Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní péče o vlasy. Střih, tekuté zlato i melír!

3,9 / 5 Studio NICOL Plzeň  (mapa) 105 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Romana

Dobrý den,
mám zájem o mytí a stříhání a barvu-koupím si tedy tu poslední nabídku-ohledně barvení mám dotaz-lze barvení a k tomu pár proužků v jiné barvě-jakoby melír-jen na svrchních vlasech?Nebo jen barva a nebo jen melír do dosavadní barvy-mám to už odrostlé skoro 2 cm.Doufám, že jsem to napsala nějak srozumitelně.Moc děkuji za odpověď.

Studio Nicol

Dobrý den, varianta kterou jste popsala jako první, by samozřejmě byla reálná, s tím, že v prvním případě byste si doplatila pramínky melíru podle počtu, kolik by jste si jich zvolila. Ale ve variantě druhé, by vám postačily zakoupené vouchery na barvení – Dámský komplet s melírem či barvou a nic byste nedoplácela. V této variantě je zahrnutý i střih a úkony s ním spojené. Hezký den.

Hanka

Děkuji za odpověď ohledně barvení vlasů. Jen mě zarazila odpověď na první příspěvek od Mirky, chodím běžně ke kadeřnici Katce, ať už s voucherem nebo na „běžnou“ objednávku a nikdy nebyl problém objednat se k ní. Takže s voucherem pouze ke kadeřnici Nikole, pokud chceme Katku, s voucherem to nelze?

Studio Nicol

Bohužel ke slečně Katce to jde pouze v případě hotovostní a bezhotovostní platby, dárkových poukazů, vánočních dárkových poukazů, nebo v nepřítomnosti slečny Nikol. Slečna Katka se nikterak nepodílí na této slevové akci. Děkujeme za pochopení.

Hanka

Dobrý den, v době platnosti voucheru budu zřejmě kojit a ráda bych se objednala na komplet s barvou, ale nevím, zda barva v tomto období neškodí. Vlasy si trochu zesvětluji. Používáte barvy značky Alter ego nebo jiné? Děkuji za odpověď.

Studio Nicol

Dobrý den, dle našeho ověření u dodavatele a následné konzultaci s odborníkem na kvalitu barev, je výsledek pro Vás příznivý a to takový, že nevadí barvení vlasů, ani v těhotenství ani při kojení. Kvalita barev se kterými pracujeme je velice šetrná a pamatuje i na takové období ženy. Samozřejmě ale pracujeme i s jinými značkami barev, jako jsou například Wella, nebo L’Oréal, ale to je jen na objednávku den dopředu. Bohužel na tuto akci se jiné značky nevztahují, ale lze si po dohodě samozřejmě doplatit, pokud byste měla vážnou nedůvěru k italské značce Alter Ego. Hezký den.

Mirka

Dobrý den, platí sleva i u kadeřnice Katky? Děkuji

Studio Nicol

Dobrý den, bohužel akce je namířena pouze pro kadeřnici Nikolu. U slečny Katky by to připadalo pouze v případě nepřítomnosti slečny Nikol. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru