za odpověď

p.Macek o.s.S-S

Dle mého bude nejlepší,si jízdu napřed vyzkoušet a pak se případně rozhodnout. V každém případě,pokud se rozhodnete, s vámi pojede náš doprovod a bude volit náležitou trasu a náročnost.

Marie

Dobrý den, nemám žádnou zkušenost s jízdou na koni, ale velice mne to láka, proto se chci optat, kolik voucherů si mám koupit, abych se svezla a zároveň byla seznámena s koněm a také mne zajímá, zda pojedů jen na louce u statku nebo trochu dál. Děkuji.

p.Macek o.s.S-S

Dobrý den,
pokud jste ještě nikdy nejezdila a to jak na koni nebo třeba autem,je lepší se nejprve s danou činností seznámit a dostat ji trochu do ruky.Se základy Vás rádi seznámíme a to ostatní, jak Vám to půjde, je už na Vás. Je to velmi individuální.

Gábina

Dobrý den,
s kamarádkou uvažujeme o zakoupení vyjížďky, ale chtěla jsem se zeptat, v jakých jezdíte sedlech?
Díky
 Gábina

p.Macek o.s.S-S

Dobrý den,
my jezdíme většinou western,ale vy si samozřejmě můžete vybrat,–)) Dobré by bylo,při reservaci,říci, jaké sedlo preferujete.

Iva

Dobrý den, nabídka celodenní vyjížďky do přírody se týká i začátečníků nebo je určena jen pro pokročilé?

p.Macek o.s.S-S

Podle mne je lepší,pro úplného začátečníka,nej­dříve párkrát zkusit hodinovou jízdu a až pak celodenní vyjížďku.Přeci jen používáte svalstvo,které není tak často používáno,nohy,hyž­dě.Takže je lepší si to nejdřívě trochu nacvičit.

Pavel

V popisu mate „Se 4 vouchery celodenní projížďka a 20% sleva na ubytování“. Co to presne znamena „celodenni projizdka“ ? (predpokladam, ze to neni, ze se v osm rano sedne do sedla vecer v 16 hod sleze..). Radeji se ptam, nebot jsem tu uz zazil „puldenni kite kurz“, ktery byl ve skutecnosti 2 hodiny a jen neco pres hodinu z toho bylo pousteni draka, pricemz se clovek jeste o nej stridal s dalsim ucastnikem a jeste skoro nefoukal vitr :-((

p.Macek o.s.S-S

,–))
U nás se celodenní vyjížďkou (4 vouchery) myslí,rano okolo 9 hodiny příprava koně,kterou by měl také každý zažít (kůň si na Vás zvykne a vy na něj,–)) a pak samotná vyjížďka cca 2 hodiny.Pak asi hodinová zastávka na oběd a odpočinek a pak další 2 hodiny.Sám z vlasní zkušenosti vím,že je to akorát.Má to být příjemný zážitek a ne galeje,–))
Přeji hezký den.

H.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné zakoupit voucher pro mě a mého přítele a absolvovat vyjížďku přírodou-já jezdím na koni cca 4měsíce, a přítel se nechal párkrát svézt- nebo zda budeme na jízdárně v areálu. děkuji za vaši odpověď.

p.Macek o.s.S-S

V případě,že se předem domluvíme,tak bychom provedli v našem areálu malou zkoušku a pak s doprovodem na vyjížďku.

Klíma J.

Pěkný večer.
Měli bychom zájem si na koni zajezdit nebo by se projeli dvě děcka. Nabízíte také volnou pojížďku pro lidi s omezonou možností pohybu tzv. hypoterapii?
Děkuji za odpověď

p.Macek o.s.S-S

Dobré ráno,
určitě a rádi.Chodí si k nám zajezdit i lidé s omezenou hybností a koníčci jsou na ně zvyklí.

Petra Macháčková

dobrý den
nabídka se mi velice líbí,jelikož koně velice miluji.
Tak by mě zajímalo jestli by bylo možné zaplatit to Flexi passem.Jinak jsem na koni několikrát jezdila.
děkuji za odpověd´.

Slevomat.cz

Petro, to nás velice těší :-) Bohužel, flexipasem není možné platit.

Přejeme hezký den. :-)

DaisyDan Nhi

Dobry den do kdy mate slevu ?

p.Macek o.s.S-S

Dobrý den,
omlouvám se,že odpovídám tak pozdě.Včera jsem si myslel,že jsem na to již odpověděl,ale asi jsem něco špatně odkliknul,–)) Sleva platí do 30.4.2012.

Vlasta Lhotová

Dobry den, pokud se rozhodneme u Vas prespat, na strankach mate ve 2 pokojich po 8 luzkach, znamena to tedy, ze nas spi vice v jednom pokoji? Nebo je to pouze preklep a znamena to, ze mate 8 dvouluzkovych pokoju. Dekuji za odpoved a zdravim V.

p.Macek o.s.S-S

Dobrý den,
pokud se podíváte ještě jednou na naše stránky,tak tam uvidíte,že v každé pokoji jsou dvě obrovské palandy z ručně tesaných trámů v retrostylu,na které se vejde 8 lidí. 4 nahoru a 4 dolu,–))Jsou velmi pohodlné a spí se v nich jako u babičky na statku,–)) Přijeďte si zajezdit a při té přiležitosti se na ně můžete podívat..

Dora Marholdova

Dobry den, chtela bych voucher koupit pro sve 2 deti (3 a 5 let). Obe jiz drive na koni jezdily, ale vim, ze to nevydrzi celou hodinu. Je tedy mozne na 1 voucher prijet se 2 detmi a po pul hodine je vystridat? Dekuji. Dora Marholdova

p.Macek o.s.S-S

Vouchery se dají různě kombinovat. Měl by to být hezký zážitek z jízdy na koníkovi a protože k nám chodí jezdit mnoho malých jezdců,tak ze zkušenosti vím,že takto malé děti neudrží pozornost moc dlouho,–)) Takže můžou si oba hodinovou jízdu rozdělit.

Zuzana Dětinská

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit jízdy na koni mému synovi, je mu pět let a koně miluje.Zkušenosti nemá žádné kromě svezení na koních o akcích jako je pouť atd.Musím si tedy koupit jízdu i pro sebe jako doprovodu nebo stačí když doprovod půjde pešky?Děkuji Zuzana Dětinská

p.Macek o.s.S-S

Určitě bude stačit koupit poukaz jen pro syna a vy ho můžete pozorovat, jak se projíždí po cvičné louce.

Fialová

Dobrý den,

jenom pro upřesnění. Pokud zakoupím 8 voucherů, získám 4 hodinovou vyjížďku na koni pro dvě osoby?

p.Macek o.s.S-S

Ano, je to přesně tak.Pokud to vaše tělo vydrží,–)) Dá se samozřejmě naplánovat trasa tak, aby jste měli např. po 2 hodinách zastávku s občerstvením a pak pokračovali další 2 hodiny.

Karolina Kalinová

dobrý den,
moc mě vaše nabídka zaujala, s ježděním však mám minimální zkušenosti – spíše žádné;) chci se zeptat zda je i v takovém případě vyjížďka možná?
děkuji za odpověď

p.Macek o.s.S-S

Dobrý den,
právě pro takové připady máme instruktora,který Vás připraví od úplných základů až po samostatnou vyjížďku.Pouze doporučuji zakoupit si více voucherů,–)) Těšíme se,že přibude další člen naší koňozákladny,–)).

Sylvie Horská

Dobrý den, momentálně jsem bez auta. Kdybych chtěla přijet v sobotu nebo v neděli na 4hod. projížďku, jaké je k vám dopravní spojení?
Děkuji za odpověď
Sylvie

p.Macek o.s.S-S

Dobrý den,
nevím z jakého směru byste přijela,ale pokud dojedete vlakem až do Liběšic a zavoláte na tel. číslo 731 11 60 37,tak mi vás vyzvedneme a dopravíme na místo.Případně když se vám bude chtít udělat si malou procházku,(ze zastávky v Liběšicích je to k nám cca 400 metrů) tak vás můžeme po telefonu nasměrovat.

Monika Hanušová

Dobrý den, sestra jezdí na koni příležitostně a její dvě dcery 6 a 8 let jezdí na jízdárně na lonži. Chtěla bych koupit sestře poukaz na 4 hodinovou vyjížďku a mám dotaz. Pojede s ní do přírody nějaký doprovod? Jednak nezná okolí a také kdyby nastal nějaký problém. Dále bych se chtěla zeptat, jestli na hodinovou projížďku můžu koupit voucher dětem a jezdily by u Vás třeba na jízdárně nebo zatímco maminka pojede do přírody, mohly by za dozoru tatínka být u Vašich koní u stájí? Díky předem

p.Macek o.s.S-S

Dobrý den,
samozřejmostí je doprovod na vyjížďce, jednak je to bezpečnější a zadruhé okolí Jelečského sedla je velmi členité a človek se zde rázem zakouká na krásných výhledech a ztratí směr,–)) a věřte,že je na co koukat. V případě,že by oba synkové chtěli zůstat u koní,tak to také není problém nebo jim můžeme ukázat naši malou farmičku se spoustou zvířátek,případně si můžou dát oběd nebo čaj v naší klubové hospůdce.

Urbánková

Dobry den, od kolika let mohou prijet na tuto akci deti ? Dekuji

p.Macek o.s.S-S

Dobrý den,
děti v doprovodu zákoného zástupce nebo osoby pověřené,se mohou zúčastnit jízdy na koni od věku,který uzná doprovod za vhodný.Koníčci mají zkušenost s vozením i těch nejmenčích dětí.

Lída Ježková

Dobrý den,

nabídka se mi velmi líbí a chtěla bych ji zakoupit jako dárek pro bratra a jeho manželku, která koně velmi miluje. Budu mít hloupý dotaz – bratr je tzv.těžší váhy a nikdy na koni nejel, protože se bojí, že by mu řekli, že jej neuveze :-( Do kolika kg je tedy možné, aby jel na vyjížďku ? Děkuji za info. Ježková

p.Macek o.s.S-S

Dobrý den,
máme různé typy koní a určitě bychom nějakého pro vašeho bratra vybrali. Běžně u nás jezdí 140 kilový jezdci.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru