Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Intenzivní odpočívání pro dva v Mariánských Lázních

3,6 / 5 Hotel Romania Mariánské Lázně (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Helena Bendová

Dobrý den,líbí se mi Vaše nabídka,ale potřebovala bych vědět zda by byl možný termín mezi 14.9–27.9.2014? Měla bych zájem o variantu 6 dní-5 nocí
Děkuji za odpověď

ředitelka - hotelu

Dobrý den, prosím volejte paní rezervační na tel:604/ 300 659
Děkuji pěkný den

Karolína Šebková

Dobrý den, velmi se mi líbí vaše nabídka, ale potřebovala bych pobyt pro jednu osobu, bylo by možné voucher upravit individuálně?

Ivana Pátková

Dobrý den, ráda bych se informovala, zda jsou v hotelu k dispozici k zapůjčení dětské postýlky nebo zda je třeba dovézt si vlastní. Dále mě zajímá, zda je k dispozici např. bazén, kde se může vykoupat kojenec. Mám devítiměsíčního syna. Předem děkuji za zpětnou vazbu.

ředitelka hotelu

Dobrý den

Ano v hotelu je postýlka k zapůjčení,
v městským bazénu je i malý bazén kde můžete být s miminkem.

Václav Sedlák

Dobrý den, můžete mi sdělit, proč nereagujete na můj mail (na mailovou adresu ns.info.hotel@seznam.cz) ze dne 2.7., ve kterém jsem byl ochoten přistoupit až na říjnový termín, přestože na voucheru s platností do 31.8.2014 bylo uvedeno „Pro zachování garance poskytnutí služby je nutná rezervace co nejdříve a nejpozději 45 dní před koncem platnosti voucheru“?!

Hotel Kossuth Romania.

Vážený pane Sedláku,
je nám velmi líto, ale neměli jsme jak odpovědět. Bohužel, od Vás žádnou zprávu přijatou nemáme. Pokud Vás můžeme požádat, prosíme tedy, zda by jste byl tak velmi laskav a zkusil nám svou zprávu ještě jednou zaslat na e-mail ns.info.hotel@seznam.cz – po obdržení zprávy na ni budeme hned reagovat. Děkujeme.

Josef Fidler

Dobrý den, líbí se nám nabídka pobytu, vyhovoval by nám termín pobytu v týdnu od 28.7.do 3.8.2014 – délka pobytu 5 nocí – 2 osoby. Je tento termín možný? Cena 7990, – Kč zahrnuje pobyt pro dvě osoby? Díky za odpověď.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru