Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 velké točené zmrzliny polité domácím karamelem

3,6 / 5 Cukrárna Maria Ostrava  (mapa) 109 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Mirka

Dobrý den,
je pravda, že nedáváte zmrzlinu do kornoutů, jak propagujete, ale pouze do malého kelímku?
Je pravda, že normálně u Vás zmrzlina stojí 15,– / kus?
Zvažuji, zda si koupit nějaké vouchery či ne, protože jsem slyšela nějaké negativní ohlasy a zajímalo by mě přímo od Vás, jak to je.

Ivana

Dobrý den Mirko, zmrzlinu po celou dobu dáváme do kornoutků, jak je uvedeno na slevomatu, ale protože jsme právě na slevomatu měli negativní reakci na to,že zmrzlina teče přes kornoutek, rozhodli jsme se tomu předejít a dáváme velké zmrzliny do kelímku se lžičkou a k tomu Vám dáme ještě i ten kornoutek. Pokud bude chtít zmrzlinu přímo do kornoutku, rádi vyhovíme. Cena velké zmrzliny tj.1dcl, kterou nabízíme přes Slevomat je 20,–Kč. Pokud by kupující chtěl polevu a kelímek ,který už má slevomat započítán, cena jedné zmrzliny s polevou a kelímkem bude stát 22,–Kč. Věřte, že voucher se Vám skutečně vyplatí.

Ivana

Omlouvám se Mirko za chybně uvedenou informaci o ceně zmzrliny těch 22,–Kč by to bylo v případě, že se jedná o malou zmzrlinu. Velkou zmrzlinu v kelímku s polevou a lžičkou nabízíme za 27,–Kč. Pokud by chtěl někdo jen velkou zmrzlinu s polevou a kornoutkem vychází to na 23,–Kč. Ten kelímek a lžička je jen bonus navíc zdarma mimo cenu slevomatu.

Paja

No, radeji si dam kvalitnejsi zmrzlinu od itala na Postovni ulici nez toto. Vubec to neni sleva ale spise odpovidajici cena…

Ivana

Dobrý den, Vaši připomínku beru jako názor a ten může být i negativní, vždyť každý má právo si vybrat zmrzlinu stejně jako restauraci kam půjde na oběd. Každému chutná jiný druh zmrzliny, my se snažíme nabízet tradiční smetanovou opočenskou zmrzlinu a vybíráme pouze směsi s logem „extra smetanová“. Blízká konkurence využívá zase jiného dodavatele. Co je podle vás odpovídající cena to netuším. Já vycházím z ceny za suroviny a celkových nákladů a hlavně z ceny, za kterou zmrzlinu nabízíme. Pokud si někdo zakoupí 2×velkou zmrzlinu s polevou bez slevomatu, zaplatí 46,–Kč, takže věřte nebo ne, ale sleva tam skutečně je.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru