Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prostorné krosny LOAP z nepromokavého materiálu

4,7 / 5 K Sporting s.r.o. (2 pobočky) Slaný  (mapa) 183 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
batoh je možné v pátek vyzvednout na prodejně ve Slaném, ale předem je nutné zaslat či sdělit kód voucheru pro ověření (při objednání a platbě kartou by Vám měl voucher přijít obratem, takže by neměl být s termínem problém). Doporučujeme telefonický kontakt pro upřesnění a bezproblémové vyřízení.
Hezký den

kristina

Dobrý den, ráda bych si zakoupila batoh loap kayuk. Odjíždím už tuhle sobotu. Potřebuji se proto informovat zda by se dalo zařídit urychlené vyřízení mé objednávky ( uvádíte dobu do tří dnů, což by pro mě bylo pozdě, takže varianta zaslání poštou asi padá ) Šlo by tedy domluvit, že bych si batoh vyzvedla přímo na pobočce ve slaném, třeba už v pátek. Prosím o co nejrychlejší odpověď, vzhledem k tomu, že na ní závisí má koupě a akce končí za pár hodin. Předem děkuji.

Pavel Křetinský

Dobrý den, odpovídají barevné kombinace na obrázcích vámi dodávaným? Tzn miwok svetle modro-cerny a kayuk sedo-cerny s cervenymi popruhy? Dekuji za odpoved

K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
skutečné barevné kombinace batohů přesně odpovídají uvedeným fokám (batoh KAYUK = černá-šedá-červená ; batoh MIWOK = černá-tm.modrozelená).
Hezký den

Petr

Hezké batohy, jen škoda, že původní cena je nejvyšší, ze všech e-shopů, které batoh nabízejí. Dokonce vyšší než doporučená cena na webu výrobce :-(

K Sporting s.r.o.

Dobrý den, dop. MOC odpovídá ceně uváděné výrobcem (viz. http://www.loap.cz/produkt-turisticky-batoh-loap-miwok-evo.html). U batohu Kayuk se jedná o barevnou kombinaci, kterou již výrobce nenabízí.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru