Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1190 Kč za nabitý víkendový pobyt v Hotelu Zadov pro JEDNU osobu. TŘI dny na lyžích, čtyřkolkách, výletech nebo v tělocvičně se slevou 71 %!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Jitka

Lze vouchery využít i v únoru 2012?

Hotel Zadov

V současné době jsou prosincové a listopadové termíny volné, hlavně pak týdenní pobyty od neděle do pátku kdy je možno skládat vouchery a za 2 vouchery využít pobyt na během týdne – neděle až pátek.

Jakub

Jaký tam máte počasí? Tady v Praze je hroznej smrad :))

Hotel Zadov

Dobrý večer
co se týká počasí, tak tady je poměrně krásně, na mraky se tady díváme zhora :) takže si vemte sluneční brýle :)

Ivana Ch.

Dobrý den,
jsme 2 dospělí a 2 děti (oběma v lednu 3 roky). Měla bych si koupit 2 vouchery a děti budou zdarma? A jaké pokoje by jste mi doporučil. Měla bych zájem o termín v lednu, máte ještě volno? Děkuji.

Hotel Zadov

Dobrý den
prozatím je volno ve druhé polovině ledna, pro dva dospělé a dvě děti ve věku 3 let stači zakoupit dva vouchery – děti budou následně zdarma. Záleží následně na typu pokoje který by jste požadovaly – u takto menších dětí bych asi doporučil spíše přistýlky v rámci jednoho pokoje.

Šárka Pospíchalová

Dobrý den,
mám dotaz, když mám rezervaci od 16. – 18.12. v kolik hodin je možné v pátek ubytování. Děkuji

Hotel Zadov

Dobrý den
ubytování se provádí od 14:00, opuštění pokojů je pak poslední den pobytu do 10:00.

Pavlína K.

Dobrý den,
prosím, jaké máte volné lednové termíny pro 2 dospělé. Děkuji

Hotoel Zadov

Dobrý den
prozatím jsou volná lůžka ve všech lednových termínech, nejvíce je jich volných poslední víkend. Vzhledem k počtu příchozích reservací ale situace mění rychle.

Nikola

Dobrý den, chtěla bych k vám přijet s kamarádkou v prosinci a to 7. – 9. prosince. Pokud by nebyl sníh, je možná tento termín zrušit pár dní předem a vybrat nový? Děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
předpokládáme že sních již v prosinci bude, v každém případě změna termínu je samozřejmě možná za předpokladu že bude volná kapacita hotelu. Prosincové termíny jsou v současné době volné, ale s příchodem sněhu se může stav měnit poměrně rychle. Ve vlastním zájmu si tedy reservace zajišťujte včas.

Hanka K.

Dobrý den,
měla bych zájem o nabízený pobyt včetně aktivit s vouchery. Jsme dva dospělí a jedno dítě (11 let), rádi bychom začali pobyt o víkendu 27.-29.1.2011 a chtěli bychom zůstat až do pátku 04.02.2011. Kolik voucherů bychom potřebovali? A kdybychom si koupili 2+2 vouchery, znamenalo by to odjezd ve středu 02.02.2011? Děkuji za rychlou odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
v termínu od 27.1 máme poslední dvoulůžkový pokoj kde by byla možná přistýlka. v termínu od 28.1 již by připadal v úvahu 3 lůžkový pokoj. Akce 2+1 se dá použít a to bud od 27.1 do 2.2 2012 nebo od 28.1 2012 do 3.2 2012.
Stačí Vám tedy nakoupit 4 vouchery a dítě uhradit při příjezdu na recepci.

Petra K

Pěkný den, mám dotaz jsme dva dospělí a máme dvojčata ve věku 9 let, kolik bychom dopláceli za děti, dále prosím o informaci, jestli jsou volné termíny začátkem ledna 2011 a jestli bychom byli v případě koupení voucheru do hotelu Zadov společně na pokoji, nebo bychom museli mít dva pokoje. Děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
za děti do 17 let se připlácí 425,–Kč za osobu noc a polopenzi. V takovémto počtu bych doporučoval 4 lůžkový rodiný pokoj , kde jsou dvě odělené ložnice a společné sociální zařízení. zašlete prosím reservaci emailem na konkrétní termíny a následně Vám bude reservace potvrzena.

Šárka Slámová

Dobrý večer, chci se zeptat jestli jsem dobře pochopila, že v týdnu je díky voucheru jedna noc zdarma navíc a jestli tedy jde o dvě či tři přenocování. Bylo by možné koupit dva vouchery na termín 6. – 9. 12./7. – 9. 12.?
Děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
akce 2+1 platí od neděle do pátku – tedy při zakoupení 2 voucherů na osobu máte jednu noc zdarma a nastupujette tedy v neděli s ukončením pobytu v pátek. Prosincové termíny jsou v současné době volné a bez problémů.

JaRa

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jaké termíny jsou k této slevě ještě volné. Děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
volné termíny jsou všechny letošní a během zítřejšího dopoledne by se měli specifikovat ještě některé lednové. V současné době je situace v lednu následující:
6.-8.: 6 pokojů
13.-15.: 4 pokoje
20.-22.: 12 pokoju
27.-29.: 15 pokoju
velikost pokojů je specifická v každém jednotlivém termínu.

Jana

Dobrý den, jsme 2 dospělí, 2 dospělé děti a jedno dítě ve věku 12ti let. Jeden z dospělých se určitě nebude účastnit lekcí tance, ani lekce lyžování. Lze za 12ti leté dítě uplatnit Vámi nabízanou 50% slevu a lekci lyžování a tance mu přenechat z voucheru dospělého? Kolik by pak doplatek za takové dítě byl – jedná se o noclehy a snídaně. Další dotaz se týká ubytování – máte ještě v lednu volný apartmán pro 5 osob – rodinu, a je takový apartmán součástí nabídky, tj. v ceně voucheru? Děkuji moc :)

Hotel Zadov

Dobrý den
za dítě do 17 let se hradí platba na recepci s tím že cena za ubytování a polopenzi je 425,–Kč, aktivity pokud jej vy nevyužijete lze samozřejmě přenechat. V případě kdy by jste měli zájem pouze o snídaně, tam je cena 350,–Kč za osobu noc a snídani. Za apartmán se připlácí na místě 50,–Kč za apartmán a noc. Apartmíány volné v některých termínech jsou, záleží na termínu a počtu nocí.

Alena Kaulová

Dobrý den,chci se zeptat,zda by byly volné 3 dvoulůžkové pokoje na pobyt od neděle do pátku,22.-27.1.2012,moc dě­kuji

Hotel Zadov

Dobrý den
v tomto termínu jsou volné pouze 2 lůžkové pokoje s přistýlkou

Šárka Pospíchalová

Dobrý den,
děkuji za předchozí odpověď. Mám rezervovaný 1 pokoj na termín 20.- 22.1., ale ráda bych ještě 1 pokoj. Můžu rezervovat tímto způsobem, nebo radši přes mail? Když už nebude volný pokoj, tak bych 1 pokoj v termínu 20. – 22.1. zrušila a rezervovala bych si 2 pokoje na termín 16. – 18.12. Děkuji za odpověď

Hotel Zadov

Dobrý den
Vaše reservace již byla upravena na základě Vašeho emailu a odesláno potvrzení a Váš email.
S přáním příjemného dne, Kraus

vevina

Děkuji za předchozí odpověď. Mohu se ještě zeptat, je tedy možné rezervovat dva pokoje na 2 vouchery, pokud si každý dospělý doplatí dítě? Nechtěla bych, aby pak byli všichni v jednom pokoji, kdyby byl hotel plný. Nevyplatilo by se pak koupit raději vouchery 4? Moc děkuji.

Hotel Zadov

Dobrý den
není problém ani jedna varianta, nejvhodnější si myslím že by byl 4 lůžkový pokoj se 2 samostatnými ložnicemi, ale vždy to záleží na aktuální obsazenosti. Prosincové termíny jsou v současné době bez problémů, lednové jsou již částečně vyprodány.

Tomáš Formánek

Dobrý den,mohu mít sebou psa??Díky

Hotel Zadov

Dobrý den
psa s sebou mít můžete, to není problém. Kraus

Šárka Pospíchalová

Dobrý den,
mám dotaz, zda máte ještě volný pokoj na termín 20. – 22.1. 2012 a nebo 2 pokoje 16. – 18. 12. a zda jsou v okolí i upravené tratě na běžky. Předem děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
v termínu 16.-18. 12 2011 je dostatečné množství volných pokojů, lednové termíny již jsou skoro vyprodány. Běžkařských tratí je v okolí hotelu několik s délkou od 3 do 14 km. Výběr tratí najdete na stránce http://www.zadov.cz/lyzarsky-areal-zadov/aktualne/bezecke-trate.php?s=0&p=3

vevina

Dobrý den, pokud by jeli dva dospělý s dvouma dětma (4 a půl roku a 5 let), tak jim budou stačit dva vouchery a děti doplatí na místě? Budou mít dva pokoje? Předem moc děkuji za odpověď. V.

Hotel Zadov

Dobrý den
děti můžete doplatit na místě – na recepci hotelu, za dítě do 17 let se platí 425,–Kč za noc a polopenzi. Samostatný pokoj je samozřejmě možný, záleží vždy na aktuální obsazenosti hotelu.

Iva

Dobrý den, nevíte prosím kdy se začíná na sjezdovce zasněžovat v případě že nebude sněžit?
Děkuji za odpověď

Hotel Zadov

Dobrý den
dle sdělení majitele vleku sousedícího s hotelem by se mělo zasněžovat nejpozději kolem 10 prosince.

Cinzia Strouhalová

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit 2 vouchery v lednových termínech.
Chci se zeptat, zda se dá termín třeba posunout o týden později než byl stanoven(máme děti, a kdyby onemocněly nebylo by hlídání) Byl by to problém?
děkuji Vám C. Strouhalová

Hotel Zadov

Dobrý den
termín se samozřejmě dá posunout, záleží vždy na aktuální obsazenosti hotelu. V případě nemoci dětí Vám můžeme platnost voucheru na základě telefonické domluvy eventuálně prodloužit.

Šárka Pospíchalová

Dobrý večer,
psala jsem vám před 3 hodinami a odepsal jste mi, že v daném termínu má rezervaci lyžařská škola, je tedy možné učinit rezervaci na 2 vouchery v termínu 13. – 15.1. 2012? Děkuji Pospíchalová

Hotel Zadov

Dobrý den
v tomto termínu jsou volné bohužel pouze 4 lůžkové pokoje, kde jsou 2 samostatné 2 lůžkové uzamykatelné ložnice, které mají společnou předsín a sociální zařízení. Následně je volný ještě 5 lůžkový apartmán, kde ložnice uzamykatelné nejsou.

Michaela K.

Dobrý večer,
před 5 minutami jsem Vám posílala rezervaci na vikend pro 2 dospělé a 2 děti (13, 7 let) na termín 27. – 29.1. 2012. Nejsem si jistá jestli to prošlo. Dejte mi prosím vědět. Kdyžtak víkend touto cestou závazně objednávám. Kovářová Michaela

Hotel Zadov

Dobrý den
zkontrolujte prosím Váš email, veškeré reservace došlé do dnešního rána byly potvrzovány, eventuálně byl navržen jiný termín, závaznou reservaci pobytu je nutno zaslat emailem. Díky Kraus

Petra.P

Dobrý večer, zakoupila jsem u vás 2 vouchery pro dva dospělé a jedno dítě doplatíme v hotelu,již jsem Vám psala dva emaily o potvrzení objednávky na 27.29.1. 2012 a žádná odpověďˇ.Tak to zkouším ještě touto cestou díky za odpověď . Petra Pňáčková

Hotel Zadov

Dobrý den
veškeré reservace máme v totu chvíli vyřízeny, reservaci je nutno zaslat na email info@vikendprotebe.cz , v současné době nemáme Vaše jméno v seznamu proto prosím zkontrolujte kam jste Vaši reservaci zasílala. S přáním hezkého dne, Kraus

Šárka Pospíchalová

Dobrý den,
měla bych zájem o 2 vouchery na termín od 6. – 8. 1. 2012. Jestli máte ještě volno, prosím o rezervaci. Děkuji

Hotel Zadov

Dobrý den
v tomto datu máme zatím reservaci na celý týden od lyžařské školy,
počet míst upřesní v průběhu příštího týdne, následně budeme vědět přesný počet volných pokojů. S přáním příjemného dne
Kraus

martina

Dobry den,chtěla jsem se zeptat,zdali se dá vypůjčit na hotelu cele vybavení na hory lyže atd.Pro dospělé i děti,Děkuji za odpověd.

Hotel Zadov

Dobrý den
na hotelu pujčovna lyží není, půjčit lyže si můžete v půjčovmě, která je od hotelu vzdálena si 40 metrů. Stránky pujčovny najdete na adrese http://www.zadov.cz/pujcovna-lyzi-a-snowboardu/info.php?s=2

Marek

Dobrý den,
rádi by jsme si chtěli rezervovat pokoj pro dva dospělé a jedno 9 leté dítě. Prosím o radu kolik voucherů zakoupit. V termínu od 13 – 15. 1.2012 zda máte ještě volný pokoj.
Děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
ke dnešnímu dni jsou volné poslední tři dvoulůžkové pokoje na danný termín. Vouchery zakupte prosím dva, dítě následně doplatíte přímo na recepci hotelu. Cena pro dítě za víkend a polopenzi je 850,–Kč.

Pavlína

Dobrý den, je možné si zamluvit termín i během víkendu? Včera jsem odesílala email, ale nikdo neodpověděl. Chtěla bych mít potvrzenou rezervaci ještě před zaplacením poukazů, potřebujeme 4 pokoje 2×4 a 2×3lůžk. v termínu 13.-15.1.12. Děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
reservaci jsme Vám potvrzovaly emailem dnešního dne, za pozdní reakci se omlouváme.

Lucka

Dobry den, chtela bych se zeptat zda jeste mate volny termin pro 2 osoby na posledni vikend v lednu?
Dekuji za odpoved

Hotel Zadov

Dobrý den
ke dnešnímu dni je volná část kapaciity ve všech lednových termínech

Nikola Straková

A platí i v týdnu všechny služby, které nabízíte o víkendu, Děkuji

Hotel Zadov

Dobrý den
výuka lyžování, pujčení čtyřkolek je možno kdykoliv, tedy i v pracovní dny, taneční programy fungují zatím pouze přes víkend ale v případě většího zájmu ( pokud by se Vás domluvilo více ) je možno zajistit i přes týden.

Nikola Straková

Dobrý den, bylo by možné objednat tyto dva vouchry na termín 7. – 9. prosince? Máte ještě volno? Díky

Hotel Zadov

Dobrý den
prosincové termíny jsou zatím volné bez problémů, můeme Vám tedy provést reservaci

Vendula K.

Dobrý den, chtěly bychom využít této nabídky se sestrou, která je však omezena, co se týče dovolené. Kdybychom si každá objednaly dva vouchery, bylo by je možné tedy využít na čtyři noci s tím, že bychom na pobyt nastoupily ve středu a ukončily ho v neděli? Předem děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
víkendový pobyt samozřejmě můžete použít i přes týden, pokud budete mít každá dva vouchery, můžete na pobyt nastoupit i v úterý vzhledem k tomu že ke dvěma vouicherům máte přes týden jednu noc zdarma. Výběr nástupního dne ( tedy úterý nebo středa je na Vás ).

Iva Vlčková

Dobrý den, ještě bych se chtěla zeptat, když dceři 16 let zaplatím pobyt na recepci, jak jste psali, jak je to s nabídkou akcí-sauna a cvičení. Pokud nebude mít voucher jako já, musí je platit? Pokud ano, tak je vyhodnější jí zakoupit voucher. Děkuji.

Hotel Zadov

Dobrý den
v případě pobytu s dítětem do 17 let ( tedy 16 let včetně ) uhradíte na recepci 50% slevu na pobyt dítěte , tedy 850,–Kč za víkend a pobyt a následné cvičební programy můžete taktéž uhradit na recepci se stejnou slevou, nebo zakoupit voucher přes slevomat. Cena za cvičební programy v případě že Vy již budet mít voucher zakoupený, Vám zůstane stejná jako při akci.

Bártová Marie

Prosím o laskavost, zakoupila jsem více voucheru, moje dcera taktéž, je možné nějaké vrátit, koupila jsem Zadov asi před třemi týdny, nevhodný dárek.
Děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
pokud máte voucher již uhrazen, tak je možné jej pouze prodat přes některý prodejní portál jako třeba Aukro nebo Ebay. Vzhledem k atraktivnosti akce vůči našim klasickým cenám ubytování a lokalitě, kdy se jedná o jedno s nejvíce navštěvovaných středisek lyžování v Jihočeském kraji a Česku vůbec je vysoká pravděpodobnost že voucher prodáte poměrně rychle. My jako provozovatel akce voucher vykoupit nemůžeme vzhledem k tomu že již byla uhrazena z těchto voucherů provize Slevomatu.

Míša K.

Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat, jestli dvě děti (14, 7 let), které budou dopláceny na recepci mohou využít tu 3-hodinovou lyžařskou (snoubordovou) výuku. Místo nás rodičů. Děkuji za info.

Hotel Zadov

Dobrý den
samozřejmě že mohou, v tom problém není.

Pavel Sekyra

Dobrý večer,
máme u vás již zarezervovaný pobyt v rodinném pokoji 2+2. Výše jsem se dočetl, že když máme jedno dítě do 16.-ti let, je možné cenu zaplatit v hotovosti až na recepci. Problém je v tom, že jsem objednal 4 poukázky. Jak mám nyní postupovat, když chceme 3 poukázky pro dospělé a 1 pro dítě 13 let? A jak mám postupovat, když mám dárkové poukazy? Děkuji za info.

Hotel Zadov

Dobrý den
v případě že již máte poukázky zakoupeny, mohu Vám pouze doporučit je budto klasicky využít, nebo danou pokázku někomu darovat. V případě využití, Vám můžeme v tomto případě nabídnout po domluvě přímo v hotelu, některou za našich akcí zdarma jako bonus.

Hana K.

Děkuji moc za odpověď ohledně 2,5 letého dítěte. Ještě bych se chtěla zeptat – pokud bychom s manželem zakoupili 4 vouchery (2× manžel, 2× já) a využili tak prodloužený pobyt 4 noci + 1 zdarma, musí pobyt proběhnout od neděle do pátku, jak je to v popisu? Nebo můžeme nastoupit kdykoliv? A poslední dotaz – chtěli bychom jet v lednu, máte zatím volno i v případě prodlouženého pobytu?
Děkuji moc za odpovědi.

Hotel Zadov

Dobrý den
v současné době jsou lednové termíny zatím volné, můžete tedy nastoupit kdykoliv, je nutné si pouze po zakoupení voucheru pobyt reservovat na našich stránkách www.vikendprotebe.cz

Iva Vlčková

Dobrý den, dceři je 16 let, jak mám uplatnit 50% slevu na ubytování, když zapĺatím 2 vouchery, děkuji za odpověď.

Hotel Zadov

Dobrý den
v případě že dceři ještě není více jak 17 let, stačí zakoupit jeden voucher na víkend a dítě doplatíte přímo na recepci za cenu 425,–Kč za noc včetně polopenze. V případě osoby starší 17 let je nutno zakoupit 2 plnohodnotné vouchery. Sleva 50% platí pro osoby 16 let včetně.

Petra Č

Dobrý den, jsme 4člená rodina 2 dospělí, děti 6let a 3,5roku. Pokud bychom chtěli jet na týden od neděle do pátku jak píšete, rozumím tomu dobře, že si mám koupit pouze 2 × 2 vouchery pro dospělé a děti doplácím na místě s 50-ti % slevou nebo je mám koupit i dětem? Děkuji za odpověď.

hotel zadov

Dobrý den
děti do 3 let mají pobyt zdarma ( tedy včetně 3 letých – je tím myšleno do dovršení 4 roku dítěte ) jedno dítě máte tedy zdarma, druhé dítě máte za cenu 425,–Kč za noc a polopenzi. Pokud tedy budete chtít jet od neděle do pátku je potřeba zakoupi 2 vouchery na osobu kdy máte v tom 5 nocí, tedy 4 vouchery jsou pro dvě osoby a týden od neděle do pátku s tím že na místě uhradíte pouze 4× 425,–Kč za jedno dítě, poslední noc má starší dítě zdarma.

Jitka Z.

Dobrý den,
jsme 2 dospělí a jedno dítě, kterému budou v prosinci 2 roky a jedno čtyřleté? kolik bude doplatek za děti?
Je možné si doplatit apartmán, případně jaký bude doplatek? díky za odpověď.

hotel zadov

Dobrý den
dvouleté dítě je zdarma, čtyřleté pokud už má čtyři a více tak se připlácí na recepci 425,–Kč za den včetně polopenze, jinak příplatek je 50,–Kč za den a apartmán – tedy za víkend 100,–Kč za apartmán. Pokud má dítě do 4 let, je zdarma.

Hana K.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na to, zda bychom něco dopláceli za syna cca 2,5 roku, pokud by jel s námi. V popise voucheru je uvedeno, že dítě do 3 let je zdarma, na stránkách hotelu je uvedeno, že zdarma je dítě do 2 let. Také se chci zeptat, zda by se takto staré dítě mohlo zúčastnit animačního programu, pokud bychom byli např. v sauně nebo je to pro starší děti?
Děkuji moc za odpovědi. Určitě skvělá nabídka :-)

hotel Zadov

Dobrý den
pro tuto akci platí že dítě do 3 let je zdarma, animačního programu se může účastnit i takto menší dítě, není to problém.

Vendula

Dobrý den, jaká by byla cena za ubytování, kdybych byla sama? Byl by tam nějaký příplatek? Děkuji za odpověď.

hotel zadov

Dobrý den
v případě že by jste jela sama je příplatek za nevyužité lůžko ve dvoulůžkovém pokoji maximálně 50% z ceny, záleží ovšem na termínu a tedy i na obsazenosti hotelu. V případě termínů které nejsou tak atraktivní, se příplatek nemusí účtovat vůbec.

Jaroslav Masopust

Jak mohu jako muž využít cvičení pro dámy? Naopak manželka netouží řídit ani jezdit na čtyřkolce. Jak to bude s výukou lyžování, když nebude dostatek sněhu? Podle nabídky je nutné zmíněné služby platit, ale nelze je využít.

Hotel Zadov

Dobrý den
cvičení můžou samozřejmě využít i muži, není určeno přímo pouze a výhradně jen pro ženy. Co se týká Vašeho dotazu ohledně platby jednotlivých aktivit, ty jsou zahrnuty v ceně ale využít je samozřejmě nemusíte, můžete využít pouze ubytování a stravy. Cena voucheru ve srovnání s našimi cenami je i tak nižší než klasická cena na recepci – ubytování se snídaní a večeří pro jednu osobu na dvě noci vychází na 1700,–Kč, máte tedy slevu i bez využití aktivit.

hotel zadov

Dobrý den
využití služeb je pouze na Vás, cena pobytu se nevyužitím kterékoli služby nesnižuje.

hotel zadov

Snídaně jsou automaticky v ceně každého noclehu, tato informace nám bohužel z hlavní strany vypadla ale jsou již ve standartu.

hotel zadov

Dobrý den
nejbližší sjezdovka s vlekem je asi 15 metrů od hotelu, nástupní místo vleku je taktéž v úrovni hotelu. Dékla sjezdovky je kolem 500 metrů. Další a delší slejzdovky se sedačkovou lanovkou jsou do 500 metrů od hotelu. stránky s vleky jsou http://www.lazadov.cz/la/ . Co se týká instruktora lyžování, tak ten je hotelový a možnost domluvy je přímo na recepci hotelu.

Aneta

v ceně tedy nejsou snídaně?

Jitka

Dobrý den, pokud nestojím o nějakou službu která je zahrnuta v ceně a nevyužiji ji, projeví se to nějak v ceně?

Pavlína

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak daleko od hotelu je nejbližší lyžařské středisko (název, případně i www stránky) a kde platí možnost výuky lyžování.
Předem děkuji za odpověď

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru