Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená na Vysočině – zoo, aquapark i wellness

4,5 / 5 EA Business Hotel Jihlava**** Vysočina (mapa) 379 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Radka

Chtěla bych se zeptat, kolik by stál obyt na 6dní/5nocí ,dva dospělý a dvě děti 14,10let.Termín začátek srpna.Děkuji

Lenka Červinková

dobrý den.kolik by vyšel pobyt celkem pro 2 dospělé a dvě děti 8+11let na 3 noci?je volno v termínu od 4.8.-17.8.?děkuji

Pavla K.

Chtěla bych se zeptat, kolik by stál pobyt 4dny/3 noci, jeden dospělý a dvě děti do 15-ti let?
Termín: Začátek Srpna.
 Děkuji

Recepce

Dobrý den Pavlo,
a chtěla byste přistýlku pro druhé dítě, nebo by dítě bylo bez stravy a lůžka, v takovém případě by bylo druhé dítě zdarma.
Cena balíčku by Vás pak vyšla na 3690Kč. V případě, že byste měla zájem o lůžko i pro druhé dítě + stravu příplatek by byl 450Kč/den celkem 1350Kč. V případě dalších dotazu prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Bureš Jiří

Dobry den mužete mi zjistit zda je volny termin od 28.7–3.8 2014 pro 2 dospele +2 deti do 12 let a cenovou kalkulaci při pobytu na 4 dny děkuji Bureš Jiří

Recepce

Dobrý den pane Jiří,
bohužel v tomto termínu již nemáme pokoje k dispozici. Cena balíčku pro dvě osoby je 3690Kč. Příplatek za polopenzi +přistýlku činí 450Kč. Celkem tedy pro dvě děti na tři noci 2700Kč. Celková cena pobytu by tak vyšla na 6.390Kč. Dobrý den Petro, ano ve Vámi zvoleném termínu máme ještě volné dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o ověření dalšího termínu prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Diana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli máte volný termín od 7.7. (a to buď na 4 dny nebo 6 dní) pro dva. Děkuji.

Recepce

Dobrý den Diano, ano ve Vámi zvoleném termínu zatím máme ještě volné dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Petra E.

Dobrý den chtěla sem se zeptat jestli máte volný termín od 19.7 na 5 nocí pro dva dospělé a dvě děti věk 2 a 5. A četla sem že děti do 6 let jsou zdarma a tak sem chtěla vědět jaký pokoj by sme měly a za kolik na těch 5 dní by byla polopenze pro jedno dítě.Děkuji

Recepce

Dobrý den Petro,
bohužel ve Vámi zvoleném termínu již nemáme k dispozici volné pokoje. Ano, děti jsou zdarma bez nároku na stravu a lůžko. Byl by Vám tedy přidělen dvoulůžkový pokoj. V případě zájmu o přistýlku činí doplatek 300Kč/dítě/noc polopenze 150Kč/dítě/den. V případě dalších dotazu prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Petr

Dobrý den,mate njake prostory pro děti (herna,koutek apod.).Děkuji

Recepce

Dobrý den Petře, bohužel hernu ani dětský koutek v našem hotelu není. Pouze na zahrádce pískoviště. V případě dalších dotazu prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Petra Lehoczká

Dobry den, jelikoz mate vytizenou telefonni linku, muzete mi prosim overit dostupnost pokoju pro dve osoby (a rocniho prcka) v te nejdelsi variante na 5dni a to uz ted od 6.7. do 13.7.?Dekuji

Recepce

Dobrý den Petro, ano ve Vámi zvoleném termínu máme ještě volné dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

frolichova helena

Máte volný termín od 3.7.do6.7.2014

Recepce

Dobrý den paní Frolichová, bohužel ve Vámi zvoleném termínu již nemáme pokoje k dispozici. Můžeme Vám nabídnout jiný termín. V případě dalších dotazu na ověření termínu prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Lucie

Dobrý den, ráda bych se informovala ,zda máte ještě volno od 21.7 do 26.7.2014.A pokud máte tak do kdy se to má zaplatit. Děkuji

Recepce

Dobrý den Lucie,
bohužel ve Vámi zvoleném termínu již nemáme pokoje k dispozici. Můžeme Vám nabídnout jiný termín. V případě dalších dotazu na ověření termínu prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Kača

Dobrý den, máte volný termín od 5.8–10.8.? Bylo by to pro 2 osoby+1 dítě. Dvoulůžkový pokoj. Děkuji.

Recepce

Dobrý den, ano ve Vámi zvoleném termínu máme ještě volné dvoulůžkové pokoje.V případě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Alena

Dobrý den,
máte volný jeden dvoulůžkový pokoj pro pobyt na dvě noci od pátku 1. do neděle 3. 8.?
 Děkuji

Recepce

Dobrý den Aleno,
ano ve Vámi zvoleném termínu máme ještě volné dvoulůžkové pokoje.V případě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Jana K

Dobrý den, ještě jednou k mému hornímu dotazu, nyní jsem zjistila, že „Děti do 6 let zdarma“ ale kdybychom chtěli pro ní přeci jenom postel, tak by to bylo celkem 5lůžek, máte s nástupem 20.8. + 3noci volný pokoj s 5 lůžky (nebo v krajním případě těsně vedle sebe dvou a třílůžkový pokoje) s tím, že koupím 1voucher + vnoučatům 12,7,4 roky tři přistýlky. Děkuji JK

Recepce

Dobrý den Jano,
bohužel náše pokoje mají max. kapacitu pokoje pro čtyři osoby.
Ano, pokoje třílůžkové v blízkosti dvoulůžkových pokojů máme. V případě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Martina D

Dobrý den,máte prosím volný pokoj v termínu 8.8.-10.8.pro 2 dospělé a 2 děti?(8 a 12 let).Nebo 22.8.-24.8.

Recepce

Dobrý den Martino,
bohužel ve Vámi zvoleném termínu již nemáme k dispozici dvoulůžkové pokoje s přistýlkou.
Můžeme Vám nabídnout jiný termín?
V případě ověření jiného termínu nás prosím kontaktujte na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Dita Lecianová

Dobrý den… ráda bych rezervaci v termínu 25–27.7 dva dospělí a jedno dítě 6 let .. bohužel se k vám nemohu celý den dovolat. Děkuji Dita

Recepce

Dobrý den Dito,
děkujeme za Vaší rezervaci, potvrzení Vám bylo zasláno na Váš e-mail.
Velice nás těší že je o tuto nabídku velký zájem, bohužel z tohoto důvodu může někdy být naše telefonní linka přetížená.
V případě, že se tak stane prosím zašlete Váš dotaz na náš e-mail jihlava@eahotels.cz.
Váš dotaz bude zodpovězen v co nejkratší době, pokud si budete přát rádi Vám zatelefonujeme na zpět.

Lenka N

Dobrý den, prosím máte volný termín na 4 dny pro 2 dospělé a 2 děti, jedno dítě na přistýlce termín v rozsahu 25. 7. – 22. 8. je jedno které dny. Děkuji za odpověď

Recepce

Dobrý den Lenko,
dvoulůžkové pokoje s přistýlkou jsou už volné pouze v těchto termínech: 30.7.-4.8./ 9.-12.8./13.-15.8./17.-26.8.
V případě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Jana K

Dobrý den, prosím, ještě bych potřebovala vědět, když máte „náš“ termín volný. Spočítala jsem, že bych to řešila jedním vouchrem + pro kluky přistýlky, ale malá kdyby spala s námi, tak Vy píšete „dopláceli byste již jen za vnučku v případě, že byste pro ni chtěli přistýlku a polopenzi.“ a jak by to bylo kdybychom tedy pro ní postel již nechtěli, jak by to pro ní bylo s jídlem, to bychom jí museli kupovat jídlo dle momentálního vašeho menu? Děkuji JK

Recepce

Dobrý den Jano,
lze doplatit za vnučku pouze polopenze tedy snídaně a večeře. Cena je 150Kč za den.
V případě dalších dotazu prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Marek Vincour

Dobrý den
Máte volný pokoj pro 2 osoby v termínu 24.7. – 26.7.zároveň bych se chtěl zeptat zda je možné u vás nebo v okolí zapůjčit kolo.Děkuji za info s pozdravem.

Recepce

Dobrý den Marku,
ve Vámi zvoleném termínu máme volné dvoulůžkové pokoje.
Bohužel v našem hotelu ani v blízkosti není možné zapujčit kolo. V případě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Lenka Franzova

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli máte volno v týdnu od 4.8. Do 7.8. Na 3noci pro dvě osoby. DĚKUJI

Recepce

Dobrý den Lenko,
v termínu 4.-7.8.2014 máme volné dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Jana K

Dobrý den, prosím jestli stihnete odpovědět, nahoře paní Aleně Š jste potvrdili, že při třech nocí je vstup do Zoo a aguaparku jsou ve skutečnosti pro dvě osoby i když pořád máte uvedeno pouze pro jednu, ale chtěla bych ještě vědět: 

  1. když bych 12 a 7 letému vnukovi dokoupili přistýlky a polopenzi kde zjistím kolik by stál vstup do toho aguaparku, který je ve voucheru v ceně 
  2. a navíc bychom potřebovali ještě vzít sebou 4letou vnučku. 
  3. Nebo kdybych koupila dva vouchry na 3noci pro 2dospělí a tři vnoučata 12,7,a 4 roky mělo by nás všech pět stejný vstupy už bez doplácení?
  4. máte volný termín s nástupem 20.8. +3noci
Děkuji JK
Recepce hotelu

Dobrý den Jano,
varianty balíčků jsou pro 2 osoby, všechny vstupy jsou tedy také pro 2 osoby. Zde posílám odkaz na stránky aquaparku, kde najdete ceník
http://www.vodniraj.cz/vismo/zobraz_dok.asp?id_org=600046&id_ktg=1001&p1=1007. V termínu od 20.8.2014 máme zatím volné třílůžkové a dvoulůžkové pokoje. Pokud byste zakoupili vouchery 2 (1× pro 2 dospělé a 1× pro dva vnuky), dopláceli byste již jen za vnučku v případě, že byste pro ni chtěli přistýlku a polopenzi.

Vendula Hořejší

Dobrý den,
byl by možný nákup voucheru na kratší dobu než tři dny(2noci)?To jest dva dny,jedna noc.V případě,že ano,prosím cenu.
Děkuji moc za odpověd

S pozdravem

Hořejší

Recepce hotelu

Dobrý den paní Hořejší,
bohužel tato varianta balíčku na jednu noc není možná.

Petr

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli máte volný termín pro dvě osoby 4dny(3noci) a jedno dítě 9 let mezi od 4.8–16.8 2014..?

Recepce hotelu

Dobrý den Petře,
volný třílůžkový pokoj bychom měli v termínu 9. – 16.8.2014. Doplatek za dítě by činil 450 Kč na jeden den (přistýlka + polopenze).V pří­padě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

KATKA

dobrý den byl by volný pokoj v termínu 4–7.8 jsme dva dospělí jedno dítě 8let a 2 měsíční mimi ,měli bychom zájem o 3 noci variantu 2

Recepce hotelu

Dobrý den Katko,
bohužel v tento termín nemáme již volný třílůžkový pokoj k dispozici.

Dana

Dobrý den ty dvě vztupenky do zoo do jihlavy je zdarma pro oba dva? a je to někde poblíž hotelu jak dlouho by trvala cesta z hotelu?

Recepce hotelu

Dobrý den Dano,
aquapark je od hotelu vzdálen cca 5 minut chůzí.
Nabídky jsou tvořeny pro 2 osoby, tudíž veškeré služby a vstupy do zoo a aquaparku jsou vždy pro 2 osoby.

michelleg

Dobrý den, prosím pěkně, jak daleko je od hotelu aquapark? Vstup do aquaparku máme zdarma každý den a všichni? Do zoo jedenkrát za pobyt pro všechny?
Pojedou s námi dvě děti: 5 let + 2 měsíční kojenec…je v ceně přistýlka pro staršího a možnost postýlky pro miminko? Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den,
záleží jakou variantu pobytu zvolíte. U každé varianty je počet vstupů do aquaparku jiný. Aquapark je od hotelu vzdálen cca 5 –10 minut pěšky. Vstupy jsou vždy pro 2 osoby jak je uvedeno v nabídce. Vstupy do zoo a aquaparku pro děti nejsou v ceně zahrnuty a řeší se individuálně. Přistýlka je možná za příplatek 300 Kč na 1 den pro 1 dítě (nezáleží na věku dítěte). Možnost zapůjčení dětské postýlky je zdarma, pokud ovšem bude v daný termín volná.

radim

Dobrý den chtěl jsem se zeptat máte prosím volný termín od 13.7? chtěli bychom jet na 4denní pobyt :) děkuji za odpoved

Recepce hotelu

Dobrý den Radime,
v uvedeném termínu již bohužel nemáme volné pokoje k dispozici.

Michal Kolla

komunikace trosku vazne je to pochopitelne pri takovem zajmu ale dalo se s tim pocitat chapu ze u pc nebudete vecne sedet.....bude lepsi komunikace pres telefon

Recepce hotelu

Dobrý den pane Kollo,
i telefonní linka je neustále obsazená díky velkému zájmu.

Miška

Dobrý den rádi bychom si koupili voucher termin 26.7–28.7. byli bychom 2 a dítě 9let je volný pokoj?

Recepce hotelu

Dobrý den Miško,
v tento okamžik v uvedeném termínu ještě pokoj pro 3 osoby volný máme. Doplatek za dítě by činil 450 Kč na 1 den (přistýlka + polopenze). Případná rezervace na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Jiří

Dobrý večer,
máte prosím volný termín 25.8.-30.8.2014 a jaká je prosím cena -dítě 6 let děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den pane Jiří,
v tomto termínu již bohužel nemáme volné pokoje.
Doplatek za 6-ti leté dítě činí 450 Kč / 1 den za přistýlku a polopenzi.

Michal Kolla

zdravim ptal jsem se tu na termin 16–18.7 bylo mi sdeleno ze je volny a poslal jsem hned mejl na rezervaci druhy den sdeleno ze neni volno…

Recepce hotelu

Dobrý den pane Kollo,
již jsme spolu komunikovali po e-mailu. O tuto nabídku je obrovský zájem, proto se obsazenost každou chvilku velice mění. Nemůžeme zaručit, když zde odpovíme, že volno máme, že druhý den nebo za několik hodin ještě ten pokoj volný bude.

Jana Hrušková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli máte volný dvoulůžkový pokoj v termínu 8–10.8. nebo 22.-24.8.
Děkuji
Hrušková

Recepce hotelu

Dobrý den paní Hrušková,
v obou Vámi uvedených termínech máme zatím volné dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Ondra

Dobrý večer.

Chtěl bych se touto cestou zeptat, zda by jste ještě měli volný termín na 6 dní ve dnech od 12–20.07.2014 a 9–17.08.2014. Druhý dotaz je, kolik budu doplácet, když budeme dva dospělí a dvě děti ve věku 5 a 8 let a to včetně polopenze.

Děkuji za odpověď.

Recepce hotelu

Dobrý den Ondro,
bohužel v uvedených termínech nemáme volný pokoj pro 4 osoby.
Doplatek za děti činí 450 Kč / 1 dítě / 1 den (přistýlka s polopenzí).

Martina Pešičková

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat,jestli mate volné dva dvoulůžkové pokoje v termínu 19.-21.7.2014. Děkuji za odpověď.

Recepce hotelu

Dobrý den Martino,
ano, v tomto termínu máme zatím volné dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o rezervaci pište prosím na e-mail jihlava@eahotels.cz.

magda

Dobrý den, mám zájem o pobyt v termínu od 26.7 do 2.8. 2014 pro 2 dospělé a 2 děti ve věku 8 a10 let. A 2 dospělé a 1 dítě 7 let. kolik si musím koupit voucerů, a jestli máte volné pokoje, děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den Magdo,
bohužel v tomto termínu nemáme již volné pokoje pro čtyři a tři osoby. Máme volné pouze dvoulůžkové pokoje, rodina se 2 dětmi by zakoupila 2 vouchery (2× dvoulůžkový pokoj) a rodina s jedním dítětem by zakoupila jeden voucher – dítě by ale muselo spát s rodiči v posteli (dvoulůžkový pokoj, dítě pobyt zdarma). Pouze pokud byste vyžadovali pro dítě polopenzi, doplatek by činil 150 Kč / 1 den.
V případě zájmu o tuto variantu se ozvěte na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Andrea

Dobry den,mam zajem o zakoupeni voucheru na 6 dni(5 noci). Jak vidim,tak je vas hotel primo v jihlave-tudiz v dosahu vlaku/autobusu(ne­mam auto)? Je mozno zakoupit voucher-1 dospela osoba a 1 dite(3,5let) a cena je stejna jako pro dva dospele? Je volno v terminu 18–23.8, pripadne 25–30.8? Dekuji

Recepce hotelu

Dobrý den paní Andreo,
náš hotel je na okraji města v dosahu MHD, z autobusového nádraží pěšky cca 30 minut. Cena voucheru zůstává stejná i v případě, že místo dospělé osoby bude dítě. Termín 18. – 23.8.2014 zatím volný je, ten druhý bohužel již ne. V případě zájmu o rezervaci pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Frýdková

Dobry den,
rada bych vyuzila teto akce,jela bych ja,muj syn 8let a za dceru bych doplatila polopenzi,ma 5let a spala by s nami.Je prosim volny termin 29.7–31.7?
Dekuji

Recepce hotelu

Dobrý den paní Frýdková,
ano, v termínu 29. – 31.7.2014 máme zatím volné dvoulůžkové pokoje. Varianta, kterou uvádíte, je samozřejmě možná. V případě zájmu o rezervaci pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Pavlína

Dobrý den, měli by jste volný pokoj v termínu od 16.8 – 19.8 nebi 20.8–23.8 pro 2 dospělé osoby a 3 leté dítě . Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den Pavlíno,
v obou uvedených termínech máme zatím volné dvoulůžkové pokoje i třílůžkové pokoje, v případě, že byste si přáli pro dítě přistýlku.
V případě zájmu o rezervaci prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Jiřina Suková

ta cena je za den pro dvě osoby

Recepce hotelu

Dobrý den paní Suková,
nerozumíme Vašemu dotazu. Prosím o upřesnění. Děkujeme.

Pepa

Dobrý den, máme zájem o pobyt, v jakémkoliv termínu od 25.7. do 5.8.2014 pro dvě dospělé osoby a dvě děti ve věku 6 a 8 let. Máte ještě volné pokoje? děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den Pepo, bohužel v rozmezí Vámi uvedených termínů již nemáme volný pokoj pro 4 osoby. Můžeme Vám nabídnout dva dvoulůžkové pokoje, pro tuto variantu je třeba koupě dvou voucherů.

Lilika Brandýsová

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt v termínu 5.8.na dvě noci.Dva dospělí a jedno 12 leté dítě,máte prosím volné pokoje,děkuji Lydie

Recepce hotelu

Dobrý den Liliko,
bohužel v termínu na dvě noci od 5.8.2014 nemáme již volný pokoj pro 3 osoby.

Nicole B.

Dobrý den,
psala jsem vám email na uvedenou adresu ale pro jistotu to zkusím i sem. :)
Zajímalo by mě, zda máte ještě volný pokoj pro 2 osoby v termínu od 3.8 – 9.8
 Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den Nicole,
ano, v termínu 3. – 9.8.2014 máme zatím volné dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o rezervaci prosím zašlete e-mail na jihlava@eahotels.cz.

Jana

Dobrý den, mám dotaz ohledně stravování. Vybere si z nabídky Vašich servírovaných večeří i vegetarián?
Děkuji za odpověď.

Recepce hotelu

Dobrý den Jano,
ano, v nabídce máme také jídla pro vegetariány.

Eva

Dobrý den,
měla bych zájem o pobyt na termín 7–10.7. pro 1 dospělou osobu a 5-ti leté dítě. Koupila bych jsi jeden voucher.Děkuji.

Recepce hotelu

Dobrý den Evo,
ano, v termínu 7. – 10.7.2014 máme volné dvoulůžkové pokoje. Zakoupení voucheru pro jednu dospělou osobu a jedno dítě je samozřejmě možné. V případě zájmu o rezervaci pište prosím na jihlava@eahotels.cz.

Terka Ječmínková

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na tu dobu strávenou v privátním wellness. V úvodu píšete hodinu, v rozpisu služeb pak už jen 30 minut. Jak to tedy je? Děkuji předem za odpověď.
 TJ

Recepce hotelu

Dobrý den Terko,
omlouváme se, do textu se nejspíš vloudila chybička. Jedná se o 30 minut v našem privátním wellness.

Kateřina Střížková

Dobrý den, máte ještě volný pokoj pro dva na termín 1–3.8.?

Recepce hotelu

Dobrý den Kateřino,
ano, v tomto termínu máme volné dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o rezervaci, prosím pište na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Petra

Dobrý den, máte volné pokoje na dvě noci, pro čtyři osoby v termínu od 28.7. – do 2.8.?

Recepce hotelu

Dobrý den Petro,
v tomto termínu bohužel již nemáme volný čtyřlůžkový pokoj.

Lenka Němečková

Dobrý den, prosím máte volný pokoj koncem července nebo začátkem srpna? Jsme 2 dospělí a 2 děti (6 a 2 roky) Chtěli by jsme pokoj s přistýlkou a zapůjčení postýlky. Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den paní Němečková,
volné termíny během července a srpna zatím máme. Prosím specifikujte Vámi vybraný termín, některé termíny jsou již dost obsazené. Koncem července a srpna bohužel již nemáme volnou dětskou postýlku k zapůjčení.

Michal Kolla

omlouvam se 16–18.7

Recepce hotelu

I v tomto termínu máme zatím volný pokoj pro 3 osoby. Případná rezervace na jihlava@eahotels.cz.Děkujeme.

Michal Kolla

dekuji a meli byste volny termin 1 pokoj s pristylkou od 17.7 –19.7? 2 noci

Recepce hotelu

Dobrý den pane Kollo,
ano v tomto termínu máme zatím volný pokoj pro 3 osoby. Pokud budete mít zájem o rezervaci, prosím pošlete e-mail na jihlava@eahotels.cz.

Renata Rozhonová

Dobry den,chci se zeptat zda je volny termin od 26.7.-28.7. dekuji za odpoved Renata

Recepce hotelu

Dobrý den Renato,
v tomto termínu máme volné dvoulůžkové pokoje. Pokud budete mít zájem o rezervaci, info prosím na e-mail jihlava@eahotels.cz.

Kateřina Tichá

Dobrý den! Chci se zeptat zda je ještě volné místo od 5.7. do 20.7. pro 2 dospělé osoby. Kolik by stál příplatek za 1 dítě ve věku 17 let a jak je to u něho s polopenzí? Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den,
v tomto termínu jsou pokoje ještě volné. Příplatek za polopenzi a přistýlku činí 450,– Kč za noc. Pokud budete chtít rezervovat pokoj, napište konkrétní termín na e-mail jihlava@eahotels.cz

Renata Kocourková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na termín od 20.7. do 24.7.Jsme 2 dospělý +1 dítě 12 let a 1 pes(japan-chin)
Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den,
tento termín je volný.
Pro rezervaci pokoje, prosím, napište na e-mail jihlava@eahotels.cz. Děkujeme

Michal Kolla

Zdravím chtěl jsem se zeptat malému je 15 let a 2 měsíce platí to dítě 6–15 let včetně? Jsme 2 dospěli a k tomu jestli by šla ta pristylka děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den,
přistýlka je samozřejmě možná, pokud ve Vámi vybraném termínu bude volný pokoj s přistýlkou. Za přistýlku se doplácí na místě 450,– Kč/noc včetně polopenze.

Olga Gregorczyková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestly máte ještě volné dva pokoje termín od 25.8 – 30.8. Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den,
tento termín je bohužel již obsazen.

katka

Dobrý den.prosím máte volný termín od 21.7. do 26.6. chtěly bychom 4denní pobyt. děkuji za odpověď

Recepce hotelu

Dobrý den,
tento termín je volný. Pokud budete chtít rezervovat, napište nám na e-mail jihlava@eahotels.cz

Hanka Kuklová

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda jsou nějaké volné termíny v období od 28.7. – 10.8. (chtěli bychom na 3 dny) a jak je to s placením polopenzí pro 2 děti (2 roky, 4 roky)- doplácí se až na místě nebo předem. Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den paní Kuklová,
volné termíny od 28.7. – 10.8.2014 prozatím máme. Polopenze na jeden den pro jedno dítě stojí 150,– Kč, doplácí se na místě.

Martina

Dobrý den, ještě jednou k předchozímu dotazu – od 3.8 na 5 nocí? Omlouvám se:-) Martina

Recepce hotelu

Dobrý den,
odpověď výše u prvního dotazu.

Martina

Dobrý den, máte prosím volný pokoj pro 2 dospělé + 2 děti (6 let) v termínu od 3.8 ? Kolik by byl doplatek za děti včetně polopenze, úhrada na místě? Děkuji, Martina

Recepce hotelu

Dobrý den Martino,
od 3.8.2014 na pět nocí volné pokoje prozatím máme. Doplatek za děti činí 450,– Kč za jedno dítě a jednu noc. Cena zahrnuje přistýlku a polopenzi. Pokud byste chtěla pouze polopenzi, částka je 150,– Kč za jeden den pro jedno dítě. V tom případě je ubytování bez nároku na lůžko a děti by museli spát s Vámi v posteli. Doplatky se hradí na místě.

Zuzana

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či chápem správne cenu pri pobyte 2 dospelý a 1 dieťa bez nároku na prístielku a stravu. Vstup do aquaparku a ZOO je iba pre dospelých, za dieťa budeme musieť platiť áno?Ďakujem.

Recepce hotelu

Dobrý den Zuzano,
pokud je jedno dítě bez nároku na přistýlku a stravu, tak je zdarma. Pouze si popř. doplatíte vstupy do ZOO a do Aquaparku pro něj.

Recepce hotelu

Dobrý den Lenko,
všechny poptávané termíny jsou prozatím volné. Postýlky bohužel v těchto termínech již volné nemáme. Pokud budete chtít pokoj rezervovat, napište, prosím, na e-mail jihlava@eahotels.cz

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte volný pokoj v některém z těchto termínů: 9.-11.7, 16.-18.7. nebo 6.-8.8. Byli bychom 2 dosp. a 2 děti do 3 let (zdarma) a případně jestli máte v těchto termínech volné i dětské postýlky na zapůjčení. Děkuji.

Recepce hotelu

Dobrý den Lenko, všechny poptávané termíny jsou prozatím volné. Postýlky bohužel v těchto termínech již volné nemáme. Pokud budete chtít pokoj rezervovat, napište, prosím, na e-mail jihlava@eahotels.cz

Náninka

Dobry den, co presne zahrnuje privatni wellnes? A privatni je mysleno, ze tam bude v dany cas jen jedna rodina/parta a nebo to znamena jen to, ze je pristupny pouze hotel.hostum? Do aquaparku (pri spatnem pocasi do kryteho bazenu) je moznost jit i s kojencem?

Recepce hotelu

Dobrý den,
privátní wellness zahrnuje saunu s vířivkou. Privátní znamená, že tam v daný čas jde pouze jedna rodina/parta bez cizích hostů. Do aquaparku je možné jít i s kojencem.

Martin

Dobrý den!Chci se zeptat zda je ještě volný termín od 1.8 do 6.8.2014.Máme zájem o šesti-deni pobyt.A kolik by stál příplatek za 1dítě věk 6,5let i s polopenzí+2dos­pělí.Děkuji.

Recepce hotelu

Dobrý den pane Martine,
termín volný prozatím je. Příplatek za jedno dítě by byl 450,– Kč/noc za přistýlku a polopenzi.
Pokud budete chtít pokoj rezervovat, můžete tak učinit na e-mailu jihlava@eahotels.cz

Mirka Jiránková

Dobrý den.
Chtěla bych vědět cenu pro 2 dospělé a 2 děti do 15 let na 4 dny (3 noci) i s polopenzí. A jak je to se vstupenkami do zoo a aquaparku?

Recepce hotelu

Dobrý den paní Jiránková,
cena za voucher pro 2 dospělé osoby na 4dny/3noci činí 3.690 Kč. Příplatky (přistýlka a polopenze) za děti činí 450,– Kč / 1 dítě / 1 den.
V ceně voucheru jsou vstupenky do zoo a aquaparku pro 2 osoby. Vstupenky pro děti nejsou zahrnuty v ceně a řeší se individuálně.

Alena

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt na 5 dní pro 2 osoby + 1 dítě /12 let/. Rozumím správně, že když doplatím 450,– kč/noc, t.j. 2250,– kč. budeme mít pro syna přistýlku na dvoulůžkovém pokoji, polopenzi i vstupy do ZOO, aquaparku atd.? A máte volno v termínu 11–16.8? Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den paní Aleno,
příplatky za děti jsou pouze za přistýlku a polopenzi. Další služby jako je vstup do aquaparku, zoo, apod. nejsou v ceně zahrnuty. V termínu 11. – 16.8. máme zatím volný dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. V případě, že si budete přát pokoj rezervovat, prosím o zaslání e-mailu na jihlava@eahotels.cz.

Veronika

Dobrý den,
ještě bych se ráda zeptala… Vzhledem k stále nepříznivému počasí pro venkovní aquapark, nebyla by možnost místo toho využit na 1h vnitřní areál bazénu? Cena je téměř totožná…

Recepce hotelu

Dobrý den Veroniko, je možné využít buď celodenní vstup do venkovního areálu aquaparku nebo hodinový vstup do vnitřního areálu. Záleží na počasí a na Vás, jaké variantě dáte přednost.

Alena Š.

Dobrý den,
při pobytu na tři dny jsou vstupy 1× aquapark, 1× ZOO a 1× wellness pro obě osoby nebo jen pro jednu?
 Děkuji

Recepce hotelu

Dobrý den paní Aleno,
všechny varianty balíčků jsou vždy pro dvě osoby, všechny uvedené služby jsou tedy samozřejmě pro obě osoby.

David

Dobry den, v nabidce se pise, ze deti do 6 let jsou zdarma a zdarma pujcujete detske postylky. Mame 2 deti do 6 let, pokud by tedy jeli zdarma, mohl bych zaroven vyuzit nabidky zapujceni postylky zdarma? Nebo postylku pujcujete jen platicim detem? Dekuji.

Recepce hotelu

Dobrý den pane Davide,
dětské postýlky půjčujeme zdarma, pokud v daný termín nejsou již rezervované. Na hotelu máme k dispozici dvě. Zapůjčení je samozřejmě možné i pro děti do 6-ti let zdarma.

AnnaJan.

Dobrý den,
chtěla bych se informovat, zda máte volný termín v období od 19.7.2014 do 3.8.2014 pro dvě osoby. Měli bychom zájem o 6ti denní pobyt. Děkuji, s pozdravem Anna

Recepce hotelu

Dobrý den paní Anno,
děkujeme za Vás dotaz.
Ano, v termínu 19.7. – 3.8.2014 máme zatím volné dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o rezervaci nás prosím kontaktujte na tel. 567 117 444 nebo e-mailu jihlava@eahotels.cz.

Katka

Dost dobře nechápu dítě do 6 let zdarma :), když tam chuděra nemá ani stravu, ani postel. To moc zdarma tedy není. Kolik by stál tedy příplatek za dítě ve standardu, tzn. má tam to, co dospělí. Regulérní postel a polopenzi. V našem případě dítě 3 roky.

Recepce hotelu

Dobrý den Katko,
záleží čistě na Vás, zda využijete nabídku pro děti do 6-ti let zdarma (bez nároku na lůžko a stravu) a nebo si za děti doplatíte. V dosti případech takhle malé děti spí s rodiči v posteli, tudíž pro ně nevyžadují lůžko a mají pobyt zdarma.
Příplatek za přistýlku s polopenzí na jeden den pro jedno dítě bez ohledu na věk činí 450 Kč (vstupy do aquaparku a zoo nejsou v ceně zahrnuty).

Radek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by bylo možné prodloužit si privátní wellness a v případě že ano, za jaký příplatek ?

Děkuji za odpověď.

Recepce hotelu

Dobrý den pane Radku,
prodloužení privátního wellness je samozřejmě možné, záleží na obsazenosti hotelu a domluvě na recepci. Doplatek za wellness (sauna a vířivka) na 1 hodinu pro 1 osobu činí 120 Kč.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pokud máme 2 děti do 3 let, zda-li budou mít obě ubytování zdarma nebo bychom museli za jedno platit? Děkuji.

Recepce hotelu

Dobrý den Veroniko,
děkujeme za Váš dotaz. Pokud pro obě děti nebudete vyžadovat přistýlku ani polopenzi, budou mít pobyt zdarma obě dvě.

Ivana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký by byl doplatek za druhé dítě – necelé 3 roky na 5 nocí? Děkuji.

Recepce hotelu

Dobrý den paní Ivano,
děkujeme za Váš dotaz.
Pokud pro druhé dítě nebudete vyžadovat stravu a lůžko (bude spát s Vámi v posteli nebo v dětské postýlce), má pobyt zdarma.
V případě, že pro něj budete chtít zajistit přistýlku, doplatek činí 300 Kč / 1 den / 1 dítě. V případě zájmu o polopenzi doplatíte 150 Kč/ 1 den / 1 dítě.

Magda D.

dobrý den,
za jakých podmínek by bylo možné „přifařit“ třetí dospělou osobu?
děkuji za odpověď

Recepce hotelu

Dobrý den paní Magdo,
děkujeme za Váš dotaz.
Cena za třetí dospělou osobu činí:
Varianta č. 1: 1.295 Kč
Varianta č. 2: 1.845 Kč
Varianta č. 3: 2.895 Kč
Doplatek za třetí osobu se hradí při příjezdu na recepci hotelu.

Martina

Dobrý den, když je dítě do 6ti let zdarma bez nároku na stravu – tak se mu strava poté doplácí (popřípadě jaká je cena) nebo může jíst z jednoho talíře se mnou? Děkuji za info.

Recepce hotelu

Dobrý den Martino, děkujeme za Váš dotaz.
Pokud si budete pro dítě přát polopenzi, doplatek za ni činí 150 Kč na den pro 1 dítě (nezáleží na věku dítěte). Nebo se dítě samozřejmě může stravovat i individuálně dle výběru jídel z jídelního lístku (cena záleží na výběru aktuálního jídla).

Veronika Herrera

Dobrý den,
měla bych zájem o ubytování na 6 dní(5 nocí), chtěla bych se zeptat, zda máte volný termín 12.-17.7.2014 a pokud je možné obsazení pokoje při počtu 4 osob (1 dospělý a 3 děti ve věku 2,7,8 let) a pokud mi stačí zakoupit 1 voucher a děti doplatit na místě?

Děkuji
Veronika Kneschk H.

Recepce hotelu

Dobrý den Veroniko,
děkujeme za Váš dotaz. Bohužel v termínu 12. – 17.7.2014 nemáme volný pokoj pro 4 osoby. Zakoupení jednoho voucheru se vztahuje na 2 osoby, tudíž byste na místě doplácela pouze za 2 děti.

Radka

Dobrý den, kolik by byl doplatek za stravu u 5-ti letého dítěte.
Děkuji.

Recepce hotelu

Dobrý den Radko,
děkujeme za Váš dotaz.
Příplatek za polopenzi pro 5-ti leté dítě činí 150 Kč / 1 dítě / 1 den.

Darina

Dobry den, mate volny termin 4. – 6.7.2014 ? Dekuji

Recepce hotelu

Dobrý den Darino, děkujeme za Váš dotaz. Ano, v termínu 4. – 6.7.2014 máme zatím volné dvoulůžkové pokoje. V případě zájmu o rezervaci nás kontaktujte na tel. 567 117 444 nebo e-mailu jihlava@eahotels.cz.

Romana

dobrý den kolik bychom doplatili za 11 leté dítě na pobyt 4 dní (3 noci) a je volný termín 21.7 –27.7 děkuji

Recepce

Dobrý den Romano,
děkujeme za Váš dotaz.
Doplatek za dítě na 3 noci je 1.350Kč.
Doplatek zahrnuje přistýlku a polopenzi pro jedno dítě na 3noci.
Ano, vámi zvolený termín je volný.
V případě jakéhokoli dalšího dotazu nás neváhejte kontaktovat.
Recepce hotelu
Tel. 567 117 444/ jihlava@eahotels.cz

Mirka

Dobrý den, chtela bych se zeptat jaký by byl doplatek za 5-ti leté dítě na přistýlce bez stravy?
A jestli by byl případně volný termín 8.-11.7.2014 (3 noci).
Děkuji za odpověď.

Recepce

Dobrý den Mirko,
těší náš Váš zájem o pobyt v našem hotelu EA Business.
Příplatek za dítě na přistýlce bez stravy je 300Kč/noc.
Ano, Vámi zvolený termín 8.-11.7.2014 je volný.
V případě jakéhokoli dalšího dotazu nás neváhejte kontaktovat.
Recepce hotelu
Tel. 567 117 444/ jihlva@eahotels.cz

Recepce

Omlouváme se,
e-mail: jihlava@eahotels.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru