Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bezva rodinná dovolená ve Slovenském ráji

4,4 / 5 Hotel Plejsy *** Východní Slovensko - Slovensko (mapa) 66 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Mirka Heryánová

Dobrý den, je možný pobyt pro 1 dospělou a 1 dítě 7let příští týden?

Hotel Plejsy

Dobrý deň, teší nás Váš záujem o naše zariadenie – Hotel Plejsy***. O dostupnosti termínu, prosím, kontaktujte nás na adrese recepcia@hotelplejsy.sk .

Jarda

Dobry vecer,mam dotaz..chci poslat manzelku s 6letym synem a 13letou dcerou na dovcu.Min.pobyt jeden tyden.Prosim napiste mi kolik me to bude u vas v hotelu stat…s plnou penzi nebo al.enk.a s veskerymy dalsimy vyhodami..bazen,sau­na,sport atd.dekuji za info.Jarda Blazek.

Hotel Plejsy

Dobrý deň, teší nás Vás záujem o naše zariadenie, Hotel Plejsy***. Sme radi, že ste sa s Vašou požiadavkou obrátili na kolegynky na recepcii, na mailovej adrese recepcia@hotelplejsy.sk a veríme, že ste boli vybavení k Vašej spokojnosti.

Michaela Smyčková

Dobrý den, je možné dítě tři roky bez jídla?

Hotel

Dobrý večer, teší nás Váš záujem o naše zariadenie – Hotel Plejsy***. Dieťa do 2,99 roka je bez nároku na lôžko a služby ZADARMO. Zakúpiť polpenziu za doplatok 8,– Eur /dieťa/noc pre dieťa 3 roky je v podstate štandardom, v prípade, že dieťa skutočne málo zje, je možné podeliť sa s ním o Vašu porciu, prípadne je možné priamo na mieste objednať pre dieťa trebárs len polievočku, prípadne baby menu z jedálneho lístka.

Nikola

Dobry den chtela jsem se zeptat mate volny termin dne 7–10.8 ? Dekuji Kotasova

Hotel Plejsy

Dobrý večer, teší nás Váš záujem o naše zariadenie – Hotel Plejsy***. V termíne od 7.-10.8.2014 máme voľné apartmány 4* štandardu s doplatkom 20,– Eur /apartmán / noc. V prípade záujmu o preverenie iného termínu neváhajte nás kontaktovať na e-mailovej adrese recepcia@hotelplejsy.sk .

Honza-Katka Kuzníkovi

Dobrý den,

prosím o celkovou cenu za ubytování :

2 dospělí, a 3 malé děti ( 2× 3 roky a 1× 4 roky ) s polopenzí.

Na 2 noci

děkuji

Hotel Plejsy

Dobrý deň, teší nás Váš záujem o naše zariadenie – Hotel Plejsy***. Nakoľko ste rodinka s tromi malými deťmi, radi by sme Vám ponúkli rodinnú izbu mezonetového typu za doplatok 10,– Eur / izba / noc, prípadne apartmán 4* štandardu s doplatkom 20,– Eur /apartmán /noc. Celková cena pobytu pre 2 osoby a 3 malé detičky na 2 noci by bola nasledovná:

  • 2 osoby dospelé – voucher zakúpený prostredníctvom portálu www.slevomat.cz v hodnote 2799,– Kč
  • deti do 2,99 r. bez nároku na lôžko a služby ZADARMO, Vaše 2 mladšie deti už zrejme dovršili vek 3 roky, v prípade, že máte záujem zakúpiť pre deti polpenziu, doplatok je 8,– Eur /dieťa / noc;
  • doplatok za dieťa 4r. je taktiež 8,– Eur /dieťa /noc;
  • doplatok za rodinnú izbu 10,– Eur /noc, alebo apartmán 20,– Eur /noc.
V cene nie je miestny poplatok vo výške 0,50 Eur /osoba / noc.

Michal

Dobrý den,
Je možné uplatnit voucher i pokud jsem sám.Myslím tím je li možné stravit 4noci místo 2 za cenu 2799kč. Popřípadě jaká by byla cena pro 1 osobu na 4 noci

Hotel Plejsy

Dobrý deň, Michal, teší nás Váš záujem o naše zariadenie – Hotel Plejsy. V prípade, žeby ste sa pobytu zúčastnil sám, je možné stráviť v Hoteli Plejsy 4 noci. štandardne sa účtuje aj doplatok za neobsadené lôžko, konkrétne 10,– Eur /noc. Jeho výška záleží aj na termíne, v ktorom by ste sa rád pobytu zúčastnil.

Prajeme Vám pekný deň.

Hotel Plejsy

Dobrý deň, teší nás Váš záujem o naše zariadenie – Hotel Plejsy***, v prípade, že sa rozhodnete využiť akciu „až 2 deti do 15r. ZADARMO“, znamená to, že tieto deti majú ubytovanie na prístelke, alebo v rodinnej izbe ZADARMO, dopláca sa polpenzia vo výške 8,– Eur /dieťa/noc. V prípade, že deti by boli ubytované v dvojlôžkovej izbe samostatne, platí doplatok za ubytovanie uvedený v ponuke, teda 20,– Eur/dieťa/noc.

Prajeme Vám pekný deň.

Eva Bubeníčková

Dobrý den, pokud využijeme akci „až dvě děti do 15-ti let ubytování zdarma“, kolik se doplácí za polopenzi pro tyto dvě děti. Děkuji

Emil Blažek

Dobrý den
je těch 15 let na přistýlce včetně. Syn mán15 let.
 Děkují

Hotel Plejsy

Dobrý deň, pán Blažek, teší nás Váš záujem o naše zariadenie – Hotel Plejsy***. Deti do 15r. sa myslia ako deti vo veku do 14,99 rokov, t.j. ked už dieťa dovršilo vek 15r., považuje sa za staršie ako 15 rokov.
Prajeme pekný deň.

Hotel Plejsy

Dobrý deň, autobusové nástupište sa nazýva " Krompachy štadión", odtiaľto je náš Hotel Plejsy***, vzdialený cca. 3 km; mestská doprava k nám na Hotel, žiaľ, nefunguje; prípadne je ešte možné zviesť sa autobusom z vlakovej stanice, ktorý ide do dedinky Slovinky (vystúpite pri mestskom úrade), odtiaľto je ešte hotel vzdialený cca. 1,5 km. Najlepšie je k nám dostať sa taxíkom;)

Prajeme Vám pekný deň.

Lucka

Děkuji. A nejbliží autobusová stanice je jak daleko? Popřípadě jak se autobusová zastávka jmenuje? Lze dojet z nádraží autobusem nebo je taxík/pěší chůze jediné řešení Děkuji moc :)

Jana N.

Nachází se wellnes přímo v hotelu Plejsy? Můžeme využívat wellnes i po večerech až po večeři? V kolik hodin jsou snídaně a večeře? Jana N.

Hotel Plejsy

Dobrý deň, wellness sa nachádza priamo v hoteli, bazén a vírivka sú dostupné od 10:00 hod. – 21:00 hod., sauny, tepidárium, Kneippov kúpeľ sú k dispozícii od 17:00 – 21:00 hod. Večera sa podáva v čase od 18:00 – 20:00 hod., raňajky od 7:30 – 10:00 hod.

Prajeme Vám pekný zvyšok dňa.

Lucka

Dobrý den,

jak daleko se hotel nachází od vlakové stanice?

Děkuji.

Hotel Plejsy

Dobrý deň, hotel je vzdialený od vlakovej stanice cca. 4 km, najpohodlnejšie a najrýchlejšie je dostať sa na hotel taxíkom. V prípade záujmu Vám radi poskytneme telefonny kontakt.

Prajeme pekný zvyšok dňa.

Saša

Dobrý den,
jsou v okolí nějaké zajímavé turistické cíle, do kterých se lze dopravit vlakem/autobusem? Můžete prosím uvést příklady? Děkuji.

Hotel Plejsy

Dobry den, samozrejme v okoli nasho zariadenia . Hotel Plejsy***, sú rôzne atrakcie, ktoré sa určite oplatí navštíviť. 14 km od Hotela Plejsy nachádza sa Spišský Hrad (najväčší hrad v Strednej Europe), 27 km nachádza sa Národný park Slovenský Raj, vhodný na celodennú túru s nádhernými prírodnými scenériami -Tomašovský výhľad, Prielom Hornádu, Suchá Belá, Kláštorisko. 20 km – mesto Levoča so starobylým námestím, pamiatkami – Kostol sv. Jakuba s najvyšším dreveným oltárom (18m).

Prajeme Vám pekný deň.

Hotel Plejsy

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru