Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za vánoční úklid bytu v hodnotě 900 Kč. Čas na dárky, pečení cukroví a adventní rozjímání v poklizeném bydlení se slevou 66 %.

QUIET HOME AGENCY Praha - Vinohrady  (mapa) 126 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jana

Dobrý den, chtěla bych voucher koupit známému, který má dvě malé kanceláře, chodbičku, malou koupelnu a kuchyňský kout. Určitě se vejde do 50m2. Nicméně bych ráda, aby se v koupelně umyly např. i kachličky na zdech, celé to tam má takové „chlapsky zatuchlé“ :) Kolik by na to bylo třeba voucherů? Díky za odpověď.

Jitka

Dobrý den, zajímalo by mne, jak je to s časem, kdy uklízíte. Je možno objednat tuto službu i o víkendu a za jakých podmínek? Děkuji

Irena Knotková, Quiet Home Agency

Dobrý den,
pokud je pro Vás výhodnější úklid o víkendu, samozřejmě ho zajistíme, pouze je třeba tento požadavek předem nahlásit. Podmínky budete mít stejné.
Hezký den,

Simona

Ještě mám jeden dotaz – je nutné, aby se kupovaly zcela nové prostředky, když máme vše doma a to v dostatečné míře (tedy až moc)? Přijde mi to zbytečně a i finančně nákladné kupovat něco, čeho máme doma plnou skříň. Plus ona doprava – to si pracovník přiváží své vlastní náčiní? Pokud používá náčiní naše, přijde mi zbytečné, abych platila někomu za to, že dojede do místa svého pracoviště. Děkuji.

Irena Knotková, Quiet Home Agency

Nove čistící prostředky opravdu kupovat nemusíte, stačí, abyste je měla doma k použití. Paušál za dopravu nemá nic společného s náčiním, jde o kompenzaci za dopravné ke klientovi a cas strávený na cestě.
S pozdravem

Martin

Je možné objednat vyčištění spár u keramické dlažby? Jedalo by se o plochu cca 25 metrů. Pokud ano kolik voucherů je třeba? děkuji

Irena Knotková, Quiet Home Agency

Takovou službu bohužel neposkytujeme.
S pozdravem

Alča Hrubá

Dobrý den,


chtěla jsem se zeptat na počet voucherů, pokud budu chtít – úklid standard + kuchyňku? Chápu dobře, že stačí 2 vouchery + doprava 150 Kč? 


Budu mít v kuchyňce i umytí indukční desky, dvířek u trouby a skříňky uvnitř? 


Děkuji moc
Irena Knotková, Quiet Home Agency

Dobrý den,
potřebujete 1 voucher na úklid a 2 vouchery na úklid kuchyne, celkem tedy 3 vouchery.
Ano, kuchyňka znamená kompletní úklid kuchyně, včetně umytí linky a spotřebičů vně i uvnitř.
Děkujeme, hezký den,

Simona

Dobrý den, měla bych zájem zejména o kompletní úklid kuchyňského koutu + koupelny s WC, o ostatní pokoje se postaráme sami. Je možné zakoupit jeden voucher s tím, že by se pan/í zaměřil/a hlavně na tyto dvě místnosti? Nebo spíše dva? Děkuji za odpověď.

Irena Knotková, Quiet Home Agency

Dobrý den,
doporučuji zakoupit 2 vouchery a naše pracovnice Vám kuchyn a koupelnu s toaletou kompletně vyčistí a dezinfikuje.
Hezký den,

Lucie Jungova

Pardon, jsem to popletla, 4vouchery na 6hodin na okna, bez ohledu na počet oken? Díky

Irena Knotková Quiet Home Agency

Dobrý den,
1 voucher je na cca 1,5h práce, což dle našich zkušeností stačí na základní úklid malého bytu do 50m2, ale ne na umytí oken. Proto jako minimum u mytí oken doporučujeme zakoupení 2 voucherů, tzn. cca 3 hodin práce. U většího bytu doporučuji koupit celkem 4 vouchery s tím, že pokud bude naše pracovnice hotova dříve, může Vám např. vyžehlit, nebo umýt lednici apod.
s pozdravem

Lucie Jungova

Dobrý den, kolik oken je počítáno na byt o rozloze 50m2, na byt 100m2 potřebuji tedy 2vouchery bez ohledu na množství oken? Chápu to, že práce je za 2vouchery omezena na 6hod. Děkuji

Markéta

Dobrý den, je možný dojezd do Berouna?

Irena Knotková Quiet Home Agency

Dobrý den,
samozřejmě ano, pouze doprava nebude 150,–Kč jako po Praze, ale celkem 256,–.
Hezký den,

Kamila Benková

Dobrý den,
kolik voucherů potřebuji na byt 62m i s úklidem kuchyně?

Irena Knotková Quiet Home Agency

Dobrý den,
Doporučuji zakoupit 3 vouchery.
S pozdravem

Katka

Dobrý den, chtěla bych tuto nabídku koupit jako dárek, ale mám 2 problémy – 1) do kolika km jezdíte? (já jsem 100km od Prahy, 2) máme obrovský byt, takže jestli je možné úklid třeba jen 1 místnosti?
Díky Katka

Irena Knotková Quiet Home Agency

Dobrý den,
Tak daleko od Prahy bohužel nejezdíme.
S pozdravem

Majka

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda myjete okna včetně rámů? Jdá se mi o dům s rozlohou 140 m2, stačily by mi 3 vouchery na kompletní mytí oken včetně rámů?
Děkuji za odpověd.

Irena Knotková, Quiet Home Agency

Dobrý den,
Okna i rámy myjeme, nevím ale, kolik oken a jak velkých máte. Ze zkušenosti bych doporučovala koupit 4 vouchery s tím, že pokud by naše pracovnice skončila dříve, může Vám uklidit nebo vyžehlit.
S přáním hezkého dne,

Lenka JeliTo Svobodová

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, kolik Voucherů by bylo potřeba, na kompletní úklid PROFFESIONAL ? – jednalo by se o úklid bytu (celkově 75m2) s tím, že jeden pokoj cca o rozloze 14,5m2 by nebylo potřeba uklízet – takže bych se mohla vejít do 50m2 za jeden voucher. Také by mě zajímalo, s jakou částkou přibližně za čistící prostředky bych měla počítat ? (koukala jsem, že jednorázový úklid Proffesional u vás stojí 1500 – nejsem si jistá, jestli se v tomhle případě Vouchery vyplatí) Děkuji za odpověď !

Irena Knotková, Quiet Home Agency.

Dobrý den,
na kompletní úklid Vašeho bytu Vám doporučuji koupit 1–2 vouchery na úklid dle uvážení + 2 vouchery na doplňkovou službu Kuchyňka – kompletní vyčištění linky a spotřebičů. Takže celkem 3–4 vouchery.
Čistící prostředky vás vyjdou na cca 100–150 Kč, záleží na Vašich zvyklostech.
Děkujeme za dotaz a přeji hezký den.

Marta MartaMarta

Je možný úklid i mimo Prahu?

Irena Knotková, Quiet Home Agency

Dobrý den,
záleží na lokalitě, prosíme o upřesnění.
Děkuji, hezký den,

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru