Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rybaření pro rodiny či Chyť životní úlovek

4,2 / 5 Restaurace Rybářská Bašta České Budějovice  (mapa) 36 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Luboš

Na ty 4 hodiny by tedy měl postačovat 1 voucher pro mě a manželka s dcerou můžou být na místě se mnou a dívat se? Chytá se tedy na položenou (alias „na těžko“) a libovolnou návnadu si každý přináší sám?

jednatel

Dobrý den pane Luboši, potvrzuji Vám, že pokud si chcete sám zachytat a přijde s vámi doprovod tak platit nemusí. Může využít služby restaurace (posezení na zahrádce u malého rybníka „Bašta“ nebo pod platany zahrádka z druhé strany restaurace. Můžete se u nás napít i najíst vaříme pouze čerstvá jídla přes týden děláme i polední menu od 10:00do 15:00. k dispozici domácí moučník, zmrzlina a palačinka ke kávě.
Jinak se může chytat na těžko nebo na plavanou – splávek. Návnada vlastní nebo nabízíme těsto a červy.
S pozdravem a přání pěkného dne

milan welser

Dobrý den. Zajímám se o rybník Velký.
Chytá se na jeden nebo více prutů?
Jsou nějaké přikázané (nebo zakázané) metody lovu (plavaná, přívlač atd) A jsou nějaké zakázané metody montáží (trojháčky, háčky bez protihrotu, víceháčkové montáže)

jenatel

Dobrý den, chci Vás ujistit, že je volný vstup k vodě. Platí pouze zájemce o rybaření. Kolega, který má na starost rybníky a rybaření se nejen o rybáře postará. Zázemí pro doprovod naleznete v restauraci nebo na zahrádce u rybníků. Budeme se těšit na vaši návštěvu.
S pozdravem a přáním pěkného dne

jednatel

Dobrý den Milane, na velkém rybníku platí pravidla a zacházení s rybou pro lov trofejních ryb, které se vždy pouští. Lov je pouze najeden háček nejlépe bez protihrotu. Plavaná je povolena přívlač není. Může se chytat maximálně na dva pruty – druhý je za příplatek 50,–Kč k voucheru. Jinak oprávnění chytat dostane jen rybář se svým vybavením.
S pozdravem

Lada Kolmanová

Dobrý den, mám zájem o vouchery, ale nevím zda když mám 2 děti ve věku 12 a 14 let si musím zakoupit voucher i já když tam s nima jdu jen jako doprovod a nebudu chytat.....

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru