Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jednorázové i roční vstupenky do Centra DOX. Darujte kulturu!

4,7 / 5 DOX Praha - Holešovice  (mapa) 353 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Klera

Dobrý den, když koupím jednorázový vstup pro dvě osoby můžu jej využít kdykoliv na jakoukoliv výstavu? Je tento vstup nějak časově omezený? Předem děkuji za odpověď.

DOX

dobrý den, každá vstupenka do centra DOX platí na všechny výstavy, které se v době návštěvy centra konají. Časové omezení je dáno platností voucheru akce Slevomat. Pokud jste chtěli dát vstupenku jako dárek a vyměnili jste si (nebo si vyměníte) v centru DOX voucher Slevomat za Dárkovou vstupenku centra DOX pro 2 osoby, nemusíte myslet na dobu platnosti – naše dárková vstupenka má platnost neomezenou.

Vízková

Koupím celoroční permanentku, na ní bude jmeno dcery.Mohu jít potom na tuto permanentku s dětmi např.já?(babička-mám jiné jmeno)Děkuji za odpověď

DOX

Dobrý večer, oficiálně :-) jsou karty nepřenosné…

Janda

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda permanentka „přítel“ opravňuje ke vstupu na výstavy vždy 2 osoby.

 Děkuji

DOX

Dobrý večer, je to tak, s permanentkou Přítel můžete chodit na výstavy 2, ale na placené doprovodné akce (přednášky atd.) platí pro jednu osobu.

Jindřich Volák

Dobrý den, permanentka platí na kalendářní rok (1.1.2013– 31.12.2013), nebo bude platit 365 dní od kteréhokoliv dne, kdy uplatním voucher?

DOX

Dobrý večer, voucher z akce Slevomat si u nás vyměníte za členskou kartu, která bude platná 12 měsíců od data jejého vystavení. Postup žádosti o kartu jsem popsala do předcházející odpovědi.

Jan Jedlička

Dobrý den chápu to tak že u permanentky přítel zajdu třeba dnes do DOXU tam dostanu permanentku na rok 2012 nebo od dneška na 12 měsíců. S ní pak budu normálně chodit na jednotlivé výstavy nebo budu po celý rok chodit s vouchrem?

DOX

Dobrý večer, před osobní návštěvou doporučuji přihlásit se ke členství na www.dox.cz – „Členství a podpora“ – „Členství v Klubu DOX“, kde do poznámky napište kód svého voucheru z akce Slevomat. Obratem Vám vystavíme členskou kartu (od data vystavení bude platná 12 měsíců) a zašleme Vám ji poštou nebo si ji můžete vyzvednout při své příští návštěvě na recepci. Při návštěvách DPX se budete prokazovat touto členskou kartou. Pokud plánujete členství jako dárek, opět využijte web DOXu a požádejte buď o členskou kartu na jméno nebo o dárkový voucher, který má tu výhodu, že si jej za kartu vymění sám majitel a o datu začátku platnosti si rozhodne on sám.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru