Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt pro 2 dospělé a až 2 děti v hotelu Tanečnica

3,9 / 5 Hotel Tanečnica Beskydy (mapa) 202 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Martina

Dobrý den, máte volný termín od 19.8.-22.8. pro dva dospělé a jedno dítě 3roky? Děkuji

Hanka

Dobrý den máte volný termín od 18 do 20 nebo 21. 8. pro dva dospělé a dvě děti 8 a 11 let. Děkuji.

Eva

Dobrý den, pokud jsou při spojení dvou voucherů dvě večeře omezené pouze na dva chody je alespoň možnost výběru z několika druhů jídel? Zůstávají v platnosti bonusy a druhé víno? Je možné si vzít víno na pokoj? Děkuji.

Ladka Kučerová

Dobrý den,
kolik mě bude stát pobyt pro dvě dospělé osoby, jedno dítě 11-cti leté a jedno dítě, kterému bude v prosinci 13 let.
 Děkuji

Zuzana Petrová

Dobrý den, máte prosím volný pokoj pro dvě osoby od 10.8 – 12.8 ? A prosím o info jak daleko od hotelu jsou cyklo trasy…

Hotel Tanečnica***

Dobrý den,
v uvedeném termínu ještě volné termíny máme. Cyklotrasy jsou od hotelu vzdáleny do 100m, v celém okolí je jich zde mnoho.

Jana

Dobrý večer, vím, že. V hotelu je bazén. Je možnost jej navštívit a jaká je cena? Děkuji

Leona

Dobrý den, bazén je nyní v rekonstrukci a bude spuštěn v průběhu září. Děkuji

Patricie

Dobry vecer, muzu prosim kalkulaci na 2 dospele, deti 12 a 5 let. ? Dekuji mnohokrate :-)

Leona

Dobrý den, kalkulace na dvě dospělé osoby a dvě děti je 2990,– Kč plus možnost zakoupení polopenze dítě 190,– / pobyt ve kterém je zahrnuto 2 x snídaně, 2 x večeře dle vlastního výběru z nabídky hotelové restaurace. Děkujeme za dotaz. Krásný zbytek dne!

Tereza Pechová

Dobrý den,
máte ještě volný pokoj pro 2 osoby o víkendu 15.-17.8.? Děkuji.

Leona

Dobrý den, stále máme v požadovaném termínu volné pokoje. Prosím o zaslání rezervace na hotelovou recepci. Děkuji a přeji příjemný den!

Milada

dobrý den ,prosím jaká by byla konečná cena pro 2 dospělé a děti 6let,9let a 16 let a zda máte volno v termínu 16–18.8 děkuji

Leona

Dobrý den, termín máme na pokoj ještě volný a konečná cena by nyla 2990,– plus cena přistýlky 450,– Kč a v případě zájmu zakoupení polopenze za cenu 250,– dítě starší 12 let. Není nutné zakupovat polopenzi, vše bude záležet na Vašem rozhodnutí. Děkujeme za dotaz a přejeme krásný zbytek dne!

Jiří Boček

Dobrý den. Byl by ještě volný pokoj v týdnu od 29.7. do 2.8.? Bylo by to pro dva dospělé a jedno dítě/11let/. Děkuji

Hotel Tanečnica

Dobrý den,

v uvedeném termínu určitě ještě volný pokoj pro Vás budeme mít. Stačí si pouze provést rezervaci přes naši recepci emailem na recepce@tanecnica.eu

Leona

Dobrý den, v rámci obsazenosti hotelu je možné, že bude použit i apartmán, ale nabízíme pohledové pokoje do údolí standard plus a standard a business. Děkujeme za dotaz.

Michaela

Dobrý den, pro jaký typ ubytování (pokoje) nabídka platí? Děkuji

Lenka

Dobrý den, jsme 2 dospělí a 2 děti (4 roky a 6 měsíců). Musíme zakoupit voucher za 2 990,–? Bude mít starší dítě v ceně tohoto voucheru již zaplacené lůžko nebo ještě musíme doplatit přistýlku za 450,–?
Doplatek za polopenzi pro dítě při zakoupení dražšího voucheru je 190,– za pobyt? Děkuji za odpověď.

Leona

Dobrý den, při zakoupení voucheru za 2990,– bude mít starší dítě již zaplacené lůžko, přistýlku doplácet nebudete. Ohledně mladšího dítěte je u nás možnost postýlky za doplatek 100,– noc. Ano, doplatek za polopenzi pro dítě je 190,– za pobyt.
Děkujeme!

Leona

Dobrý den, dítě s postýlkou za doplatek 100,– noc a pokud budete chtít jídlo jiné než máme v nabídce, lze dát vše do požadavku při kontaktování recepce. Vegetariánská večeře také není problém, ale prosím o uvedení požadavku do emailu. Připravíme Vám ji dle nabídky voucheru. V uvedeném termínu pro Vás pokoj máme volný. Budem těšit a přeji příjemný den!

Ilona

Dobrý den, bylo by možné využít voucher v termínu mezi 30.7.-4.8.2014? pokud by byli 2 dospělí a dítě 3 roky, je zde doplatek? Bylo by možné objednat jednu večeři vegetariánskou?
Děkuji za odpověď.

Lenka Koubková

Dobrý den, prosím jaký voucher zakoupit pro 2 dospělé a 2 děti (3 roky a 6 měsíců). Pokud budu chtít pro dceru polopenzi, pochopila jsem, správně, že ji doplatím na místě? Připlácím ještě něco za přistýlku pro starší dceru? Postýlku pro miminko máme vlastní. Děkuji moc za odpověď.

Leona

Dobrý den, ano chápete to dobře. V případě, že budete chtít využít postýlku od nás, rádi Vám ji nachystáme na základě písemného požadavku s potvrzením zakoupeného voucheru. Určitě si vyberete jídla z nabídky pro dítě i bez zakoupené polopenze. Děkujeme!

Kateřina Šplíchalová

Dobrý den, máte volno na příští týden? úterý, středa, čtvrtek? děkuji

Leona

Dobrý den, stále ještě máme volné pokoje. Prosím jen o upřesnění zda budete dvě dospělé osoby, nebo i děti. Prosím zašlete požadavek na recepci hotelu. Děkujeme!

Leona

Dobrý den, zakupte si voucher za cenu 2690,– a na místě uhradíte 100,– za postýlku za noc pro jedno dítě. Děkujeme za dotaz a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Mirka

Dobry den, jaky voucher je potreba zakoupit pro dva dospele a dve deti, jedno je stare rok a druhe dva roky? Potrebovali bychom pouze jednu postylku, pro druhe dite mame cestovni. Dekuji za odpoved!

Leona

Dobrý den,
jeden voucher pro dospělé a děti zdarma do 12 let. Třetí osoba by si zaplatila dvě noci na místě dle ceníku uvedeného na webu hotelu. V případě dalších dotazů kontaktujte elektronicky recepci. Děkujeme za dotaz!

Alena Silnicová-Kotolanová

Dobrý den.Prosím Vás jaké vouchery máme koupit pro 2 dospělé a 1 dospělého se 2 děti (6 a 10 let)

Petr Škůrek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné ubytování s koly? Jestli je možné je přes noc někde uschovat. Děkuji za odpověď

Leona

Dobrý den, hotel má nejen lyžárnu, ale také úschovnu kol. Budem se těšit a přeji příjemný den!

Eliška

Dobrý den,
jsme dva dospělí a máme dítě, které má 7 měsíců. Který voucher si prosím máme zakoupit?
 Děkuji

Leona

Dobrý den, zakupte si pobyt pro dvě osoby za cenu 2690,– Kč V případě rezervace uveďte, že chcete na pokoj postýlku. Děkujeme a budeme se těšit!

Jana Pšeničková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda při zakoupení dvou voucherů by večerní menu bylo vždy stejné a nebo by bylo možné si vybrat jiné z jídelního lístku? Děkuji

Leona

Dobrý den, při zakoupení dvou a více pobytů, máte nárok na dvě vína, také dárky a jídlo si můžete vybrat dle chuti. Při příjezdu si recepce udělá poznámku o změně jídelníčku na další dny. Děkujeme a budeme se na Vás těšit.

Leona

Dobrý den, ano chápete to dobře. Jedna dospělá osoba doplatí pobyt na dvě noci na místě dle ceníku hotelu, který je uvedený na webu www.tanecnica.eu Ano máme ještě volné termíny na srpen, ale požádám Vás o zaslání požadavku na konkrétní termín emailem: recepce@tanecnica.eu Děkuji

Alena Silnicová-Kotolanová

Dobrý den.Prosím chápu dobře že 1 voucher je pro 2 dospělé a 2 děti do 12 let na 3 dny a 2 noci?A jedna dospělá osoba doplatí na místě?A v srpnu máte volné termíny?děkuji

Leona

Dobrý den, ano chápete to dobře a třetí osoba doplatí na místě dle ceníku a délky pobytu. Stravování si lze vybrat dle denní nabídky hotelové restaurace. Děkuji

Dasa

Dobrý den, máte volný termín pro rodinu dva dospělí a dvě děti 4 a 7 let od 28.7. a nebo od 4.8.děkuji.

Leona

Dobrý den, pokud budete kontaktovat recepci hotelu, bude Vám zaslané potvrzení rezervace na požadovaný termín. Pokoj máme pro Vás volný. Děkuji

Leona

Dobrý den, ano sociální zařízení se součástí pokoje.

Milan

Je sociální zařízení součástí pokoje?

Lada

Dobrý den, jak nejvýhodněji využít voucher v případě, že by jel 1 dospělý + 1 dítě 7 let? Předem děkuji

Leona

Dobrý den, děti do 12 let jsou zdarma a doporučuji využít možnosti někoho vzít sebou. Druhá možnost je, že Vám nabídneme prodloužení pobytu o jeden den. Takže by jste měla pobyt na 3 noci.

Simona.Š

Dobrý den,je možné spojit dva vouchery na 6 dní (11.8–16.8) Pokud ano,kolik budeme doplácet …jsme dva dospělí a tři děti 8,10,12 let.
Děkuji Simona Š.

Hotel Tanečnica***

Dobrý den,
samozřejmě je to možné, avšak je potřeba si uvědomit, že v případě spojení dvou poukazů dohromady pobyt není automaticky na 6 dnů (5 nocí) ale na 5 dnů (4 noci). Pro případ 6ti denního pobytu by poté tedy doplatek činil 1345,– Kč + 1500,– Kč za děti (ubytování včetně polopenze).
Celkem tedy 2845,– Kč by činil doplatek přímo na místě.

Barča

Dobrý den, lze se k Vám dopravit autobusem nebo vlakem?

Hotel Tanečnica***

Dobrý den,
ano, dá se k nám bez problému dopravit a to konkrétně autobusem. Koncová zastávka, nejblíže našemu hotelu je vzdálená přibližně 200m a nese název Prostřední Bečva, Pustevny, konečná

Šárka Pazdziorová

Bylo by možné místo varianty 2 dospělí a 2 děti realizovat a s jakým příplatkem variantu pro 3 dospělé a 2 leté dítě? (dítě klidně i bez lůžka a stravy)

Hotel Tanečnica***

Dobrý den,
doplatek za jednu dospělou osobu by proběhl na místě a to ve výši 1345,– Kč
Co se týká dítěte, je možnost si u nás na hotelu zapůjčit i postýlku, kterou máme běžně k dispozici.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru