Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

990 Kč za celkovou diagnostiku těla přístrojem Global diagnostics! Darujte zdraví svým blízkým či harmonizujte vlastní organismus se slevou 70 %.

3,3 / 5 Diagnostic-centrum Praha - Vinohrady  (mapa) 397 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
pan

dobrý den, je nutné se u vyšetření nějak svlékat ?

Soňa

Dobry den, mam alergii, astma, trpim na kvasinkove infekce. Uzivam nekolik vitaminovych preparatu, vysledky nejsou nijak valne. Myslite, ze vysetreni by mohlo mit smysl? Jaka je prumerna cena vitaminovych doplnku? Pomohou preparty proti kvasinkam snizit chut na sladke?

Martina

Dobrý den, jaké máte objednací lhůty? Měla bych zájem o podvečerní čas.
 Děkuji

Diagnostic centrum

Dobrý večer, momentálně volné termíny máme v prosinci, a mimořádně objednáváme také ve večerních hodinách (od 18 i od 19 hod).

Tereza

Dobrý den, je možné provést vyšetření u osoby s umělou plotýnkou a stabilizací páteře titanovými šrouby? Děkuji

Diagnostic centrum

Dobrý den, ano, vyšetření je možné provést a šrouby, ani umělá ploténka neovlivní přesnost měření. Měření neprovádíme pouze u lidí s kardiostimu­látorem a u těhotných žen( z důvodu existence dvou organismů).

Martina

Dobry den, pisete, ze jste diagnostikovali i trimesicni miminko. Je to mozne i u sestnacti­mesicniho batolete, ktere nevydrzi byt v klidu bez hnuti?
 Dekuji

Diagnostic centrum

Dobrý den, ano určitě to možné je. Je potřeba u batolete být, a například přes deku jej uklidňovat, aby pohyby byli co nejmenší. V případě pohybů klesne přesnost měření třeba na hodnotu 98 %, což je ještě v normě. Při větších pohybech by se měření přerušilo a muselo by se zopakovat.

Hana

Dobrý den,
výše se zmiňujete , že na vašich stránkách lze najít část oskenované studie, mohu se zeptat, kde přesně? Našla jsem tam pouze certifikát a některé výstupy z přístroje. Děkuji

Diagnostic centrum

Dobrý den, v sekci- O přístroji Global Diagnostics jsou uplně vpravo dole dva obrázky. Ten levý je certifikát a pravý je titulní stránka studie na klinice v Grazu (Rakousko). Na tento obrázek kliknete, zvětší se Vám a šipkami můžete prohlížet další stránky této studie.

Iva

Dobrý den, je možné si výsledky odnést i na nějakém svém mediu, nejen vytištěné ? Děkuji

Diagnostic centrum

Dobrý den, na médiu není možno výsledky odnést z důvodu toho, že přístroj má speciální software a program, který je pouze v přístroji Global diagnostics a výsledky je možné otevřít pouze v jeho programu.

Martina Čacká Spišiaková

Dobrý den,

cena kontrolního vyšetření je 750,–? a za jak dlouho je potřeba ji provést a stačí jednou?

Diagnostic centrum

Dobrý den, ano cena kontrolního vyšetření je 750,– Kč. Lékaři podle výsledků doporučí podle stavu Vašeho organismu kdy nejlépe přijít na kontrolu. Vše ale záleží na Vás. Máme pacienty, kteří k nám chodí pravidelně po pár měsících aby viděli vývoj svého zdravotního stavu.

Honza

Dobry den, mohu dostat nejaky odkaz na lekarske studie potvrzujici ucinnost tohoto stroje? Dekuji.

Diagnostic centrum

Dobrý den, část této lékařské studie máme oskenovanou a k dispozici na našich webových stránkách. Celá je k dispozici u nás na provozovně.

Maria

Dobrý den, poskytují se výsledky vyšetření v tištěné podobě nebo si zákazník „odnáší“ pouze poznatky získané v rámci ústní konzultace?

Diagnostic centrum

Dobrý den, ano výsledky Vám poskytneme v tištěné podobě.

E.V.

Dobrý den. Budu ještě něco na místě doplácet, nebo je částka konečná?? Je povinné kontrolní vyšetření?

Diagnostic centrum

Dobrý den, na místě již nebudete nic doplácet. Povinné kontrolní vyšetření samozřejmě není. Jen ho doporučujeme, z důvodu toho, že se pak obě měření porovnají a ukáže se, jak se dál organismus vyvíjí, zda-li některé potíže trvají stále a je potřeba je intenzivněji řešit, nebo se naopak s tím organismus již vyrovnal a uzdravil se.

Ema

Dobrý den,
je vyšetření vhodné i pro šestileté dítě?
Děkuji za odpověď.

Diagnostic centrum

Dobrý den, ano vyšetření je vhodné i pro šestileté dítě. Diagnostika nemá věkové omezení. Diagnostikovali jsme i tříměsíční miminka.

Emma

Dobrý den, pokud přístroj definuje stav organizmu, zjistí také např. stav cholesterolu, hormonů či cukru? Zkráceně to co se jinak člověk dozví z odběrů krve. Děkuji za odpověď

Diagnostic centrum

Dobrý den, paramentry které se zjistí rozborem krve náš přístroj neuvádí. Rozbor krve neinvazivně poskytuje přístroj AMP. Přístroj Global Diagnostics se kterým pracujeme ukazuje laicky řečeno kde má organismus nějaký problém, na jakém orgánu, soustavě orgánů, ukazuje množství toxinu..a spoustu dalších indikátorů, které máme uvedeny na webových stránkách.

Jarmila

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda přístroj může objevit také začínající nádor, nebo nějakou jinou – dnes již bohužel téměř běžnou civilizační nemoc…

Diagnostic centrum

Dobrý den,
přístroj stejně jako jiné přístroje neurčuje diagnózu, tedy ani nádor.
Ale z měření mnoha parametrů lze posoudit stav orgánů a další, z čehož pak můžeme usuzovat na různá onemocnění.

Michaela Herčíková

Ještě bych prosila upřesnit: těch 20 minut harmonizace je navíc, nebo je zahrnuto v konzultaci (45 min)? V tom případě by na samotnou konzultaci s lékařem zbývalo 25 min, což se mi zdá málo (dovedu si představit, kolik bych měla otázek :o))

Diagnostic centrum

Dobrý den, harmonizace pomocí frekvencí je zahrnuta v konzultaci. Můžete vše konzultovat i po té, co provádí přístroj harmonizaci a klást otázky pro obsluhujícího lékaře. Vše trvá cca 1 hodinu.

Michaela Herčíková

Dobrý den,
myslím, že už jsem o tomto přístroji četla. Nebyl původěn vyvinutý pro kosmonauty?

Diagnostic centrum

Dobrý den, přístroj byl vyvinut pro diagnostiku v oblasti frekvenční medicíny ve Švýcarsku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru