Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výprodej relaxačních křesel. Rychlé dodání zdarma!

SG Logistics, s.r.o. 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Ivana Knoppová

Dobrý den. Zajímám se o křeslo Quebec. Chtěla bych vědět v jaké výši je polstr na opěrce hlavy. Moje maminka je malá cca 150 cm a obávám se, že by jí polstr překážel. Dá se třeba odepnout?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Ivano, celkový opěrák má výšku 75 cm a podhlavník se odepnout bohužel nedá. Proměřte :-) Díky za dotaz a hezký den !

bronislava Dostálová

Dobrý den. Mám prosbu. Křeslo Manitoba je možné získat i bez slevy, když je již ve slevách vyprodané? Kolik by asi stálo?A křeslo Quebec má nějaký ovládací mechanismus- náš tatínek má už 94 let a silou by asi křeslo nedokázal napřímit. Dělá se pouze v černé barvě- není možné získat modou koženku u této značky? Moc děkuji Broňa Dostálová .

Slevomat.cz

Dobrý den paní Broňo, bohužel se už jedná jen o doprodej, takže křeslo Manitoba již není a nebude. Křeslo Quebec máme pouze v černé barvě a ovládání je velmi jednoduché, pokud tatínek není vyloženě nemohoucí, určitě to zvládne :-) Hezký den !

Petr

Dobry den,

zajima mne Křeslo Calgary – světle šedé – podnozka pro nohy. U tohoto kresla dojde pomoci aktivace mechanismu k naprimeni podnozky, alias je mozne mit natazene nohy polozene na podlozce?

Dekuji za odpoved
 Petr

Slevomat.cz

Dobrý den Petře,
ano, podložku lze napřímit a záda naopak položit. Hezký den !

Michaela Škorpikova

Jaká je nosnost křesla?dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Michaelo,
nosnost je 120 kilo.
Hezký den !

Jana Janáčková

Mohla bych od vás získat pouze tu světle šedou podnožku ke křeslu Ontario? Křeslo totiž mám, ale podnožku ne… Kolik by to stálo?
Děkuji předem za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den paní Janáčková,

pokud jste zakoupila křeslo u nás a nedorazila Vám podnožka, napište nám prosím na podpora@slevomat.cz číslo objednávky a rádi Vám pomůžeme. Pokud jste křeslo zakoupila jinde, bohužel nemáme k dispozici samostatné podnožky.

Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru