Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trvalá epilace. 5 ošetření celého těla nebo jen části

Centrum Krásy Plzeň Plzeň  (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Katka Hrádková

DObrý den ještě jednou. to celé tělo se dělá najednou? Po tom laseru jsem se cítila jako s úpalem, celé tělo si nedokážu vůbec představit. . .děkuji

Centrum krásy

Dobrý večer,
celé tělo neděláme najednou, ošetření by trvalo cca 3 hodiny a po zdravotní stránce doporučujeme dělat ošetření po 3 partiích např. nohy, tváře a podpaží. Laser je jiný zákrok než ošetření HFX strojem. Všechny vaše otázky Vám ráda zodpovím jak po telefonu, tak na salonu. Těším se na brzké shledání.

Katka Hrádková

DObrý den, děkuji za odpověď. Ještě jeden dotaz. . .jak mám rozumět oblasti celé tělo? Znamená to, že se bude depilovat celé tělo najednou? Je to bolestivé? Nevadí, že jsem byla v minulosti na laseru?

Centrum krásy

Dobrý den,
celé tělo myslíme ,, od hlavy až k patě´´ . U naší nabídky na Slevomatu byla uvedena tabulka ze , které si můžete vybrat různé partie těla. A určitě nevadí, že jste byla na laseru.

Sabina

Je možné metodu použít, i když chodím jednou měsíčně na epilaci IPL? Již jsem totiž byla několikrát a velký efekt zatím nevidím :-(

Centrum krásy

Dobrý den,
my doporučujeme ukončit ošetření IPL světlem a pak začít u nás HFX. Vouchery si můžete zakoupit dnes a po domluvě začít ošetření HFX .

Irena

Mě by jen zajímalo, proč v adrese je Klatovská, na mapě Chrástecká, navíc vlevo Fakultní nemocnice v Praze :-)

Slevomat.cz

Dobrý den,
mapa bude na základě Vaší připomínky opravena, děkujeme. Klatovská třída je skutečně v Plzni výrazně jinde, než Chrástecká ulice.
Co se týče „Všeobecné Fakultní Nemocnice v Praze“ na severním předměstí Plzně, zjevně jde o chybu společnosti Google.cz.

Alena Krajdlová

Dobrý den, mám za sebou 9× ošetření IPL vcelku s nulovým výsledkem. Je Vaše akce pojištěna? V případě, že nebude slibovaný výsledek, vracíte peníze?

Centrum krásy

Bohužel peníze nevracíme . Máme zatím dobré výsledky jen u některých klientů trvá ošetření kratší dobu, že nepotřebuje ani 5 ošetření a u některých ošetření trvá déle, ale to záleží na mnoho faktorech. Pokud klient není spokojen po domluvě mu nabídneme jiné služby.

Katka Hrádková

máte nějaké komentáře od zákazníků k předchozí akci? Děkuji K.H.

Slevomat.cz

Dobrý den,
žádné hodnocení ani komentáře nemáme, neboť se jedná o první nabídku od tohoto partnera.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru