Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

849 Kč za certifikovanou kryolipolýzu v hodnotě 8300 Kč. Ošetření 2–3 partií, výběr ze dvou přístrojů a 90 minut účinného odbourávání tuků se slevou 89 %.

Estetické centrum Beauty PRO Praha - Nové Město  (mapa) 529 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
kata

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký přístroj byste mi doporučili v případě, že bych si chtěla nechat ošetřit celé bříško i po stranách a kolikrát by se výkon měl opakovat a kolik kupónu bych potřebovala. Mám velikost 38–40. Děkuji

BeautyPRO

Dobrý den, pro efekt stačí jedna návštěva. Pro výraznější výsledky ale doporučujeme koupi min. 2 voucherů. Bříško je 1 voucher – přístroj Freezefat dokáže nasát u většího bříška spodní bříško vpravo pod pupíkem a vlevo pod pupíkem. Přístrojem Cryomax Vacuum lze ošetřit krom spodního bříška vpravo a vlevo pod pupíkem i horní bříško při jedné návštěvě. Pokud máte bříškem po stranách na mysli bůčky, které vylézají často z džín, tak to je další samostatná partie = další voucher.

Lenka

Dobrý den, měla bych zájem o kryolipolýzu břícha. Mám několik zubních implantátů. Mohu zákrok podstoupit, pokud ne můžete mi říci proč? Děkuji za odpověd

BeautyPRO

Dobrý den, zubní implantáty nejsou kontraindikace. Implantáty jsou kontraindikací pouze v případě, že jsou v místě aplikace.

Šárka

Dobrý den, prosím o radu jak nejlépe využít při zakoupení 2 voucherů partie oblasti bříška (menší), stehen vnitřní i vnější příp. hýždě? Případně, zda nevadí šrouby v koleni po laparoskopické operaci před 10 lety? Předem děkuji za odpověď.

BeautyPRO

Dobrý den, v tomto případě bychom Vám doporučovali přístroj Cryomax Vacuum – 1. voucher na ošetření vnitřních stehen plus menšího spodního bříška a 2. voucher na ošetření vnějších stehen plus 30 min ošetření kryokavitačním vakuovým nástavcem na hýždích.

Alena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat:
1. je-li nějaké autoimunitní onemocnění překážkou – např. snížená fce štítné žlázy
2. také mě by zajímalo, proč je kontraindikován diabetes – ptala jsem se na to v IKEMu a neshledali tam žádné riziko
3. jaký má být rozestup (týden, měsíc…?) mezi odsáváním
Děkuji Vám za zodpovězení dotazů!
 Alena

BeautyPRO

Dobrý den,
1.snížená funkce štítné žlázy patří mezi kontraindikace.
2.diabetes je kontraindikovan predevsim z hlediska s nim spojenych poruch prokrvení tkání.
3.na stejnou partii je potreba zachovat alespon 1 mesic rozestup.

Petra M.

Dobrý den,
jaká je objednací lhůta? Předpokládám, že nyní, když je tolik zákazníků, kteří nakoupí vouchery, nebude to lehké …

BeautyPRO

Dobrý den, ještě máme stále volné termíny v následujícím týdnu. Čekací lhůty jsou tedy pouze několik dní.

Miru

Dobry den, jsem ctyri roky po operaci zhoubneho nadoru v oblasti bricha, ktere bych si chtela nechat osetrit. V soucasne dobe jsem jiz bez jakehokoli nalezu, v brise mam jen miniaturni svorky na uzlinach. Jake mate zkusenosti? Vim, ze je nejpravdepodobnejsi odpoved, ze toto neni vhodne, ale zajimalo by mne, zda mate zkusenost s podobnym onemocnenim. Dekuji

BeautyPRO

Dobrý večer, pokud jste již zdravá, jak píšete, tak je ošetření možné. Jen ty svorky, které máte na uzlinách v břiše, by neměly být z kovu.

renata

dobrý den,
mám zájem o kryolipolýzu lýtek. kolik voucherů je potřeba?

BeautyPRO

Dobrý den, 1 aplikace kryolipolýzy na lýtka = 1 voucher. Pro výraznější výsledky doporučujeme koupi min. 2 voucherů.

Eliška

Dobrý den, chtěla jsemse zeptat, jestli můžu podstoupit ošetření když mám roztroušenou sklerozu?
Děkuji.

BeautyPRO

Dobrý večer, v tomto případě bychom Vám ošetření bohužel nedoporučovali. Omlouváme se.

Petra

Mohu se ještě zeptat, od jakého výrobce (ev. z jaké země) je přístroj FreezeFat?

BeautyPRO

Jak jsme již psali výše, vzhledem k tomu, že se naše firma kromě provozování kryolipolýzového studia zabývá také prodejem beauty a lékařských přístrojů a konkurence na tomto poli je opravdu velká, tak Vám můžeme sdělit pouze to, že se jedná o stejného výrobce jako např. pro českou firmu BTL – www.btl.cz

Johanka

Dobrý večer, ze zdání této akce vyplývá, že se jedná o 90-ti minutové ošetření 2–3 partií. Lze tedy za 1 voucher ošetřit hýždě a nevelké spodní bříško zároveň? Dále mám dotaz, zda nevadí užívání Anopyrinu, aby se nevytvořily po nasátí modřiny? V kontraindikacích nejsou antiagregační léky uvedeny, takže by to snad vadit nemělo. Děkuji za info.

BeautyPRO

Dobrý večer, pokud byste pro ošetření zvolila přístroj Cryomax Vacuum, šlo by ošetřit hýždě plus spodní břísko. Jelikož ale berete léky na ředění krve, tak Vám ošetření nedoporučujeme.

Petra

Dobrý večer,
měla bych zájem o kryolipolýzu beder a dále buď vnit.stehen nebo hýždí (asi přístrojem FreezeFat), tedy 2 poukazy .
Chci se zeptat – je tedy možné na požádání zákazníka použít nejnižší možnou teplotu, tj. –10°C?
V jaké nejkratší době je možno se objednat (zhruba)?
Děkuji za odpověď.

BeautyPRO

Dobrý večer, čím větší tuková vrstva, tím méně stupňů se zpravidla nastavuje, ale pokud máte zájem, nastavení –10 st. Celsia není samozřejmě problém. Ještě máme nějaké volné termíny během následujícího týdne, určitě si vyberete.

Irma

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Můžu se zeptat, proč diabetik nemůže proceduru absolvovat? Pokud bude mít potvrzení od ošetřujícího diabetologa, je to potom možné? Děkuji Vám za Vaši vstřícnost!

BeautyPRO

Dobrý den, konzultovali jsme s lékařem a ošetření se nesmí provádět pouze u diabetes 1. stupně, tedy u těžké cukrovky. Omlouváme se tedy za uvedení mylných informací při odpovědi na Vaši předchozí otázku.

Kateřina

Dobrý den, jak velká je hlavice pro nasátí (v cm)? Působí ošetření jen v místě nasátí nebo i nějaký cm kolem ?

Díky za odpověď, s pozdravem Káťa

Beauty Pro

Dobrý den, nasávací hlavice je opravdu obrovská – např. v rámci ošetření břicha stačí jedno nasátí pravou stranu a druhé nasátí levou – cca 2kg tuku. Přesně spočítat velikost nasátí je těžké, jelikož v závislosti na síle tlaku přístroj nasaje i okolní tkáň (tzv.místo nasátí je následně vtáhnutím tukové vrstvy cca 3 větší, než samotná hlavice).

Karla

Dobrý, den mám dotaz koupila jsem si 2 vouchery a chtěla jsem se zeptat, chtěla bych jít na břicho a stehna, stačí mi jen dva , nebo si mám přikoupit ještě radši další.Děkuji za odpověď.

Beauty Pro

Dobrý den,
2 vouchery Vám na bříško a např.vnitřní stehna stačí. Pokud by jste měla zájem ještě o vnější stehna – je potřeba další voucher.

Rusalka

Dobrý den, chci se zeptat,kdo je výrobcem přístroje Freez fat? Děkuji

Beauty Pro

Dobrý den,
bohužel vzhledem k tomu, že se naše firma zabývá především prodejem těchto přístrojů a konkurence na tomto poli je obrovská – Vám mohu k tomu říct pouze to, že se jedná o stejného výrobce jako např. pro českou firmu BTL – www.btl.cz

Irma

Dobrý den, v kontraindikacích uvádíte „vážnou cukrovku“? Chtěla jsem se zeptat, zda je tím myšlen diabetes 1. nebo 2. typu a jestli je nějaká možnost, že by diabetik kúru absolvoval? Velmi Vám děkuji!

Beauty Pro

Dobrý den,
bohužel nedoporučujeme návštěvu v žádném z výše uvedených případů.

BeautyPRO

Dobrý den, konzultovali jsme s lékařem a ošetření se nesmí provádět pouze u diabetes 1. stupně, u těžké cukrovky. Omlouváme se tedy za uvedení mylných informací.

Bára

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na případnou kontraindikaci týkající se atopického exému. V dětství jsem mívala atopický exém, v současné době se mi vyrážka objeví jen velmi zřídka, přesto nevím do jaké míry je Váš přístroj schopen exém „reaktivovat“. Byla by pro mne kryolipolýza vhodná?
Děkuji za odpověď!

Beauty Pro

Dobrý den,
atopický exém by neměl být v místě aplikace.

Tereza

Dobrý den, mám větší spodní bříško. Budou mi stačit 2 vouchery?

BeautyPRO

Dobrý den, 2 vouchery stačí v tomto případě dokonce na 2 návštěvy!

Jana

Dobrý den, chápu dobře, že pro ošetření boků a nepříliš velkého spodního břicha stačí 1 voucher? Ale stejně možná posoudíte vhodná místa k nasátí až na místě, že?
Děkuji za info.

BeautyPRO

Dobrý den, pro ošetření boků a nepříliš velkého spodního bříška přístrojem Cryomax Vacuum stačí 1 voucher. Přístrojem Freezefat ale v rámci 1 voucheru tyto 3 partie není možné ošetřit, tím by šly ošetřit jenom ty boky.

Eva

Dobrý den, je možné podstoupit kryolipolýzu v případě, že mám funkční jen jednu ledvinu? Druhá, po operaci v roce 1983, je fukční jen na 15%. Měla jsem v ní ledvinové kameny. Je mi 59 let a chtěla bych ošetření stehen a kolen.

Děkuji za odpověď Eva

Beauty Pro

Dobrý den,
v tomto případě ošetření bohužel nedoporučujeme. Omlouváme se.

Květa

Dobrý den, může si klient vybrat metodu nebo mu bude přidělena? Měla bych zájem o nasátí obou boků s co nejmrazivější teplotou, bylo by to možné? Jak velká je hlavice (plocha) pro nasátí a opravdu stačí pouze 45 minut? Četla jsem, že pro opravdový účinek je třeba minimální ošetření 60 minut.

Děkuji za odpověď.

Beauty Pro

Dobrý den,
přístroj si můžete vybrat jaký chcete. Samozřejmě náš personál Vám doporučí metodu, která by pro Vás byla nejvhodnější.
Boky často provádíme u klientů s menší tukovou vrstvou přístrojem Cryomax Vacuum, ale je možné použít i přístroj FreezeFat. Přístroj Freezefat dokáže nasát až 2kg tuku. 45minut stačí – minimální doba pro účinnou kryolipolýzu je 30minut. Používáme drahé nemrznoucí membrány, takže Vás můžeme zmrazit až na –10 st. Celsia.

Tereza

Dobrý den
kolik bych potřebovala voucherů (pokud budu počítat s 2 návštěvami každé partie) na vnitřní, vnější stranu stehen, „madélka“ a dolní bříško? Je laparoskopické vyšetření v celkové narkoze kontraindikace? nebo za jak dlouho po laparoskopii je vhodné na kryolypolízu bříška jít? děkuji moc za odpověď

BeautyPRO

2 návštěvy na vnitřní stranu stehen, 2 návštěvy na vnější stranu stehen (přístrojem Cryomax Vacuum je při tom možno navíc ošetřit i hýždě) a 2 návštěvy na boky plus spodní bříško (2 + 1 partie přístrojem Cryomaxem Vacuum), to je celkem 6 voucherů.

BeautyPRO

Kryolipolýza před laparoskopickým vyšetřením problém určitě není, ale kryolipolýzu těsně po laparoskopickém vyšetření bychom nedoporučovali. Minimálně měsíc po.

Petra

Dobrý večer, uvažuji o ošetření bříška a hýždí. V kontraindikacích máte vážné onemocnění ledvin. Mám diagnostikovanou polycystózu ledvin, ale obě ledviny mi plně fungují, beru jen léky na vysoký kr. tlak. Mohla bych v takovém případě zákrok podstoupit? Díky za odpověď.

Beauty Pro

Pokud by se ošetřovalo bříško a hýždě, tak by neměl být problém.

BeautyPRO

pro Alici a Barbecue:

Dobrý večer, 4 partie = 2 vouchery. Pro kryolipolýzu našimi přístroji se párové partie posuzují jako 2 partie. Např. menší spodní bříško je jen 1 partie = 1 nasátí přístrojem Freezefat. Větší spodní bříško = 2 nasátí přístrojem Freezefat (= 90 min). Nebo možno ošetřit větší břicho celé přístrojem Cryomax Vacuum – dvě kryodesky se přiloží na spodní bříško (pod pupíkem vpravo i vlevo) + 30 min ošetření horního bříška nasávacím kryokavitačním nástavcem. Obecně lze říci, že přístrojem Cryomax Vacuum lze při jedné proceduře ošetřit větší část těla než přístrojem Freezefat. Ošetřením několika různých partií v jeden den játra určitě nepřetížíte, jelikož tělo odbourává tuk postupně – účiněk nastupuje nejdříve po 3 týdnech a projevuje se až do 2 měsíců od aplikace.
Počet návštěv závisí zejména na velikosti tukové tkáně – kdo má menší tukovou oblast, tomu většinou stačí jen 1 návštěva, kdo ji má větší, doporučujeme vždy min. 2 vouchery – ať je efekt viditelnější a Vy spokojenější.

barbecue

Dobrý den, chtěla bych ošetřit jen bříško. Jak v tomto případě voucher funguje?(na jednu nášvtěvu či více) a v případě, že jen na jednu, bude to stačit?

Alice

Dobrý den, pokud tedy zakoupím dva vouchery na celkem 4 partie, bude tedy procedura 3 hodinová? Není to až příliš velká zátěž pro játra? A pokud se nepletu, logicky by měli být vnitří stehna jako jedna partie, vnější také jako jedna partie, atd. To přece nejsou žádné dvě partie, ale jen jedna…

Lucie

Dobrý den,
inzerované 2 až 3 partie by se vztahovaly a spodní bříško a boky? Kolik voucherů budu eventuelně potřebovat na tyto partie včetně vnitřních stehen? Děkuji za odpověď.

Beauty Pro

Dobrý den,
pokud máte spodní bříško malé – lze to takto ošetřit.
Pro ošetření výše zmiňovaných partií + vnitřních stehen by bylo nutné použití 2 voucherů.

Gabina

Dobry den, rada bych venovala voucher osobe, ktera ma silikonova prsa a zadane partie pro osetreni by byly brisko, zadek a stehna. Je to mozne? A pripadne ktery pristroj je nejvhodnejsi/kolik voucheru k zakoupeni? Dekuji.

Beauty Pro

Dobrý den,
ano s tím by problém nebyl. Ošetření bříška, zadku, stehen a vybrání vhodného přístroje je spíše na osobní konzultaci, jelikož musím znát tělesné proporce dané osoby.
K ošetření výše zmiňovaného jsou potřeba 3 vouchery(jedná se o párové partie).
Zavolejte nám a poradíme.

Beauty Pro

Dobrý den,
na oblast hýždí je ideální přístroj Cryomax Vacuum.

Soňa

Dobrý den, jakou metodu používáte pro oblast hýždí?

Beauty Pro

Mirka:
Dobrý den,
bohužel se tato metoda na „druhou bradu“ nepoužívá. V tomto případě by bylo možné radiofrekvenční nebo ošetření kavitací.

Beauty Pro

Diana:
Dobrý den, v tomto případě bych ošetření bohužel nedoporučovala. Omlouváme se.
Beauty Pro

Mirka

Dobrý den, používá se metoda i na tzv. „Druhou bradu“ a kolik voucherů by bylo potřeba?

Diana

Dobry den,chci se zeptat,ja mam hodne ledvinovych kaminku,a chtela bych se objednat na brisko,a boky,jslo by to.Diana

Beauty Pro

Kateřina:

Dobrý den,
myslím, že jsme měli spolu právě telefonický hovor. Ještě bych tedy dodám, že na vnitřní stehna potřebujete 1 voucher a na vnější stehna také 1 voucher.

Beauty Pro

Dana Bednářová:
Dobrý den, jedná se o to, kde přesně šrouby máte. Pokud použijeme nasátí přístrojem Freezefat – neměl by být problém. Šrouby by ale neměly být v dané oblasti.

Beauty Pro

Ivo: Dobrý den, ano tato metoda je vhodná i pro muže.

Katerina

Dobry den, mela bych tri dotazy.

1. Skutecne garantujete ubytek tuku 25–45% na dane partii?
2. Je tento pristroj od Zeltiq?
3. Kolik voucheru bych potrebovala na vnitrni i vnejsi stehna? 


Predem moc dekuji za odpoved,
Ivo

Dobrý den,
je tato metoda vhodná i pro muže?

Dana Bednářová

Dobrý den, zajímalo by mě, co by se stalo, když mám v páteři šrouby a potřebovala bych oblast břicha. Již dlouho se zajímám o tuto možnost a každý salon odpoví jinak. Proč tedy vlastně nelze krio podstoupit? Strašně moc bych to potřebovala a na klasickou lipo se mi nechce pod devátou narkozu. Prosím moc o odpověď, jak to vlastně je. Děkuji

Studio BeautyPRO

Klára:
Dobrý den,
bohužel to není možné.
Beauty Pro

Klára

Dobrý den, je tato metoda nevhodná během kojení?

BeautyPRO

Dobrý den, konzultovali jsme to ještě s lékařem a výrobcem a kojení je kontraindikací pouze v případě, že je miminko plně kojeno. Pokud je už na příkrmech, tak to nevadí. Upřímně řečeno je to jen doporučení, sám výrobce v tom nevidí problém. Nicméně je všeobecně známo, že v této době jste chráněna Vy i miminko.

Studio BeautyPRO

pro Hanku: Na kryolipolýzu břicha doporučujeme ošetření přístrojem Freezefat nebo v případě, že je spodní bříško opravdu hodně malé, doporučujeme ošetření přístrojem Cryomax Vacuum na jiné problémové partii (např. vnitřní stehna – zde použít kryoelektroforézní destičky) a nasávacím kryokavitačním nástavcem tohoto přístroje ošetřit spodní bříško.

Eliška Kolářová

pro Danielu: Rozestup mezi ošetřením jedné a té samé partie znovu by měl být min. 4 – 6 týdnů. Jinak více různých parií lze ošetřit i v jeden den.

Daniela Kateřina Šulcová

Dobrý den,mám dotaz.Jaké je rozmezí mezi 1 a další návštěvou?Děkuji

Hanka

Dobrý den, chci to koupit jako dárek a obdarovaná by šla na spodní bříško, jak by to tedy měla s těmi partiemi, když píšete 2–3? Je štíhlá, jen má trošku to spodní bříško po miminu. Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru