Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Snězte, co můžete, ve vegetariánské restauraci Gopál

3,5 / 5 Restaurant Gopál, s.r.o. Praha - Malá Strana  (mapa) 786 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zuzana S.

Dobrý den, i my jsme v minulých dnech bohužel navštívili tuto restauraci. Samozřejmě žádné „sněz co můžeš“, pouze ochutnávka. Servírka měla špinavé tričko, nevhodné připomínky, ani prostředí není zcela „košer“. Sedět u jídla vedle popelnic – nám se tam zkrátka nelíbilo a více nabídky této restaurace v žádném případě nevyužijeme. I pro nás to bylo velké zklamání.

Patricie

Jednou jsem Vasi restauraci navstivila a to mi stacilo. Nejde o penize, jde o kvalitu. Nejhorsi je na tom to, ze neumite prijmout negativni komentare. Je vam lito tech, kterym u vas nechutnalo? Ne, to mne je uprimne lito Vas. :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Patricie. Mrzí nás, pokud jste s restaurací nebyli spokojeni. Je pravda, že tento styl vegetariánských restaurací je trochu specifický a tak jako všechno si najde své zastánce i odpůrce. V restauraci jsem nebyla, ale občas si skočím koupit ke svačině něco na nedaleký trh, kde mají stánek a vždy si moc pochutnám. Takže jídlo je otestované přímo pracovníky Slevomatu. Věříme, že Vás tedy zaujme jiná nabídka a Vaše chuťové buňky budou mít radost :-) Přejeme moc hezký den.

Dana Pražáková

Dobrý den, dnes jsem byla s dcerou u Vás na obědě a musím s radostí říci, že to co tady lidi píšou není pravda. Dobrého jídla bylo na talíři dost,vše nám chutnalo!!! Slečna servírka se nás ptala jestli chceme přidat, ale ani jsme si nepřidali, protože jsme byli plní. Nejsme na světě proto,aby jsme se přejídali,protože je to levné, ale aby jsme si pochutnali :-)). Takže příště přijdem zas.
Hezký den Dana

Lenka

Dobrý den, nesouhlasím s výše uvedenými názory, jídlo u vás nám vždy chutnalo (máme zkušenosti i z dalších vegetariánských a veganských restaurací), prostředí také příjemné. Pouze „běžná“ cena je nad naše možnosti, ale této akce jistě využijeme. Jediná stížnost, když jsme u vás byli minule (vaše pobočka v ul. Elišky Peškové), tak jste vůbec nebyli připraveni na nápor lidí s vouchery a postupně vše docházelo, přidat si šlo jen omezeně, co „ještě bylo“ a ne to, na co měl člověk chuť, tak doufám, že se to nebude opakovat!

Jaroslav Judas

Dobrý den, pobočka Gopálu na Elišky peškove je naštěstí již minulostí, takže to, že se to opakovat nebude vám slíbit můžu. Díky za příspěvek a přeju Vám hezký den.

Marcel K

Kdysi jsme byli asi pred rokem na zazitku v Gopalu. To byl jiny slevovy portal,ktery akci delal. Dle obrazku, nemohu rict ze byse neco prilis zlepsilo. Ten talir, to jidlo pusobi porad jako pro vezne :) Nic moc tehdy a dle prispevku i tady je videt ze takovych lidi je vic. Co ale cekat za tu cenu, snad ne krasne Indicke menu.

Jaroslav Judas

Já nikdy ve vězení nebyl, takže neumím posoudit ale tohle je prostě Indický styl. Ještě mi prozraďte kde dostanete na talíř 8 věcí který si můžete přidávat kolik chcete? Nic moc nic moc :) Pokud budete chtít, ale porcelán a speciality na objednávku dostanete je u nás také, to ale musíte samozřejmě připlatit pane Marcel.

Eva K.

Dobrý den, i já mám s Vámi bohužel špatnou zkušenost. Jídlo nám vůbec nechutnalo, jediné, co nám chutnalo byl jakýsi bramboráček, ten byl moc dobrý, tak jsme si ho v rámci akce „sněz,co sníš“ chtěli tedy přidat a dozvěděli jsme se, že už ho ten den nemáte.????? velké zklamání.

Jaroslav Judas

Každému se hold do vkusu nestrefíme, tak to je, tak to není restaurace pro vás, tím je to vyřešeno, co se týká bramboráčků, vyjímečně se to může stát, že dojdou zvlášť když jich někdo spořádá 10 najednou. Což se také stává. Například včera byla u nás rodinka, každý si naložil talíř 3 krát a ptali se jak se to vaří, z čeho to je, že netušili, že se tak dobře dá vařit jen vegetariánsky, chtěli recepty no a takových lidí je většina. Těch co nám u nás nechutnalo je mi upřímě líto, ale o tom tak přemýšlím, myslím, že jsou i horší a podstatně důležitější věci na světě než je žvanec, který nám nebyl zrovna příliš po chuti, nemám pravdu :) Přeju hezký den.

Jitka Kadečková

Pokud to není Snězte, co můžete (tzn. bez omezení,), pak se to nemá jmenovat snězte co můžete, ale např. ochutnávkový talíř… můžete dát vyšší cenu, pokud to pro Vás není rentabilní…

Jaroslav Judas

Je to sněz co můžeš. Proto se to tak jmenuje madam. Hezký den a slunce v duši.

Veronika Kunová

Dobrý den,
i já mám s touto „restaurací“ špatné zkušenosti. Pěkné prostředí to příliš nebylo, a jídlo dobré…rozhodně ne. Byli jsme naopak vyděšeni, co se dá udělat s vegetariánským jídlem! Je to takový odstrašující příklad toho, co se, naštěstí výjimečně, objevuje na slevových portálech.

Jaroslav Judas

Dobrý den, takové komentáře jako je ten váš dostáváme naštěstí jen vyjímečně, většinou jsou úplně opačné :)

Jitka Kadečková

Dobrý den, nevím, jak teď, ale my byli v restauraci minule a žádné sněz co můžeš se nekonalo. Dostali jsme normálně na talíř různé pokrmy a když jsme chtěli něco navíc (třeba zákusky), už bychom si to museli zaplatit. Jak je to teď?

Jaroslav Judas

Každý den máme jiný set menu, který se dozvíte z internetových stránek, na tento set menu který se skládá se sabjí polévky, basmati rýže, salátu, dvou dezertů čatný a kofty neboli falafelu si můžete přidávat neomezeně. Za 139korun toho už víc ani nevymyslíme, nejsme charita :)

Kateřina5

Dobrý den, denní nabídku, na kterou se voucher vztahuje, máte i o víkendu a přes týden večer, nebo jen v čase oběda? Děkuji

Jaroslav Judas

Dobrý den, tuto nabídku máme denne od 11 do 21:00. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru