Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za DVA vstupy do dětského koutku, DVĚ latté nebo americkou limonádu a DVA dortíky. Rodinná zábava s občerstvením a slevou 51 %.

4,5 / 5 Kavárna Sladký Méďa Olomouc  (mapa) 199 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Lenka Slováková

Dobrý den když jsem zaplatila slevu na účet co mi přišel na email,jak ho teď uplatním?Přijde mi něco na email,nebo se pak přihlásím na místě?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
za 2–3 pracovní dny Vám dorazí na email voucher, pomocí čísla voucheru pak slevu uplatníte, podle podmínek které jsou přímo u slevy:)
Hezký den!

Růžičková Lucie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli cena 99kč je pro maminku a dítko nebo je to myšleno 99kč pro dvě maminky a děti zadarmo vstup.

Cukrárna Sladký Méďa

Dobrý den, vstup do cukrárny se neplatí, zpoplatněn je jen dětský koutek v cukrárně a to 39,–Kč/dítě na celý den. Díky voucheru si tedy Vaše dítě může hrát zadarmo v dětském koutku, vy dostnete kávu nebo americkou limonádu a zákusek. Voucher můžete vyčerpat najednou ( pro dvě děti) a nebo přijít dvakrát ( jedno dítě). Budeme se těšit na Vaši návštěvu, pěkný den.

Jitka Fišerová

Dobrý den. Prosím o informaci, jak lze voucher uplatnit jen pro 1 dítě. V nabídce je 2× vstup do dětského koutku. Lze to rozdělit? Děkuji za informaci.

Cukrárna Sladký Méďa

Dobrý den, ano, voucher lze uplatnit na 1 dítě dvakrát :-) Přijdete tedy do cukrárny dvakrát. Budeme se těšit na Vaši návštevu. Pěkný den.

Ivana

Předpokládám, že placený vstup se vztahuje pouze na dítě. Mohu mít s sebou předškoláka a kojence v kočárku na 1 vstup a využít 2 vstupy postupně na dvě návštěvy?

Cukrárna Sladký Méďa

Dobrý den, dětský koutek se platí až za dítě od 1 roky. Za kojence v kočárku se nic neplatí. Je tedy možné – jak píšete – přijít dvakrát :-). Pěkný den.

Alena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, ty 2 vstupy jsou za 2 dospělé, 2 děti nebo 1 dospělí a 1 dítě? Když mám 1 dítě lze poukaz použít na 2×? Je nutná vždy rezervace předem? Děkuji Alena

Cukrárna Sladký Méďa

Dobrý den, platí se pouze jen dětský koutek ( za dítě – dospělí v cukrárně neplatí vstup), je to tedy možné využit pro dvě děti zaráz nebo přijdete dvakrát s jednim dítětem. Pkný den.

Lucie

Dobrý den chtěla bych se zeptat na jak dlouho je určený vstup pro dítě v koutku?

Cukrárna Sladký Méďa

Dobrý den, vstup do dětského koutku není časově vymezený, v koutku si dítě může hrát třeba celý den. Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru