Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Až 300g šťavnatý steak z mladého býčka

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Grill Restaurant Kelt

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)
  • Rezervace: rezervace nutná předem na tel.: 606 115 395.
  • Omezení: Není. 
  • Jídlo s sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci. 
  • Restaurace je kuřácká.
  • Platební karty: Ano.
  • Ostatní možnosti: Wi‑Fi, parkování, dětský koutek
  • Od 11:00 do 14:00 je restaurace nekuřácká

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

295 Kč −32 % 199 Kč
295 Kč −32 % 199 Kč
420 Kč −40 % 249 Kč
420 Kč −40 % 249 Kč

Zatímco staří Keltové uctívali býka jako symbol odvahy, dnešní gurmáni zase vyznávají kult steaku ze špičkového hovězího.

Vydejte se za vůní dokonale připraveného masa do Restaurantu Kelt, kde se šéfkuchař specializuje na steaky všech druhů. Dnes můžete zakrojit do šťavnatého fláku z mladého býčka.

Odhadněte své síly a vyberte si, na jak veliký kus masa se cítíte – 200g nebo 300g.

Co se bude podávat:

  • 200 nebo 300g steaku z hovězího australského ořechu – tato část neobsahuje tuk, steaky jsou díky tomu zvláště šťavnaté.

Maso je prudce opečené z obou stran, kvůli zachování šťavnatosti. Bifteky pocházejí z mladých býčků, jejichž maso patří mezi nejdelikátnější. 

Před tepelnou úpravou každý biftek několik dní zraje v konstantní teplotě 1–2°C. 

Dobrou baštu spláchněte točeným pivem, dát si můžete Plzeň, Gambrinus nebo nealkoholický Birrel.

nápojového lístku si ale vyberou i milovníci vína nebo destilátů. Nechybí ani široký sortiment nealka a dobrá káva, kterou oceníte třeba k moučníku. 

Mezi speciality restaurace Kelt patří právě steaky z argentinského a australského hovězího, norský losos a tygří krevety. Samozřejmostí jsou stoprocentně čerstvé a kvalitní suroviny.

Veškeré pokrmy jsou připraveny i servírovány s láskou k práci a profesionálním přístupem. Díky tomu se Kelt poprávu chlubí pověstí jedné z nejlepších steakových restaurací široko daleko. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru