Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za půlhodinovou jízdu se sporťákem Porsche Cayman! Luxusní svezení v autě snů se slevou 74 %.

4,2 / 5 DOBEGOLF Doubravice  (mapa) 202 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Markéta

Dobrý den.
Když kliknu na objednávku voucheru, tak se mi zobrazí tabulka, ve které je jen město Brno. Chtěla jsem se pro jistotu zeptat, zda je to jen automatické nastavení a při rezervaci se dá město změnit (v mém případě na Prahu). předem děkuji

Dobecars.cz

Dobrý den Markéto,

je to jen automatické nastavení a můžete ho ingorovat. Po zakoupení si vybere cílové město až přímo u nás při rezervaci.

Mili

Zdravím,ptám se jako …, vejde se do auta spolu s manželem a instruktorem ještě náš 12ti letý syn? Zřejmě by nepřežil zůstat na chodníku, tohle autíčko miluje.

Dobecars.cz

Dobrý den Mili, bohužel auto je 2× místné ,ale v tomto případě bych doporučil zakoupit 2× vouchery a vašeho syna rádi svezeme ať si auto taky užije:-).

Marky

Koupila bych tedy na hodinu :) a bylo by mozne, kdyz je to darek, zaplatit rovnou i benzin? Tedy 400 aby pak obdarovany nemusel nic platit? Diky

Dobecars.cz

Dobrý den Marky,

v tomto případě vám zašleme číslo účtu kam nám složíte zálohu na benzín 600Kč/h. ( zatím rekord projetého benzínu je 780Kč/h , minimum pak 240Kč/h). Po jízdě vám vyplatíme co jste nám zaslala navíc.

Marky

Dobrý den, jsem z Českých Budějovic a ráda bych si koupila 3 vouchry a chtela jsem se zeptat zda by sly vymenit u vas za nejaky poukaz na 1,5 jizdy.. aby to dobre vypadalo. Děkuji moc

Dobecars.cz

Dobrý den Marky, v součastnosti máme vyrobeny vouchery na 30minut , 60 minut , 2 hodiny a 24 hodin. Rádi vám poskytneme kombinaci těchto možností.

Dana

DOBRÝ DEN,CHCI SE ZEPTAT,KDYŽ SI DNES ZAKOUPÍM VOUCHER A CHTĚLA BYCH TERMÍN PRAHA 18.3.2012,KDY SI MUSÍM TENTO TERMÍN OBJEDNAT A KDYŽ BYCH CHTĚLA DÁRKOVÝ VOUCHER,CO PROTO MUSÍM UDĚLAT.DĚKUJI

Dobecars.cz

Dobrý den Dano, pro dárkový voucher nás kontaktujte na email a my vám vyměníme voucher ze slevomatu za voucher dárkový. Termín je dobré si rezervovat co nejdříve.

Robin

Děkuji za odpověď. Rád bych se ještě zeptal, zda-li je možné, vybrat si i jiný prostor pro volnou jízdu? Přeci jen jet po české dálnici 250km/h už je poměrně závažný přestupek :-D. Určitě by uvítali i jiní, kdyby bylo možné prosvištět se s porschátkem někde na volné ploše, kde se dá na vlastní kůži poznat potenciál auta i bez rizika ztráty všech bodů, pokuty a zákazu řízení. Díky za odpověď

Dobecars.cz

Dobrý den,

je možné se project na letišti u Tchořovic ( jihočeský kraj) bohužel je nutné zaplatit navíc dopravu na toto místo. V případě, že pro nás máte návrh volné bezplatné plochy poblíž vašeho města tak budeme rádi, když nám ho zašlete na email.

Veronika

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli je možné při jízdě v Brně se projet na okruhu nebo jestli se jezdí jen po dálnicích a okresních silnicích… Děkuji za odpověď.

Dobecars.cz

Dobrý den Veroniko, standartně se jezdí za běžného provozu dálnice / okresky.

Standa 911

Měl bych také zájem o to Brno.Jenže D1 a okresky to nejde moc dohromady tady.
Šlo by nástup například u Renocaru?/Sjezd Slatina cca 200m.A jelo by se po černovických terascáh-vesměs dobré silnice s minimem provozu.Dotankování můžeproběhnout ve Slatině na mnoha pumpách.....
Děkuji za odpověd.

Dobecars.cz

Dobrý den Stando, trasa v Brně zatím neni pevně stanovena a bude se teprve plánovat. Budeme rádi když nám návrh vaší trasy zašlete na náš email info@dobecars.cz

Tomáš D.

Dobrý den, je možné aby partnerka seděla vedle a instruktor na zadním sedadle? Děkuji

Dobecars.cz

Dobrý den Tomáši, bohužel to není možné auto je 2× místné.

Alica M. Valečková

Dobry den, chcem sa opytat, kde by sa jazdilo v Brne :-)?
Vopred dakujem za odpoved!

Dobecars.cz

Dobrý den Alice, trasu si zvolí zákazník. Z pravidla se jedná o dálniční jízdu kombinovanou s okresními silnicemi v případě dobrého počasí.

Katka

Dobrý den,

jaká je trasa a nástupní místo v Brně?

Dobecars.cz

Dobrý den Katko, nástupní místo v Brně bude u benzinové pumpy u dálnice. Přesně ji určíme cca týden před akcí. Trasu si zvolí zákazník.

Dobecars.cz

Vážení zákazníci,

v případě, že máte zájem o nákup voucheru a zajezdit si chcete co nejdřív tak nabízíme poslední 3× volné časy již na tento víkend 29.-30.10.2011 v Praze.

michal

dobrý den, když si koupím třeba například 3 vouchery tak mam jízdu na 1,5 hodiny? lze to dát například za sebou a projet se tak déle?

Dobecars.cz

Dobrý den Michale,


ano, je to možné a tento postup doporučujeme.


Michal

Dobrý den, jen drobnost, zimní pneu obuty?
Děkuji za odpověď

Dobecars.cz

Dobrý den Michale, zímní pneu se budou obouvat 31.10. už je máme přípravené na skladě.

Robin

Dobrý den, je možné odjezdit si těch 30minut i na volném prostranství v Plzni ala letiště či jiná volná plocha, kde by se maximální rychlost auta dala dosáhnout? Díky R.

Dobecars.cz

Dobrý den Robine, v Plzni jezdíme hlavně po dálnici na Rozvadov kde se dá také pěkně zajezdit, ale nesmíte potkat policejní Passat :-)

Míša

Dobrý den, budou v novém roce vypsané i jiné termíny pro Prahu? Předem děkuji za odpověď

Dobecars.cz

Dobrý den Míšo, právě jsme na webu zveřejnili nové termíny na listopad , leden a březen. Vždy po naplnění termínu se vypíše další. Doporučujeme včasnou rezervaci.

Dobecars.cz

Vážení zákazníci, při objednávce se vám ukáže uvedené město Brno. Voucher, ale lze využít v každém z nabízených měst tedy České Budějovice, Plzeň , Praha a Brno.

Kyryl Bilokurov

Dobry den, jaka je u tohoto auta prevodovka – automaticka nebo manualni? Dekuji.

Dobecars.cz

Dobrý den Kyryle, u našeho vozu je 5-ti stupňová manuální převodovka.

Petr

Zdravím, kde se jezdí v Praze?

Dobecars.cz

Dobrý den Petře, z pravidla je vždy předání vozidla u benzínové stanice v blízkosti dálnice. Jezdí se tedy v běžném provozu. Termíny jsou vždy vypsány na víkend abychom se vyhli silnému provozu.

TomKov

dobry den,

chapu spravne, ze voucher je na jizdu v roli spolujezdce, nikoliv ridice? :(..diky

Dobecars.cz

Dobrý den Tome, celou dobu řídí zákazník! Náš instruktor je pouze na sedadle spolujezdce, pomůže Vám s naplánování trasy a dohlédne na průběh jízdy. Celé jízda je ve vaší režii, dodržování předpisů je jen na vás , náš instruktor vás nebude nijak omezovat:-).

Jarda

Nechci jako spolujezdce instruktora, ale svojí partnerku. Nechápu na co by mi byl cizý chlap v autě. Požitek ten tam. Možná bych ho mohl ale něčemu přiučit, to by však musel platit on! Svého času automob.závod­ník Jarda

Dobecars.cz

Dobrý den Jardo, náš instruktor je v autě aby dohlédl na průběh jízdy a maximalizoval bezpečnost. Věřtě, že náš instruktor vás při jízdě nebude nijak omezovat a jízdu si užijete.

Katrin Vodrazkova

dobry den, jak budou zajisteny terminy po vanocich, kdyz chci darek venovat tatovi k vanocum? a je to vhodne pro cloveka ve veku 52 let (ridic), pokud se pocita s prip. havarii (viz podminky)…bude jeste cas v tom breznu? dekuji za odpoved

Dobecars.cz

Dobrý den Katrin, termíny po vánocích budou zveřejněny během pár hodin na našem webu a další budou příbývat po naplnění těchto termínů. Věřte,že si váš otec jistě jízdu užije. Je to skvělá zkušenost a výborný zážitek.

Lenka

V tom případě bych potřebovala znát, zda bude vypsán termín pro Plzeň v období 17.3. – 31.3.2012. Děkuji

Dobecars.cz

Dobrý den Lenko, s takovým předstihem Vám bohužel nedokážeme zaručit jízdu přesně v daném termínu. Vzhledem k blížící se zimě se budou jízdy řidit dle počasí a zájmu zákazníků.

Jana

Dobrý den,
i já bych se chtěla zeptat na termíny v Plzni po novém roce. Budou vypsány nějaké na únor, březen? Chtěla bych jako dárek k Vánocům. Pokud jsou termíny vypisovány pouze na konkrétní datum, jedná se vždy o víkend? Co se stane v případě, že v daném termínu bude špatné počasí – sněhová kalamita atd., budou termíny náhradní? A je jistota, že v daném termínu uspokojíte všechny zájemce? A prosím, kde se jezdí v Plzni? Děkuji za odpovědi.

Dobecars.cz

Dobrý den Jano , ano termíny po novém jistě budou. Vždy se jedná se víkend s vyjímkou Českých Budějovic kdy jsou jízdy i přes pracovní týden. V případ, že bude špatné počasí tak se jízdy přesunou na lepší počasí o voucher tedy v žádném případě nepřijdete. V případě, že se daný termín naplní tak obratem vypíšeme další. V Plzni využíváme hlavně dálnici směr – Rozvadov.

Lenka

Dobrý den,
chtěla bych koupit poukaz tátovi na příští rok, je možné prodloužit splatnost do června ? Slaví v březnu narozky a nejsem si jistá, zda by jsme termín stihli. Jednalo by se o poukaz pro Plzeň. Děkuji za info.

Dobecars.cz

Dobrý den Lenko, bohužel pro tuto akci je pevně stanovena platnost voucheru do konce března 2012.

Ivča

Můžu se zeptat na termíny v Plzni? Bude nějaký termín mezi Vánocemi a Silvestrem? Děkuji moc za odpověď

Dobecars.cz

Dobrý den Ivčo, mezi svátky termín neplánujeme ,ale určitě bude termín během ledna.

M

Dobrý den, můžete mi napsat na kterem miste se jezdí v Budejovicích?

Dobecars.cz

Dobrý den, místo odjezdu je z čerpací stanice v Nové Vsi. Trasa je dle přání zákazníka ,ale doporučujeme zakoupit 3 poukazy a zkusit jízdu přes Týn n/vlt. , Tálín a zpět.

Součková Verča

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na podobnou informaci jako paní …co se týká Prahy a termínu…chtěli by jsme voucher koupit tátovi k lednovým narozkám a následně ho uplatnit třeba v březnu,budou pak další termíny na únor či březen???Díky za odpověď

Dobecars.cz

Dobrý den paní Součková, ano termíny v Praze budou zatím plánujeme každý měsíc 1–2 akce v Praze.

Martina

Dobrý den. Termíny pro Č. Bdějovice jsou vypsané na říjen a listopad, ale voucher plati do března. Budou vypsány další termíny pro Budějovice na rok 2012?

Dobecars.cz

Dobrý den Martino , mám pro vás dobré zprávy díky tomu ,že naše Porsche půjčovna je z Českých Budějovic tak voucher můžete využít prakticky každý den v případě ,že se zrovna nekonají Porsche dny v jiném městě. Rezervace ze Slevomatu máme dokonce již na zítřek.

Peťa F.

Dá se voucher koupit i pro osobu bez řidičáku? Je možné, že by ji provezla jiná osoba? Například někdo z půjčovny??

Dobecars.cz

Dobrý den, ano náš instruktor rád sveze zájemce bez řidičského oprávnění.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru