Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zkrášlující balíčky na klinice oblíbené celebritami

3,6 / 5 YES VIP s.r.o. (3 pobočky) Brno  (mapa) 200 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kamila Štěrbová

Dobrý den,
je možné u Vás podstoupit neinvazivní liposukci s diabetem 1.typu,nemám žádné jiné komplikace.
Děkuji,hezký den.

Martina

Dobrý den,
můžu si vybrat i jiné ošetření než nabízíte v této slevě?Měla bych zájem o vlnu pelleve nebo o new age lifting…děkuji M

tým kliniky YES VISAGE

Dobrý den, voucher lze uplatnit pouze na vypsané procedury. Hezký den.

Hana Pavloušková

Dobrý den, mohla bych se zeptat jestli bych mohla jít na proceduru Neinvazivní lipodestrukce když mám IGA Nefropatii?? Předem Vám děkuji za odpověd

tým kliniky YES VISAGE

Dobrý den,
tento druh onemocnění, může mít několik podkladů vzniku, stejně tak jako několik možných projevů. Nezle přesně stanovit, zda lze provést dané ošetření.
Na naší klinice provádíme kompletní krevní vyšetření, proto bychom Vám doporučili, před jakoukoli metodou redukující tuk, provést toto krevní vyšetření.

V případě zájmu kontaktujte prosím naší pobočku.

Veronika

Dobrý den,
bylo by možné mi sdělit od čeho se odvíjí cena od u chemického peelingu? Děkuji

tým kliniky YES VISAGE

Dobrý den, chemický peeling se vždy provádí v oblasti celého obličeje, cena se udává od počtu ošetření. Pro nejlepší výsledek doporučujeme 3 ošetření.

Hezký den

Klára

Dobrý den, mám dotaz na 4D analýzu zdravotního stavu a Preventivní krevní testy. Můžete mi, prosím, napsat, jaký je mezi nimi hlavní rozdíl? Které z nich je např. více komplexnější?
Na stránkách máte uvedenou cenu za 4D od 1500 Kč a za krevní testy od 1700 Kč. Mám to chápat tak, že nakonec může vyšetření stát přes 2000 Kč (tedy více jak je hodnota voucheru) a podle čeho se určuje konečná cena? Může se ještě za něco u těchto vyšetření připlácet?
Ráda bych věděla, jestli se do hodnoty 2000 Kč, tedy do hodnoty voucheru za 900 Kč, vejdu.
Děkuji za odpovědi.

tým kliniky YES VISAGE

Dobrý den, krevní testy jsou schopné odhalit jakékoliv biochemické odchylky a na základě těchto odchylek lze diagnostikovat problém, popřípadě provést specializovanější vyšetření, které Vám také můžeme nabídnout. 4D je obecnější vyšetření, se schopností poskytnout informace nejen o celkovém vnitřním prostření organismu, ale i funkci a stav jednotlivých tělesných orgánů. Obě metody lze provádět samostatné i navzájem je kombinovat. Pro cenu, nebo možnost kombinovat vyšetření, je vhodné kontaktovat některou z poboček. Stejně tak i možnost užití těchto slevových voucherů.

Ivana Zvěřinová

Dobry den. Muzete mi prosim poradit ohledne neinvazivní liposukce 3. generace
neinvazivní lipodestrukce ? Jak spocitat cenu, kdyz pisete od 990 ,– Kc. A cena je za celou dolní polovinu těla (kolena, lýtka, stehna, zadeček, boky) nebo za jednu partii. A kolik opakovani je idealni. A po jak dlouhe dobe. Dekuji

tým kliniky YES VISAGE

Dobrý den, prosím, kontaktujte danou pobočku, kde chcete procedururu podstoupit a poraďte se s nimi o konkrétní partii, kterou chcete řešit. Jistě Vám rádi zodpoví Váš dotaz. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru