Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

159 Kč za elegantní dárkový set pro milovníky vína. Vývrtka, nálevka, zátka a kroužek na hrdlo lahve nejlahodnějšího nápoje se slevou 54 %.

4,4 / 5 Vše pro vína Ostrava - Třebovice  (mapa) 681 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jaroslava

mam problem,ja jsem objednala azaplatila jednu jedinou krabicku,ale v potvrzovacim mailu mi prislo,ze jsem to objednala 2X…co ted?

Soňa

Dobrý den,
set už mám doma a vypadá opravdu moc hezky. Děkuji :)

Katka

Dobrý den, prosím Vás, chápu dobře, že pokud si vyberu platbu převodem na účet předem, mám poslat 159,– + 89,– poštovné? Nakupuji zde poprvé, proto se raději ujišťuji.. Děkuji a přeji hezký den

vše-pro-vína

Dobrý den,
ne tak přesně. 159,–Kč pošlete na slevomat.cz, ti Vám vydají voucher který potom uplatňujete na http://maloobchod.vse-pro-vina.cz/ a tam zaplatíte poštovné.
 Děkuji

veronika

Dobry den mela bych take dotaz ohledne postovneho. Chtela bych si na slevomatu zakoupit tento set pro milovniky vina a dale bych jeste chtela sadu horkych lavovych kamenu( 99,–). ktere zde nabizite. Je mozne platit pouze jedno postovne? Dekuji.

vše-pro-vína

Dobrý den,
tohle nejde, voucher potom uplatňujete u nás a platíte poštovné nám. Lávové kameny nabízí jiná společnost.
 Děkuji

vše-pro-vína

Dobrý den,
zboží si můžete objednat zde http://maloobchod.vse-pro-vina.cz/
Dopravné je možné platit při převzetí zboží, jedna se o dobírku 129,–Kč.
 Děkuji

Romana

Dobrý den,
dnes jsem si na www.slevomat.cz zakoupila 4 sety na otvírání vína (2 x set za 159 Kč a 2 x set za 155Kč). Chtěla bych požádat o zaslání této dodávky v jedné zásilce poštou, ovšem z návodu u zboží jsem nepochopila, jak toto provést,případně s kým se domluvit a zda je možné zaplatit poštovné po převzetí dodávky, nebo se musí zaplatit předem a jak. Prosím o zaslání instrukce jak postupovat.
Děkuji za odpověď

Tereza

Dobrý den, při volbě platby poštovného a balného bankovním převodem se má dle informace uvést jako variabilní symbol číslo voucheru. Chtěla jsem postupovat, jak bylo uvedeno výše, ale do políčka variabilního symbolu se mi nevejde celé číslo voucheru. Uvedla jsem tedy číslo objednávky a čísla voucherů do zprávy pro příjemce. Je to takto možné? Děkuji za odpověď.

vše-pro-vína

Dobrý den,
ano, tak je to nejlepší.
Děkuji

Soňa

Dobrý den,
chci si objednat voucher, ale při tvorbě objednávky mi to píše „město Brno“ (přitom se mi ukazují slevy v Ostravě). Nebude s tím nějaký problém? Ráda bych využila osobního převzetí v Ostravě.

vše-pro-vína

Dobrý den,
problém nebude, jakmile budete mít voucher, můžete ho u nás uplatnit.
 Děkuji

Ota

Dobrý den,
měl bych o tuto nabídku zájem, výplata mi přijde až příští týden, bude tato nabídka i v exkluzivních slevách? Mám věrnostní program, který mi umožní nákup, proto bych byl rád, kdyby to bylo možné koupit příští týden. Děkuji

vše-pro-vína

Dobrý den,
akce končí již tento pátek, můžete si zatím objednat voucher a zaplatit ho až příští týden. Pro více informací se obraťte na slevomat.
 Děkuji

Lukas Dalibor

Dobrý den. Mohl bych si dokoupit reklamní potisk, jak inzerujete na stránkách ? Děkuji

vše-pro-vína

Dobrý den,
reklamní potisk je samozřejmě možný, vice info přes email maloobchod@vse-pro-vina.cz, zadejte konkrétnější poptávku a vyhotovíme Vám kalkulaci.
 Děkuji

Honza

Dobrý den. Při volbě platby poštovného a balného bankovním převodem se má dle informace uvést jako variabilní symbol číslo voucheru. Co uvést v případě koupě více kusů zboží na jednu objednávku? Nebo se jedná o překlep a je myšleno číslo objednávky obdržené v potvrzovacím mailu? Děkuji.

vše-pro-vína

Dobrý den,
do VS uveďte číslo jednoho voucheru a do poznámky k platbě čísla všech voucherů a číslo objednávky.
 Děkuji

Lenka

Hezký den, pokud koupím 2 sety, platím jedno poštovné? Díky Lenka

vše-pro-vína

Dobrý den,
ano, na jednu doručovací adresu je jedno poštovné. Vouchery je nutné ale uplatnit najednou.

Tereza

Dobrý den,

na Slevomatu momentálně nabízíte dva dárkové sety pro milovníky vína. Je možné zakoupit oba sety a nechat si je odeslat v rámci jedné poštovní zásilky? Platit pouze jedno poštovné? Potřebovala bych znát odpověď ještě dnes. Děkuji předem

vše-pro-vína

Dobrý den,
ano, je to možné. Kupte si voucheru kolik potřebujete a ty potom uplatněte najednou u nás. Na jednu doručovací adresu je jedno poštovné.
 Děkuji

martina Urbánková

Dobrý den, nelze mi bez registrace zboží odeslat, když se registruji chce po mě systém IČO, bez kterého nejde objednávka odeslat.

vse-pro-vina.cz

Dobrý den,
vše pro vína je pouze velkoobchod, tam Vás to bez uvedení platného IČ nepustí.
Objednat krabičky můžete zde http://maloobchod.vse-pro-vina.cz/

treid

Dobrý den, nejsem z Ostravy je možné set zaslat poštou ?

vše-pro-vína

Dobrý den,
ano, poslat lze, ale jen kurýrní službou PPL. Veškeré informace o platbě za přepravné jsou uvedené v náhledu akce nebo na voucheru.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru