Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Moravský kras nebo cesta do Brna na koloběžce

4,9 / 5 Půjčovna Koloběžek Vilémovice  (mapa) 238 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Milouš NaKolobce.cz

Dobry den, presne tak, jeden voucher, jedna kolobezka. Za detskou sedacku nic navic neuctujeme. Co se tyce voucheru po krasu, jsou prodany, dalsi zase az pristi rok, preci jen jsme jiz v druhe pulce sezony. Pekny den preji

Tereza Suchá

Dobrý den,
když si koupím jeden voucher, znamená to, že mám zapůjčení koloběžky pro 1 osobu? Takže pokud bychom jeli dva, je potřeba dva vouchery? A je nějaký příplatek za dětskou sedačku? A nebudou ještě k dispozici vouchery do Moravského krasu? :-) Díky

Milouš NaKolobce.cz

Dobry den, v textu této akce je psáno, že od zákazníků Slevomatu aukci nepožadujeme. Kolobky na tohle nejsou pojištěné, takovou pojišťovnu jsme nenašli. Každopádně se ještě nikomu nepovedlo kolobku rozbít tak, že by byla na vyřazení :-) Případné škody lze hradit z Vaší pojistky vůči škodám třetí osobě.

Šárka Bočánková

Dobrý den,

ve smlouvě o pronájmu máte nevyplněnou kolonku na kauci v případě požkození koloběžky. Kolik je tato kauce a v případě, že se vybourám, tak se z toho zaplatí oprava? Nejsou koloběžky pojištěné? Ptám se hlavně proto, že jsem začátečník a nerada bych, aby se mi vyjížďka prodražila.
Děkuji.

Milous NaKolobce.cz

Dobry den, ano, je to tak, pokud ji budete vracet u nas v krasu, dva dny nejsou problem.
Pekny den preji

Pablo Jireš

dobrý den, koupím si dva vouchery mohu si nechat na 2 dny ?

Dana, Tým NaKolobce.cz

Hezký den,

určitě je komfortnější varianta koloběžka s dětskou sedačkou. V půjčovně máme dva typy sedaček: jednu pro malé děti do hmotnosti 15 kg, která je vhodná pro mrňousky cca od 1 do 2,5 let. Druhý typ je pro starší děti až do 30 kg, takže na ní klidně odvezete i šestileté dítě.

Eva Tihelková

Dobrý den, dětská sedačka na koloběžku je, prosím, určena pro děti do jakého věku či hmotnosti? Případně, je lepší vozík za koloběžku?Děku­ji Eva

Dana, Tým NaKolobce.cz

Hezký den,
rádi Vás zase uvidíme. V případě výletu do Brna nabízíme stejné příslušenství jako u výletu po Krasu, tj. zapůjčíme Vám i mapu.

Co se týče tras, jsou velmi různorodé. Nejpohodovější je trasa přes Rudice / Křtiny do Obřan. Ta vede prakticky výhradně po vedlejších silnicích.

Zbývající dvě trasy vedoucí do Mariánského údolí jsou krosové, tj. převážně vedou po více či méně zpevněných cestách.

Můžete mrknout na http://www.nakolobce.cz/kras/index.php?sid=6. Najdete zde jak popis tras, tak mapu (po rozkliknutí se objeví podrobná cyklomapa).

Petr Večeřa

Skvělý výlet jsem absolvoval vloni a letos jedu zase. mapu do Brna dostaneme? jede se lesem nebo je trasa hlavně po silnicích? děkuji za odpověď. Petr

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru