Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Maxi i mini polštář Visco Bulánek 1+1 zdarma

SG Logistics, s.r.o. 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Zuzka

Dobry den, je prosim polstarek vhodny i pro spani na brise? Ma polyester v potahu nejake specialni vlastnosti jako napr. maji funkcni materialy? Obyc. polyester nebo mikrovlakno spis poceni podporuje (i kdyz vyrobci povleceni tvrdi opak), takze se mu v loznici vyhybame. Dekuji za odpovedi.

Slevomat.cz

Dobrý den,

ano, polštář je vhodný ve všech polohách, můžete si ho dle libosti vytvarovat, jak potřebujete. Co se týče potahové látky, pokud používáte ortopedický polštář na každodenní spaní, měla byste ho z hygienického důvodu tak jak tak povléci. I když má svlékací potah. Na klasickém polštáři také nespíte bez povlečení. Během spánku se v oblasti hlavy hodně potíme a klasický potah na polštář tak můžete často prát a pokud máte kvalitní bavlněné povlečení, můžete ho i vyvařit, nebo vyprat na 60°C. Visco Bulánci v barevných potazích se dají také použít jako dekorační polštářky, které mají vynikající ortopedické vlastností např. při sezení za zády nebo když si chcete dát po obědě 20 :-) a v tomto případě není potah tak hygienicky namáhán.
Použitý vrchní materiál není obyčejný PES, je to speciální potahová pletenina určená k výrobě matrací, tudíž je zatížena zkouškami na odvod vlhkosti.

Hezký den!

Marketa A.

Dobrý den, v možnostech Zásilkovny není Plzeň. Je to jen chyba nebo to tak má být? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Markéto,

o chybu se nejedná, jelikož nespolupracujeme se všemi pobočkami Zásilkovny.
Můžete si ovšem zvolit způsob doručení přes Uloženku, kde je pobočka v Plzni k dispozici na výběr.

Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru