Nestrkejte hlavu do písku před dnešní nabídkou, řekněte tajemné heslo „šel pštros s pštrosicí“ a dopřejte si vynikající lahůdky na luxusním místě.
Vychutnejte si delikátní menu pro dva v krásných prostorách hotelu a restaurace U tří pštrosů.
Čeká vás sklenka výborného [file id=„2936“ text=„sektu“ rel=""] Tanzberg brut, plátky marinovaného lososa jako předkrm, medailonky z pštrosího masa s parmazánoým rizotem jako hlavní chod a karamelizovaný ananas s kokosovou zmrzlinou jako sladká tečka na závěr.
Pštrosí maso je špičkovou záležitostí, kterou oceňují mnozí gurmáni. Je mimořádně libové, má velmi nízký obsah cholesterolu i tuku a chutí připomíná hovězí či zvěřinu.
Hotelovou restauraci U tří pštrosů najdete přímo u paty Karlova mostu v nejatraktivnější části Prahy. V historické budově ze 16. století na vás dýchne atmosféra romantiky a historie. Zdejší oblíbená kuchyně pak slibuje moderní představení plné chutí a vůní.
Perlička o zdejším domovním znamení:
Jedna z legend vypráví, že první majitel domu měl rozmařilou ženu, která neustále vyžadovala dárky. Takto si vzpomněla, že by chtěla pštrosa. Když ho dostala, zdálo se jí to málo, a chtěla druhého. I toho dostala. Když však požádala o třetího, rozzlobil se milý manžel a prohlásil, že by pštrosa udělal nejradši z ní. Inu a druhý den nebyla žena k nalezení, zato v domě přibyl třetí pták – pštrosice.