Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sportovní trendy opasek s pouzdrem na cennosti

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Monika Trepešová

Dobrý den,

na obrázcích vypadá kapsička u pásu pokaždé jinak. Jednou má šířku pásu, podruhé je tam velký obdélník. Jak tedy pás vypadá? Přesně. Nebo je kapsička stretchová,takže než se do ní něco dá, je k nerozeznání od pásku a pak přijme tvar předmětu vloženého? Děkuji za odpověď.

ToCoIde

Dobry den,
kapsicka je elasticka a teda v prazdnom stave ma tvar opasku ( rozmery cca 21 × 2,5 cm ) a po vlozeni predmetov sa im prisposobi podla moznosti natiahnutia ( rozmer 21 × 9 cm ).
Dakujeme !

Zdena

Dobrý den, jaká je minimální délka pásku, na kterou se dá stáhnout? Jsem drobná, štíhlé postavy, většina dámských kalhot je mi beznadějně velká. Tak mám obavu, aby mi nebyl i tento pásek moc velký bez možnosti jej zmenšit.

ToCoIde

Dobry den, dakujeme za Vas dotaz. Pas je elasticky a ma aj nastavitelnu velkost, ak mate obvod pasu nad 55 cm, bude pre Vas vhodny. Dakujeme, pekny den !

Jitka

Dobrý den, může se stát, že si zakoupím voucher a v nabídce už nebude barva, kterou bych chtěla?
 Díky

ToCoIde

Dobry den,
v ponuke su na vyber farby lemovania – zlta, modra, cierna. Vsetky tri mame skladom, v pripade ak by sa niektora vypredala, nas dodavatel ich ma na sklade, takze sa nemusite obavat.
Dakujeme !

Naďa

Na jaký maximální obvod pasu je možné opasek použít? Děkuji.

ToCoIde

Dobry den, dakujeme za Vas dotaz. Pas je elasticky a ma aj nastavitelnu velkost, ak mate obvod pasu do 125 cm, bude pre Vas vhodny.
Dakujeme, pekny den !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru