Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

399 Kč za voucher v hodnotě 1000 Kč na luxusní zboží Septwolves. Designové kabelky, kožené peněženky, pásky a další doplňky se slevou 60 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Iveta

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, když si koupím 2 vouchery a peněženka bude stát 2190,– tak spolu s vouchery zaplatím 998,–? Děkuji

El

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné si vybírat pouze z této omezené nabídky, nebo z nabídky celého e-shopu. Podle předchozího komentáře předpokládám, že je možné se dohodnout i na vyzvednutí zboží v Brně ve Vaňkovce, děkuji za odpověď.

Lukáš

Dobrý večer Richarde,
ano je to možné. Napište si o tento požadavek na mail obchod@septwolves.cz.

Lukáš Král, marketing manager Septwolves.
Objevte kouzlo Septwolves | www.septwolves.cz

Richard Machan

Chci se zeptat, zda není možný osobní odběr, jsem z Prahy díky Richard

Lukáš

Dobrý večer vážení zákazníci,
odpovím na jednotlivé dotazy: 


Adél:
peněženka je balená v dárkové krabičce, ta je poté balená v poštovní krabici. Při zabalení do vánočního papíru, bude peněženka Septwolves pro Vaše blízké, vhodným dárkem. 


Michal:
Ano je to možné, omlouváme se – bohužel naše IT oddělení na tuto možnost zapomnělo. Kontaktujte nás na emailu obchod@septwolves.cz s kódy voucherů a informací o Vaší adrese, číslem telefonu a uvedeným zbožím, o které máte zájem. 


V případě jakéhokoliv dalšího dotazu nás neváhejte kontaktovat. 


Lukáš, marketing manager Septwolves.
Objevte kouzlo Septwolves | www.septwolves.cz
Michal

Dodrý den, v popisu nabídky je uvedeno, že lze uplatnit až dva vouchery najednou. Zajímá mne, jakým způsobem při konkrétní objednávce dva vouchery najednou uplatnit? (Příklad: Mám zájem o pásek v ceně 1990,–Kč a koupím si dva vouchery. Jak dva vouchery uplatním při jediné objednávce? V objednávkovém formuláři v políčku „slevové kupony“ je prostor pouze na jeden kód slevového kuponu.) Děkuji za odpověď.

Adéla

Dobrý den, může mi napsat, v jakém balení bych dostala objednanou peněženku? Přemýšlím o dárku k Vánocům :-) Děkuji za odpověď. Adéla

Martina

Dobrý den Šárko,
ano, pro Váš nákup lze využít dva vouchery najednou.
Budeme se těšit!

Martina, zákaznická péče Septwolves.
Objevte kouzlo Septwolves | www.septwolves.cz

Šárka Samohýlová

Dobrý den, rozumím tomu tak, že si můžu koupit dva vouchery a využít je oba na koupi třebas peněženky....­.děkuji za odpověd

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru