Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za voucher na trvalou epilaci IPL v hodnotě až 1000 Kč. Bezkonkurenční nabídka a krásné tělo bez chloupků s mimořádnou slevou až 88 %.

3,8 / 5 Top Beauty Studio Praha - Vinohrady  (mapa) 1 309 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Silva

Dobry den,chtela bych se zeptat, protoze nejsem z Prahy, navsteva by byla pro mne mozna kdyz tam momentalne budu okolo vanoc, tzn.19. a 27.12., budete tehdy otevreni? A je mozne opakovat zakrok podpazi v tak kratkem casovem obdobi? Budou mit 2 navstevy nejaky efekt, nebo z duvodu nemoznosti opakovani ani velmi ne?
Predem dekuji za odpoved a preji krasny vecer

Top beauty studio

Dobrý večer, depilace na těle se provádí v odstupu minimálně 4 týdny a doporučený maximální odstup 6 týdnů.,Ošetření tak rychle za sebou je bez efektu. Dvě návštěvy jsou nedostačující, doporučeny jsou minimálně 4 návštěvy. Po dvou návštěvách určitě nebudete bez chloupků. Efekt bude minimální.

Dana

Dobrý den, mám mírně zvýš. hladinu mužského hormonu, než ženy běžně mívají. Znamená to, že tato metoda epilace u mě třeba nebude mít trvalý efekt? Jedná se mi o epilaci horního rtu.

Top beauty studio

Dobrý večer, při zvýšené hladině mužského hormonu nemusí být depilace úspěšná.

Jana Šrámková

Dobrý den, ještě se chci zeptat, když v článku píšete, že lidé se světlou kůží a tmavými chloupky (můj případ) mají výhodu, to znamená, že takovým stačí třeba 4 návštěvy a lidem s tmavou kůží a světlými chloupky, kteří by potřebovali asi 8 návštěv?

Top Beauty Studio

Dobrý den,
ve Vašem případě je možné, že Vám 4 návštěvy budou stačit ale nemůžeme Vám to určitě zaručit.

Top Beauty Studio

Dobrý den,
počet návštěv je u každého individuální záleží na barvě chloupku a pokožky. Před zahájením procedůr nesmíte 2–3 týdny depilační strojek používat. Můžete se holit žiletkou. 6 kupónu je na obě nohy z přední i zadní strany.

Jana Vránová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat kolik voucherů by bylo potřeba pouze na odstranění chloupků v okolí recta. V tabulce máte uvedeno Třísla, intimní partie a rectum. Nebo kolik voucheru by bylo potřeba na třísla a rectum.
 Děkuji

Top Beauty Studio

Dobrý den,
na rectum potřebujete 2 kupóny. Na třísla a rectum potřebujete 6 kupónu.

Martin

Dobrý den, pokud tomu rozumím správně,

v případě že bych měl zájem o 4 opakování (které jsou minimální) na břicho a hrudník (6voucheru/1náv­števa) + polovina zad (6voucheru/1náv­števa) tzn. v praxi musím koupit 48 kupónů abych měl zaplacené 4 návštěvy ano? Nebo mi stačí zakoupit jenom 12 voucheru.

Top Beauty Studio

Dobrý den,
na břicho potřebujete 6 kupónu a na hrudník potřebujete také 6 kupónu a na polovinu zad 6. Takže celkem 18 kupónu na jednu návštěvu. 18 kupónu vynásobte počtem návštěv minimálně 4×.

Jana Šrámková

Dobrý den, já si holím nohy od kolen dolů k patě depilačním strojkem přibližně jednou za 14 dní až měsíc, podle toho jak mám čas, přesto je to způsob stále bolestivý a nabídka se mi líbí. Jde o to, že do Prahy to mám asi 100 km a tak musím řešit i dopravu. Je zde uvedeno, že za lýtka je to 6 kuponů, je do toho započítaná i přední strana nebo ne? Potřebovala bych celou část mezi patou a kolenem. Podle čeho se přesně řídí počet návštěv a jak dlouho jedna trvá? Když budu brát v úvahu, že 6 kuponu na 1 nohu a 1 sezení je 6 kuponu a byly by třeba 4 sezení, tak by to bylo 6×2×4=48 kuponu? Nebo je to míň. Díky za odpověď.

Top Beauty Studio

Dobrý den,
počet návštěv je u každého individuální záleží na barvě chloupku a pokožky. Před zahájením procedůr nesmíte 2–3 týdny depilační strojek používat. Můžete se holit žiletkou. 6 kupónu je na obě nohy z přední i zadní strany.

Tomáš

Dobrý den,
jak dlouho odstranění vydrží? Dočetl jsem se, že za 3–4 roky jsou chlupy zpět. Odstraní se tolik chlupů, že pak již není nutné se holit (v případě podpaží)?

Top Beauty Studio

Dobrý den,
je možné, že v některých případech můžou chloupky začít růst ale už nikdy ne v takovém množství jako před depilaci. Poté je třeba přijít pouze na udržovací procedůru a chloupky opět přestanou růst.

Zdenka

Dobrý den,
chci se zeptat, zda je možné, aby při provádění epilace třísel a intimních partií, když nebyl použit chladivý gel, byl zákrok velmi bolestivý?
Děkuji za odpověď

Top beauty studio

Dobrý večer, nevím, zda mluvíte o gelu, který se nanáší přímo při ošetření, nebo o gelu, který je vychlazený v sáčcích a chladí se s ním partie před ošetřením. Intimní partie jsou nejcitlivější , ale práh bolestivosti je u každého jedince jiný. Gel, který se nánáší na tělo je sice chladivý, což zvyšuje konfort ošetření, ale používá se hlavně z důvodu lepší vodivosti světelného paprsku.

Anna

Dobrý den,
mohla bych se zeptat zdali se bude možné objednat i mimu pracovní dobu?(tj mimo 9–18)
Děkuji za odpověď

Top Beauty Studio

Dobrý den,
záleží o jakou hodinu se jedná. Zavolejte na tel. č.608 080 477

Martin

Dobry den,

Kolik voucheru je nutno zakoupit k depilaci hrudi a bricha + mirne zada?
Je depilace jednorazova nebo na etapy?

Top Beauty Studio

Depilaci je třeba opakovat na tělo cca co 4 týdny, počet opakování je individuální, minimálně 4×. Na depilaci břicha potřebujete na jedno ošetření 6 kuponů a na břicho také 6 kuponů, na záda 11 kuponů, polovina zad 6 kuponů.

Jana

Dobrý den, provádíte i brazilskou depilaci? nebo jen tříšla? a v případě, že ji provádíte, kolik si mám koupit voucherů? Děkuji.

Top Beauty Studio

Dobrý den, v nabídce akce klikněte na odkaz přehledná tabulka a tam najdete podrobný rozpis jednotlivých procedur a potřebných voucherů. Na brazilskou depilaci vč. rekta potřebujete 6 kuponů pro jednu návštěvu, bez rekta 5 kuponů, pouze třísla 2 kupony.

Mirka

Dobrý den, potíráte pokožku chladivým gelem před použitím IPL, aby se pokožka nespálila?
Děkuji.

Top Beauty Studio

Dobrý den, pokožku před ošetřením chladivým gelem potíráme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru