Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jazykové kurzy v BOHEMIA INSTITUT

3,7 / 5 BOHEMIA INSTITUT s.r.o. Praha  (mapa) 33 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzana

Dobrý den,


chtěla bych se zeptat, zda po skončení kurzu dostanu nějaký certifikát. 


Děkuji.
BI, Jana

Dobrý den,
ano, po úspěšném zakončení kurzu můžete na vyžádání zdarma získat potvrzení o absolvování jazykového kurzu určité pokročilostní úrovně (v souladu s evropským znalostním referenčním rámcem…pokročilosti A1 – C2)

Eliska

Dobrý den,


týká se sleva i na obecne kurzy spanelstiny,nebo pouze angličtiny?Kolik lekci se za 4 měsíce kurzu probere a je lektor/ka rodily mluvčí,či nikoliv?A poslední otázka-podle jake učebnice spanelstinu vyucujete?Jsem začátečník/mírně pokročila. 


Děkuji.
BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den,
sleva se týká, jak je v popisu slevové akce uvedeno, kromě angličtiny i obecných kurzů dalších jazyků včetně španělštiny. Kurzy v pokročilosti začátečník/mírně pokročilí a často i středně pokročilí jsou vedeny českým lektorem. Kurz S12 (falešní začátečníci)- výuka dle Gente 1– lekce 8. Kurz S23 (mírně/středně pokročilí) – výuka dle Actividades Comunicativas + USO de la gramática – intermedio.

Kateřina Černá

Dobrý den,
prosím, máte v plánu otevřít kurz ruštiny pro začátečníky? Ve vaší nabídce jsem našla pouze kurz pro falešné začátečníky (pokud ale není rozdílnost příliš veliká, mohla bych se přidat do této skupiny?)? Předem děkuji za odpověď a přeji Vám pěkný víkend. Kateřina Č.

Eva, BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den,
kurz pro naprosté začátečníky v tuto chvíli není ještě potvrzený, skupina pro falešné začátečníky ano.
Pokročilostní úroveň této skupiny je velmi nízká – lekce 5. učebnice Učebnice ruštiny pro začátečníky a samouky a Raduga 1. Posuďte tedy,zda by pro Vás bylo zařazení reálné, bylo by případně možno realizovat i ukázkovou hodinu ještě nyní v průběhu ledna.

Dada

Dobrý den,
přečetla jsem si podmínky a možnosti,přesto se zeptám,zda jde tato sleva uplatnit i na individuální hodiny.
Děkuji.S pozdravem D.Kostalkova

BOHEMIA INSTITUT, Eva

Dobrý den,
bohužel, tato sleva je uplatnitelná pouze na skupinové kurzy. S odvoláním na tuto slevu Vám můžeme poskytnout 10% ní slevu na individuální lekce. Pro upřesnění nás kontaktujte telefonicky: 602 299 847.

Tomas

Dobrý den,
o kurz bych měl zájem, ale pracuji krátký dlouhý týden od 13.00 do 1.00. A zajímalo by mě jestli by to šlo nějak udělat abych stíhal vaše kurzy angličtiny.
Děkuji za odpověď

BOHEMIA INSTITUT, Jana

Dobrý den,
s touto situací se poměrně často setkáváme. Lze řešit buď střídáním dvou pevně stanovených skupin (které se realizují v různých dnech a časech), případně využít výhradně dopolední kurzy (cca od 8,00 hod.), případně kombinaci skupinových kurzů s bezplatnou individuální konzultací. Myslím, že určitě řešení nalezneme, domnívám se, že si můžete bez obav voucher zakoupit a při osobní registraci budeme s Vámi detailně Vaši situace řešit.

Milan

Dá se to použít i na kurzy češtiny pro cizince? Bude od února nějaký kurz otevřen?

BOHEMIA INSTITUT, Eva

Dobrý den, bohužel otevření skupinových kurzů češtiny pro cizince od února nemůžeme garantovat. Můžeme Vám však zajistit individuální kurz, s odvoláním na tuto slevovou akci s 10% ní slevou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru