Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jazykové kurzy ve škole Confucius (4 či 11 týdnů)

4,1 / 5 CONFUCIUS vzdělávací centrum (2 pobočky) Praha - Vinohrady  (mapa) 69 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
P.

Dobrý den,chtěla bych navštěvovat nějaký váš kurz angličtiny, ale nevím jaký budu mít rozvrh. ten se dozvím až v polovině února. Dá se s tím poté něco dělat kdyby se mi lekce kryly se školou? Děkuji za odpověď.

Confucius jazyková škola

Dobrý večer, na rozvrhu se určitě domluvit lze. Dejte mi vědět, o jaký kurz byste měla zájem, a já se podívám, kolik je možností změny. S přáním příjemného večera, Lucie Kolářová

Confucius jazyková škola

Dobrý večer, doporučila bych Vám 2 vouchery využít najednou na studium 2 x týdně, aby kamarád rychleji vstřebal základy a měl na čem stavět, pak 1 x týdně. Až vouchery zakoupíte a podarujete kamaráda, určitě pro něj najdeme vhodné kurzy. Popřípadě nás kontaktujte na tomto e-mailu: kurzy@confucius.cz. Děkujeme za dotaz.

Haník

Dobrý den,
chci pomoci kamarádovi a koupila jsem mu 3 vouchery na 33 týdnů. Ale bohužel nepatří mezi pokročilé, ale spíš k začátečníkům a čeká ho letos v dubnu maturita. Jde ho připravit na maturitu a kam ho mám zařadit. Doporučila by jste mi něco a mohli se spolu následně domluvit?? Děkuji moc

Lenka

Dobrý den, zakoupila jsem 2 × 11 týdenní jazykový kurz. Na obecný kurz hodlám nastoupit v lednu 2013, druhý navazující 11 týdenní kurz musím objednat již nyní, neb by voucher nejspíš propadl. Ráda bych se zeptala, zda uznám-li za vhodné po prvním 11 týdenním kurzu obecné angličtiny přejít na 11 týdenní kurz komunikace a konverzace, zda toto bude možné. Děkuji za odpověď.

Confucius jazyková škola

Dobrý den, přejít na jiný kurz po 11 týdnech určitě možné je. Jen prosím dopředu informujte naši kancelář.
Děkujeme za dotaz a přejeme příjemné odpoledne.

Sabina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na kurz němčiny A0. Dívala jsem se, že trimestrální stojí 2590 a je od 23.1. Chtěla bych chodit 11 týdnů a pak ještě 4. Jen nevím, jak bych tedy měla uplatnit vouchery. Děkuji :)

Confucius jazyková škola

Dobrý den, pokud chcete chodit dohromady 15 týdnů, zakupte tedy voucher za 1290 Kč a 599 Kč. 4 týdny odchodíte v návazném kurzu. Děkujeme za Váš dotaz.

Lenka

Dobrý den, jsem maminka na MD a rozhodla jsem se, že se chci intenzivně vzdělávat v anglickém jazyce. Chtěla bych se zeptat, zda i při těchto kurzech, respektive kurzech zakoupených přes Slevomat lze využít Vašá služby hlídání dětí zdarma. Děkuji za odpověď.

Confucius jazyková škola

Dobrý den, tuto službu poskytujeme zdarma pouze u kurzů zakoupených za plnou cenu. Děkujeme za dotaz.

Markéta Burešová

Dobrý den, potřebovala bych kurz na přípravu na státnice z AJ(v dubnu), zajímal by mě nějaký 11ti týdenní, máte něco takového? U nabídky je „Praha 2 nebo další lokalita“, pořádáte kurzy i jinde? Já jsem z Prahy 4. Děkuji

Confucius jazyková škola

Dobrý večer, záleží na tom, která úroveň je pro státní zkoušku požadována, a také jak na tom momentálně jste. Nejspíše bych Vám doporučila přípravné kurzy na Cambridge zkoušky, pokud je u státnic ústní část, tak kurzy C+C. Kurzy se konají pouze na Praze 2.

Marek

Dobrý den,

měl bych zájem o 4 týdenní kurz konverzace v Angličtině, ale některé kurzy již běží. Je možné nastoupit do 11 týdenního kurzu pouze na 4 týdny?

Confucius jazyková škola

Dobrý den, nové kurzy C+C začínají v polovině ledna. Doporučuji Vám dorazit na první 4 lekce, kurz si vyzkoušet a pak uvidíte, zda chcete pokračovat i dále. Jestliže se pro kurz rozhodnete, napište mi na kurzy@confucius.cz a probereme Vaše možnosti.

Petr Mašek

Jak je to tam s parkováním? Je tam zóna nebo není?

Confucius jazyková škola

Dobrý den, v našem okolí jsou modré zóny, nicméně u nemocnice na Karlově náměstí možnost parkování je.

Barbora Čadyová

Dobrý den,
jaký je prosím rozdíl mezi kurzem angličtiny B1 MINI a B1 MAXI? Děkuji za odpověď.

Confucius jazyková škola

Dobrý den, rozdíl je v počtu studentů ve skupině. V MAXI skupině je 6–12 studentů, v MINI skupině 4–7 studentů. Děkujem za dotaz.

Sandra Nedelkova

Dobry den, nenašla jsem nikde uveden maximalni pocet studentů ve skupine, zajimala by me konverzace i bezny kurz. Dekuji

Confucius jazyková škola

Dobrý den, počet studentů v kurzu C+C je 4–8, v obecných kurzech 6–12 (MAXI), 4–7 (MINI). Děkujeme za dotaz.

Martina Přivřelová

Dobrý den,
u kurzu němčiny, trisemestrálním, je u úroveň A0 MINI, která je ovšem dražší než kurzy MAXI, je možno se přihlásit s voucherem i na tento kurz a popřípadě něco doplatit? Nebo zakoupit 3 vouchery na 11 lekcí a uplatnit je na 2 kurzy?

Confucius jazyková škola

Dobrý den, pokud byste chtěla koupit kurz MINI, jeho cena je 2290 Kč, tudíž na jeden kurz potřebujete 1 x voucher v hodnotě 1290 Kč a doplatíte 1000 Kč. Děkujeme za dotaz.

Lenka Kohútová

Dobrý den,
měla bych zájem o kurz francouzštiny (dle testu úroveň A2/B1) nicméně na kurzy, které by mi časově vyhovovaly se již nejde přihlásit. Je možná nějaká domluva ohledně času kurzu?

Confucius jazyková škola

Dobrý den, napište mi prosím na kurzy@confucius.cz, o který kurz se Vám konkrétně jedná, prověřím jeho kapacitu. Přeji příjemný den, Lucie Kolářová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru