Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotokniha plná zážitků z vaší dovolené

4,4 / 5 Efotokniha Praha - Dejvice  (mapa) 256 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petra

Ještě by mě zajímalo, cena 299kč je za fotoknihu na výšku A4 s počtem stran 44??
V základní nabídce fotoknih v programu je formát 01 A4 na výšku s početem stran jen 32.
Takže si je mám navýšit na 44?

eFotokniha

Dobrý den, je to přesně jak píšete. Počet stran si navyšte až do rozsahu vašeho voucheru.

Petra

dobrý den, zajímalo by mě, jestli si můžu do programu přidat vlastní rámečky a pozadí.

eFotokniha

Dobrý den. Jakékoli svoje fotografie můžete použít i jako pozadí (standardně přidat do fotografií v aplikaci a přetáhnout myší na hranu stránky, kde má být umístěno v pozadí). V žádném případě se ale nesnažte vkládat nějaké soubory přímo do adresářů nainstalované aplikace – kniha by pak nešla vyrobit.

Jana Prokopová

Dobrý den, chtěla bych si jen ověřit, zda je skutečně platnost zakoupeného voucheru jen do 3. září?

eFotokniha

Dobrý den. Platnost voucheru je do 3. září (jsou to ještě skoro dva měsíce). Snad je to dostatečná doba na zpracování objednávky.

Romana Sováková

Dobrý den, za jedno poštovné lze zaslat 3 různé fotoknihy ? Pokud ano, jak to mám udělat při posílání z programu ? Děkuji.

eFotokniha

Dobrý den. Ano na jedno poštovné zasíláme až 3 knihy společně. Pokud se nejedná o 3 kopie od jedné knihy, ale tři samostatné objednávky je nutné v každé objednávce vepsat do komentáře mimo čísla voucheru také požadavek na společné doručení. Je tím myšleno 3 objednávky v rozmezí max několika dnů.

Leona Síbrtová

Dobrý večer,
líbila by se mi fotokniha na šířku. Nevím zda lze? A stačilo by mi i méně stran. Šlo by to nějak kompenzovat? Předem děkuji za odpověď.

eFotokniha

Dobrý den. Kniha na šířku je možná za příplatek 70 Kč nad rámec voucheru. Pokud máte zájem objednejte tedy produkt 01_Fotokniha A4 (na šířku). Výzvu k platbě s údaji obdržíte po objednání.

PK

Dobrý den.Rozměr A4 (tedy 297×210mm) není ve standardní nabídce Bontia.cz. Jde tedy přesně o rozměr 210 × 297 mm? Mrzí mne, že není k dispozici 245 × 301 mm (extra hard cover). V knihovně to nebude vypadat tak hezky :-(.

eFotokniha

Dobrý den. Rozměr knihy je cca 207×290mm.

Linda Lahnerová

Dobrý den!chtěla bych se zeptat,zda se dají ve foto knize střídat šablony s pozadím nebo je jen jedna na celou knihu a zda se dají vložit popisky fotek. děkuji a jsem s pozdravem Linda Lahnerová

eFotokniha

Dobrý den. Na začátku si zvolíte šablonu a pozadí pro celou knihu a při zpracování můžete šablony, pozadí i jednotlivé fotky libovolně měnit (nemusíte se ani držet přednastavených šablon a vytvářet tak svoje vlastní vzhledy – počet fotek, rámečky, natočení…). Kdykoli během práce můžete cokoli zmazat nebo přidat – nejen fotky, ale i texty.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru