Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkendový poznávací zájezd do italského Milána

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžeme jet, ikdyž nám není víc jak 18 bez doprovodu? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
samozřejmě se zájezdu můžete zůčastnit. Je jen nutné při sepisování smlouvy jako objednavatele uvést zákonného zástupce, který za neplnoleté osoby smlouvu podepíše, a souhlasí s jejich účastí.

Mirek

Dobrý den, jakou značkou autobuse se pojede? Měřím 2 metry a ve většině autobusů mám problém se složením nohou do sedačky. Nerad bych, aby se pro mě výlet stal utrpením. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
využívané jednopodlažní a dvoupodlažní busy jsou různých značek výroby. V případě požadavku na specifické sezení je nutné tyto požadavky sdělit v mailové poště, a budeme se snažit Vám vyhovět.

Martina

Dobry vecer, vidim, ze zajezd si koupilo jiz pres 450 zakazniku, neuvazujete o pridani dalsiho terminu, nebo je to pro vas kapacitne zvladnutelne? Vyhovoval by mi breznovy termin, bude opravdu volno? Dekuji za odpoved.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pro letošní rok se předpokládají i další ještě nestanovené dva termíny (na léto a podzim). Pro jaro jsou nachystané jiné atraktivní zájezdy po Evropě.

Navrátilová

Dobrý den, mám dotaz, na březnový termín od 15.-17.3.2013 jsou ještě volná místa? měla bych zájem pro o místa pro dvě osoby s nástupním místem z Brna, ale pouze ten březnový termín? Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem.
Místa jsou k dispozici na oba nabízené termíny.

Jana Hlušková

Dobrý den, mate odjezd z Prahy?

Slevomat.cz

Dobrý den,
ano, odjezd z Prahy je možný – je to také uvedeno v nabídce. 


1. trasa: Praha – Benešov – Tábor – Veselí nad L. – České Budějovice
2. trasa: Praha – Beroun – Rokycany – Plzeň – Nepomuk – Blatná – Písek – Vodňany – České Budějovice – Kaplice
Lucinka Drabíková

Dobrý,den je ještě volný termín 15–17.2. Pro dvě osoby a odjezdem z Plzně? Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
místa jsou k dispozici na oba nabízené termíny.

Tery Vytisková

dobrý den,
po zakoupení voucherů pouze odešlu na danou mailovou adresu mail s informacemi, které uvádíte? Nebo musím ještě vyplňovat nějakou přihlášku? Předem Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
čísla zakoupených voucherů zašlete na e-mail Boleslavské cestovky. Posléze obdržíte potvrzení o doručení, a následně předvyplněnou smlouvu (vše mailovou poštou).

Olesja

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s ubytováním? Děkuji předem za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jedná se o autobusové noční přejezdy (do Milána z pátka na sobotu, zpět z Milána ze soboty na neděli).V Miláně trávíte celou sobotu bez přespání.

Drahomíra Dubská

Dobrý den,


moc děkuji za Vaši rychlou odpověď. Bohužel si musím stát za svým původním úsudkem. Pokud 2500,– korun stojí jeden lístek do Milána a zpět, jak píšete, pak předpokládám, že je to cena pro individuálního turistu, nikoli celý zájezd, kde musí být nesporně cestovní kanceláři poskytnuta množstevní sleva, což by mělo stlačit cenu pro jednotlivého klienta níž. S cenou za letenku máte pravdu, čím víc se blíží datum odletu, tím je cena dražší. Ale dívala jsem se teď jen tak letmo na ceny maďarského nízkonákladového dopravce pro březnový termín (přibližně ve dnech, které nabízíte) a zkalkulovaná cena zpáteční letenky pro jednoho je 1100,– vč. ceny za rezervaci (ale bez poplatku za platbu kartou při rezervaci, což by cenu zvýšilo o dalších 216,– korun). Takže je to stále relativně příznivější výdaj, než za fyzicky náročnou cestu autobusem bez možnosti sklopení sedadla… Pravdu máte i v tom, že cesta z letiště Bergamo do centra něco stojí (je to dost daleko, asi 40 km od vlakového a autobusového nádraží v Miláně). U mě to bylo před zhruba před půldruhým rokem 9 eur autobusem (zpáteční lístek, jednosměrný stál tuším 5 eur). Ať dělám, co dělám, vychází mi cesta příznivěji letadlem vč. všech dalších plateb, nehledě na komfort bez časových ztrát. 


Cestovatelská vášeň někdy lidi vede k tomu, aby si připlatili, to je fakt. Ale tak tomu bylo začátkem 90. let, kdy se každý toužil někam do ciziny podívat, v kouřící Karose a usmaženými řízky zabalenými v alobalu. Ty doby jsou však pryč a možnosti cestování se posunuly extrémně ve všech směrech. Reflektovat by to měly i nabízené ceny, vč. slev. I tak však všem přeji hezký pobyt v Miláně, je to tam skvělé! 


Přeji Vám hezký zbytek dne,
dd


Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme Vám za sdělený názor, nicméně i přes Vaše náměty k sestavování kalkulací Vás můžeme ubezpečit, že nabízená kompletní cena 1199,–Kč/os. je skutečně nejen výrazně slevněná, ale na českém trhu naprosto bezkonkurenční nabídkou.

V.M.

Dobrý den,
prosím, můžu zakoupit dva vouchery, tzn. pro dvě osoby? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jistěže můžete zakoupit poptávané vouchery. Oba nabízené termíny jsou stále k dispozici.

Bára

Dobrý den, vím že nemáte v této nabídce představení v La Scale, ale chci se zeptat zda-li pořádáte takovéto víkendové výlety i s tímto programem. Děkuji za odpověď.
 Bára

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
rádi bychom Vám i tuto volbu nabídli, a musíme přiznat, že jsme ji při přípravách tohoto zájezdu variantu návštěvy některého z večerních představení v La Scale zjišťovali.
Ovšem jak neuvěřitelně vysoká cena vstupenek (od 100 Eur výše), tak i nadměrná vyprodanost představení nám nenabídla optimální možnosti nabídky.
Pro verzi návštěvy operních představení v Itálii i pro letošní léto nabídneme několik zájezdů s nádhernými představeními v Areně ve Veroně.

Hanka

Dobrý den,
jak je to s ubytováním, či se spí v autobuse? Jak je to v autobuse, je lůžkový?
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jedná se o autobusové noční přejezdy (do Milána z pátka na sobotu, zpět z Milána ze soboty na neděli). Autobusy jsou se standardním sezením, bez lůžkové úpravy.

Zuzka

Dobrý den chtěla bych se zeptat na místo odjezdu v Plzni v únorovém termínu. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nástupní místo v Plzni je u Nákupního centra Olympie v Černicích.

Jitka Vrbová

Dobrý den, do Santa Maria delle Grazie – s obrazem „Poslední večeře“ bude možno objednat vstup předem? Naposledy jsme se tam bohužel nedostali, bylo vyprodáno. Prý se tam musí vstup rezervovat včas.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
při vyplňování smlouvy můžete některé své konkrétní požadavky a přání sdělit, příp. na ně budete dotazováni. Vstupy lze předem rezervovat.

Eliška

Dobrý den,
budete nabízet i jiné termíny tohoto zájezdu?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pro letošní rok se předpokládají i další ještě nestanovené dva termíny (na léto a podzim)

Z.D

Dobrý den,
dá se dokoupit nějaké připojištění? A jak jsi ho mám zařídit když už jsem zaplatila zájezd?
Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
zájemci si mohou u Boleslavské cestovky přiobjednat připojištění léčebných výloh a dalších pojistných krytí za cenu 48,–Kč/os.

Josef

Dobrý den, jsem z Plzně jak je to se svozem ?děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pro nastupující v Plzni je určena 2. jízdní trasa. Nejedná se o svoz, ale nástup do přímého busu. Nástupní místo je u Nákupního centra Olympie v Černicích.

Z.D

Dobrý den,
je stále volný termín 15. 2.-17. 2. 2013 ?
Nechci jsi totiž voucher zakoupit a pak by mi bylo sděleno, že už je pouze termín 15. 3.-17. 3. 2013!

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
místa jsou k dispozici na oba nabízené termíny.

Veronika

Dobrý den,

do kdy musí být voucher zaplacen?

Slevomat.cz

Dobrý den Veroniko,

voucher byl měl být uhrazen do 2 pracovních dnů. Platební údaje jsou zaslány na email, který uvedete při objednávce.

Jana

Dobrý den, lze při zpáteční cestě vystoupit v Českých Budějovich? Nebo musím do Prahy a pak zpět do ČB?
Díky za info

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
samozřejmě je možné při zpáteční cestě vystoupit v Č.Budějovicích, jen nám tuto informaci sdělte do mailu a následně do smlouvy, abychom vás neposadili do busu jedoucí jinou jízdní trasou.

Lucie Rybárová

Dobrý den, chci se zeptat na organizaci. Po příjezdu nás průvodce provede, nebo jen vypustí :) a dostaneme např. menší mapku s vyznačením památek (u jiného zájezdu jsme to takto měli).
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
s průvodcem si nejprve projdete (příp. popojedete metrem) celým centrem města (cca 2 hodiny procházky), a samozřejmě shlédnete všechny nejdůležitější pamětihodnosti a zajímavosti Milána (Bazilika Sant' Ambrogio, gotická katedrály Duomo di Milano, budova opery La Scala (vč.muzea), stadion fotbalového klubu AC Milan, hrad Castello Sforzesco, výstavní nákupní galerie Vittorio Emanuele II., a další). Po základní prohlídce Vás průvodce v centru „vypustí“ na individuální prohlídku města a jednotlivých památek, a každé 2 hodiny bude na konkrétním místě v centru k dispozici (k příp. nápomoci). Před odjezdem na zájezd obdrží každý účastník podrobné odjezdové pokyny s mapkami centra Milana.

Helena Belatková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat -v kolik hodin je asi tak plánovaný svoz z Jihlavy a z kterého místa. Děkuji Helena

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
z Jihlavy je svoz zabezpečován z centrálního autobusového nádraží v pátek kolem 17 hod.

Martin

Dobrý den,
kde přesně v Miláně autobus staví (popřípadě bude čekat)? Předpokládám, že mezi příjezdem a odjezdem z metropole není nutné se jakkoliv držet skupiny.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
autobus v centru Milana zastaví u Pizza Castello, nebo ulice Corso Venezia, vždy u metra. Autobusy si přejedou parkovat na okraj centra. Každý klient si může celodenní program zařídit dle vlastních potřeb, za pomoci našeho průvodce, nebo samostatně.

Šárka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,zda je povinné navštívit všechny uvedené památky,nebo si můžu vybrat?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
záleží samozřejmě jen na Vás jaké památky navštívíte. Žádná z vyjmenovaných aktivit není povinná, jistě si každý z účastníků vybere svůj oblíbený cíl v centru Milána.

Dagmar

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou ještě volná místa na první termín zájezdu 15. – 17. 2. Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
místa jsou k dispozici na oba nabízené termíny.

Tereza

Dobrý den,


prosím Vás, kolik hodin celkem asi bude trvat cesta autobusem? A v kolik hodin cca. by se v ten pátek odjíždělo a odkud? 


Děkuji.
Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládaná doba cesty je cca 12 hodin. V pátek se bude odjíždět okolo 19.00 z Prahy z autobusového nádraží Florenc, které je naše centrální nástupiště. Další nástupní místa na trase jsou následující: 1.trasa: Benešov – Tábor – Veselí nad L. – České Budějovice
2.trasa: Beroun – Rokycany – Plzeň – Nepomuk – Blatná – Písek – Vodňany – České Budějovice – Kaplice

Eliška

Aha, už jsem si všimla že je to napsané uplně dole, omlouvám se :)

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v pořádku :-)

Eliška

Dobrý den,
dá se dokoupit nějaké připojištění?
Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
můžete si doplňkově přikoupit léčebné připojištění s dalšími typy pojistného krytí za částku 48,–Kč/os.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v kolik hodin cca se do Milána přijede a v kolik je odjezd zpět? Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
plánovaný příjezd do Milána je v ranních hodinách kolem 8 hod., odjezd z Milána je mezi 19 a 20 hod.

Michaela

Dobrý den,jaký je na odhad konečnou částku i se vstupy, cestou autobusem a průvodcem?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
základní částka na dopravu a průvodce je 1199,–Kč/os. Pokud využijete některé nabízené atraktivity města, je vhodné si vzít s sebou kapesné v hodnotě cca 30 Eur.

Blanka

Dobrý den,
děkujeme za další pěknou nabídku vašich výletů.
Mohla bych požádat o informaci ke vstupnému na dostupné památky v Miláně?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
sdělujeme orientační vstupné: Vstup do milánské katedrály zdarma, příp. €6 (výtahem), €4 (po schodech), vstupné zahrnující muzeum činí €8. Divadelní muzeum v divadle La Scala-vstupné € 5. Santa Maria delle Grazie – dominikánský klášter s obrazem „Poslední večeře“ od Leonarda da Vinci-vstupné € 8. Museo Poldi-Pezzoli – muzeum s expozicí starých zbraní, sbírkou gobelínů a obrazů italských mistrů-vstupné € 7. Castello Sforzesco – zámek, na jehož výzdobě se podílel Leonardo da Vinci (umístěna muzea, obrazárna a pokladnice)-vstup do zámku zdarma,vstup do muzeí € 3. Leonardo da Vinci Národní muzeum vědy a techniky-vstupné € 7. Galerie moderního umění-vstup zdarma. Chrám sv. Ambrože-vstup zdarma, fotbalový stadion AC Milán: vstupné s prohlídkou stadiónu a návštěvou kabin stojí € 12.50. Slevu mají mladší do 18 let a starší než 65 – cena € 10. Návštěva muzea € 7 se slevou € 5. Děti do 6 let mají vstup zdarma.

Marcela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přesný březnový termín.
 děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nabízené termíny do Milána jsou dva: 15. 2.-17. 2. 2013 a
15. 3.-17. 3. 2013

Veronika Kutnerová

Dobrý den, rada bych věděla termín jaký je v březnu a také prosím Vás co je a není v cene, jako vstupy atd. a na stadion AC se půjdeme podívat? také třeba pas, či op. Mockrát děkuji Kutnerová
A ještě jak a kde by se platil třeba připlatek za odjezd z brna. děkuji moc

Veronika Kutnerová

Dobrý den, rada bych věděla termín jaký je v březnu a také prosím Vás co je a není v cene, jako vstupy atd. a na stadion AC se půjdeme podívat? také třeba pas, či op. Mockrát děkuji Kutnerová
A ještě jak a kde by se platil třeba připlatek za odjezd z brna. děkuji moc

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nabízené termíny do Milána jsou dva: 15. 2.-17. 2. 2013 a
15. 3.-17. 3. 2013.
Po státech EU občan ČR může cestovat na základě platného cestovního pasu nebo občanského průkazu.
V ceně výletu je zahrnuta doprava a průvodce. Příplatek za svoz z/do Brna v ceně 350,–Kč/os. hradíte při vyplňování smlouvy jako doplňkový příplatek Boleslavské cestovce.
Orientační vstupné: Vstup do milánské katedrály zdarma, příp. €6 (výtahem), €4 (po schodech), vstupné zahrnující muzeum činí €8. Divadelní muzeum v divadle La Scala-vstupné € 5. Santa Maria delle Grazie – dominikánský klášter s obrazem „Poslední večeře“ od Leonarda da Vinci-vstupné € 8. Museo Poldi-Pezzoli – muzeum s expozicí starých zbraní, sbírkou gobelínů a obrazů italských mistrů-vstupné € 7. Castello Sforzesco – zámek, na jehož výzdobě se podílel Leonardo da Vinci (umístěna muzea, obrazárna a pokladnice)-vstup do zámku zdarma,vstup do muzeí € 3. Leonardo da Vinci Národní muzeum vědy a techniky-vstupné € 7. Galerie moderního umění-vstup zdarma. Chrám sv. Ambrože-vstup zdarma.

Lucie

Ještě jsem se chtěla zeptat, zda je potřeba pas či stačí občanský průkaz, tedy zda se pojede přes Švýcarsko nebo nikoliv?
Předem děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
po státech EU občan ČR může cestovat na základě platného cestovního pasu nebo občanského průkazu, který je vybaven strojově čitelnou zónou a nemá oddělenou vyznačenou část (odstřižený roh). Doklady musí být platné minimálně po dobu pobytu na území EU. Děti mladší 15 let musí mít vlastní cestovní pas. Švýcarskem se neprojíždí.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co vše konkrétně (jaké budovy či památky) s průvodcem uvidíme?
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
s průvodcem projdete celým centrem města (cca 2 hodiny procházky), a samozřejmě shlédnete všechny nejdůležitější pamětihodnosti a zajímavosti Milána (Bazilika Sant' Ambrogio, gotická katedrály Duomo di Milano, budova opery La Scala (vč.muzea), stadion fotbalového klubu AC Milan, hrad Castello Sforzesco, výstavní nákupní galerie Vittorio Emanuele II., a další)

Lenka

Dobrý den, ráda bych věděla alespoň přibližně termín odjezdů na tento výlet, děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nabízené termíny jsou dva: 15. 2.-17. 2. 2013 a
15. 3.-17. 3. 2013

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru