Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Skvělý robotický vysavač iRobot Roomba 660

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Simona

Dobrý den, je možné takto přes slevomat zakoupit robot na splátky?

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono. Bohužel, splátkový prodej nepodporujeme :-(

Iva Iva

Dobrý den ,
přemýšlím o zakoupení tohoto vysavače. Potřebovala bych ale fakturaci na firmu , nikoliv na moji osobu. Jak to lze provést ? Děkuji za odpověď

iRobot

Dobrý den,
při vytváření objednávky na www.irobot.cz stačí vyplnit údaje firmě. Faktura poté bude vytvořena na firmu.

Hezký den.

Majka

Dobrý den, mám doma alergika. Vysavač ve slevě má taky Hepa filtr? Děkuji. M.S.

iRobot

Dobrý den,
nabízený robotický vysavač Roomba 660 není vybaven HEPA filtrem, obsahuje filtr z mikrovláken.
Hezký den.

Franta

Bylo by vhodné v nabídce upravit „Doporučeno na 4 pokoje (až 120 m2)“, když zde uvádíte, že nezvládne více jak 2.
 

  1. V čem konkrétně je, prosím, problém s úklidem více jak 2 místností bez onoho majáku? K čemu maják slouží?
  2. Když mám byt o 4 menších místnostech, kdy se z jedné postupně člověk dostane až do poslední a místo klasických prahů mám akorát přechodové oblé lišty vysoké pár milimetrů, mám to tedy brát tak, že mi tento nabízený kus nepomůže, mám-li zájem o úklid celého bytu?
iRobot

Dobrý den,
robot zvládne uklidit až 120m2 , což průměrně znamená byt o čtyřech pokojích. Modely bez funkce majáku se nedoporučují pouštět na více než 2 pokoje najednou, aby byl zajištěn kvalitní úklid a pokrytí 98% plochy.
Pokud robota pustíte v celém bytě najednou, pak robot bude celý prostor vnímat jako jednu velikou složitou místnost a pro navigační systém iAdapt bude velmi obtížné stanovit mapu trasy tak, aby robot přejel každé místo vícekrát, pokaždé z jiného směru (důležité kvůli kartáčování koberců) a zároveň zpracovával informace z čidla nečistot a pružně dokázal měnit a přepočítávat výslednou trajektorii pohybu na základě úrovně znečištění. K vašim dotazům: 1) Maják dokáže virtuálně uzamknout robota v jedné místnosti, robot tento prostor uklidí, poté předá informaci majáku, že je první místnost uklizena a maják robota pustí do další místnosti. Trajektorie pohybu se vypočítává zvlášť pro každý sektor/místnost a to je mnohem efektivnější než pro celý byt najednou. 2) Robota klidně můžete pustit ve všech čtyřech místnostech naráz, ale podle celkové složitosti místností a rozestavění nábytku se může stát, že některé místo robot vynechá nebo uklidí jen jednou.

Hezký den.

Oleksandra Rodriguezová

Dobrý den,zaplatila jsem to v pátek a pořad jsem ještě nedostala žadny voucher…

iRobot

Dobrý den,
pokud jste neobdržela do dnešního dne voucher, obraťte se prosím na email: petr.dopita@slevomat.cz.

Hezký den.

Petra

Dobrý den,

v jedné odpovědi píšete, že 660 uklidí 1–2 místnosti, ale v nabídce uvádíte, že uklidí až 120 m2. Jak tomu bude v případě, pokud mám velký otevřený prostor, který je trochu členitý, ale vyloženě neoddělený dveřmi (hala přechází v obývák, jídelnu, kuchyň). Mám vypůjčený model 775 a ten uklízí tento prostor zhruba 70 – 80 m2 naprosto báječně – bohužel musím vrátit :-)), tudíž uvažuji o koupi 660. Děkuji.

iRobot

Dobrý den,
tento typ robota nevyužívá virtuální majáky pro úklid více místností najednou. Proto uvádíme, že robot uklidí 1–2 místnosti. Pokud je prostor otevřený, stejně jako u Vás, ano robot bez problémů zvládne 120 m2.
Co se týče orientace v prostoru a velikosti úklidu je Roomba 660 hodně podobná modelu 775.
Hezký den.

Lenka

Dobrý den, sleva je skutečně vysoká a cena je suprovní. Přesto mi to nedá se nezeptat – je Vámi nabízený robot stejný, jaké prodáváte „normálně“ nebo se jedná o nějak „upravený“ nebo „očesaný“ model, který např. nemá nějaké komponenty v balení, případně se jedná o II. jakost nebo má jiné vady? Děkuji. L.P.

iRobot

Dobrý den,
nejedná se o bazarový kus, ale o plnohodnotný prodejní kus přímo od oficiálního dovozce a distributora iRobot pro Českou republiku.
Hezký den.

Jiří

Dobrý den, chci se zeptat, máme psa, dlouhosrstého. Samozřejmě chlupy jsou po podlaze všude. Zvládá tento typ robota uklidit i takovéto nečistoty? Díky za odpověď.

iRobot

Dobrý den,
ano robot zvládá bezproblémů psí chlupy a podobné nečistoty.

Hezký den.

Iva

Dobrý den, prosím – dotaz naléhavý: mám 7 koček,
takže se potřebuji zbavit především chlupů, ale i drobných nečistot, které přinesou zvenku na tlapkách – písek apod. Pokud mi tento vysavač zaručí čistotu i v tomto případě, budu velmi spokojená. Děkuji za upřímnou odpověď :-)

iRobot

Dobrý den,
iRobot Roomba Vás těchto nečistot zbaví, to si můžete uvěřit u více než 10 milionů lidí po celém světě, kteří si koupili robotický vysavač od iRobotu a jsou s ním velmi spokojeni.
Hezký den

Iva

Dobrý den, mohla bych Vás požádat o srovnání roomby 660 a 780, původně jsem měla vybraný model 780. Případně v čem je lepší nejvyšší model oproti modelu 660. Děkuji

iRobot

Dobrý den,
co se týče úklidu samotného, mohu říci, že čisticí hlava – sestava kartáčů, software, atd je stejné u modelu 780 i 660.

Rozdíl u modelu 780 jsou jeho virtuální majáky, díky nímž je možné zajistit úklid více místností zároveň. Model 660 dokáže uklidit pouze 1–2 místnosti.
Viz video: https://www.youtube.com/watch?v=lyLl2Z_m1nk

Samozřejmě je Roomba 780 lepší robot než Roomba 660, ale pokud vezmu v úvahu cenu a výkon, tak Vám doporučuji Roombu 660. Za tu cenu, která je teď v akci je to pecka!

Hezký den

Jana

Dobry den, chci se zeptat, zda je mozne odpoctu DPH? Dekuji Jana.

iRobot

Dobrý den,
jsme plátci DPH, odpočet je tedy možný.

Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru