Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 490 Kč za poslušné lyže SkiRAX – na výběr ze dvou variant Dancer. Zábavné a jednoduché lyžování pro malé i velké se slevou 41 %!

4,6 / 5 Ski Progress Lelekovice  (mapa) 58 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
alojsinek

dobrý den přeji,neumim moc lyžovat.měřim 160cm a vážim 60 kg.jsou pro mne tyto lyže vhodné?děkuji za info janina

Ski Progress, s.r.o.

Dobrý den,
určitě neváhejte, protože se SkiRAXy se budete opravdu cítit v bezpečí a uvidíte, jak rychle budete dělat pokroky. Na těchto lyžích můžete jednoduše ovlivňovat rychlost, velikost oblouku, nemusíte se pracně vyhýbat muldám, ale klidně je můžete projet, protože budete mít lyže se stabilizační koncovkou :-)

Honza

Dobrý den,
prosím o informaci, zda jsou v našem případě vhodnější Dancer nebo Skater: měřím 190cm, váha 72kg, velikost boty 44, manželka 167cm, 64kg, velikost 38. Děkuji.

Ski Progress, s.r.o.

Manželka by si rozhodně měla pořídit Dancery a pro Vás, Honzo, by asi taky byly vhodnější – záleží také na tom, jaký jste lyžař. Pokud velmi zkušený a dokážete lyžím pevně velet, tak pak byste mohl uvažovat i o Skaterech.

Ski Progress, s.r.o.

Ještě malé dovysvětlení: Skatery jsou mj. tvrdší lyže, proto potřebují razantnější ovládání.

Míša K.

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, mam velikost lyžáků 23 a výška 157 cm a váha kolem 78 kg a dcera má 7 let, 22 kg,123 cm a velikost boty je 32(nevím jaká je velikost lyžáků) a nikdy nejezdila. Je možný tyto lyže používat pro nás obě, nejsou moc rychlé? A jakým způsobem se reguluje váha na vázání, dokážu si to regulovat sama nebo budu muset pokaždé do servisu. A nakonec jelikož si lyže nebudu moc nejdřív prohlédnout vztahuje se na ně 14denní záruka na vrácení. Děkuji Křížová

Ski Progress, s.r.o.

Dobrý den, paní Míšo,

lyže můžete používat obě, rychlost jízdy se u těchto lyží reguluje mnohem snadněji než na těch klasických, protože si vlastně můžete ´přibržďovat´ patkou; čím více naopak máte polohu ´vpředu´, tím se lyže zrychluje.
Co se týká hmotnostního nastavení – na špičce i na patce vázání jsou takové ´šrouby´ se stupnicí 3–10 a i vy sama je snadno za pomoci šroubováku (ten je k dispozici na každém vleku) posunete pro Vás na st.8 a pro dceru na st.3.
Věřím, že i případné vrácení zboží bychom ve spolupráci se systémem Slevomat nějak dokázali zorganizovat :-)

Naďa Vrbová

Ještě dodatek – váha cca 20 kg a na lyžích ještě nikdy nestála :-)

Ski Progress, s.r.o.

Dobrý den,

záleží na výšce Vaší holčičky – SkiRAXy doporučujeme od cca 120 cm.

Naďa Vrbová

Dobrý večer, jsou lyže vhodné i pro 5-ti leté dítě? Velikost bot má 30. Předem děkuji

Bobo

Do jaké váhy doporučujete lyže Skater? Mam velkou nadvahu cca 145kg

Ski Progress, s.r.o.

Do pohybuschopné váhy – určitě je můžete mít :-)

Martina

Dobrý den, tak mám změřeno bota muže je délky 36,5cm…tak půjde to posunout na tu velikost? a má délka boty je 29..děkuji…

Ski Progress, s.r.o.

Když dáte do objednávky poznámku, že je potřeba na lyžích posunout nepatrně i patku vázání + uvedete tyto rozměry, tak lyže patřičně nachystáme, abyste měli co nejméně technických starostí :-)

Janka

Dobrý den, reaguji na Váš dotaz, jakou mám ráda jízdu..podle nálady…někdy rychle, někdy pomalu, ale zlatá střední cesta, myslím si, že jsme dobrý lyžař, původně jsem měla carving lyže 190cm, loňskou zimu jsem si pořídila 170cm…a nevím, zda ještě zkrátit. Na stupnici do 10 bych řekla, že su na 6,5 děkuju

Ski Progress, s.r.o.

Se SkiRAXy si můžete vyhrát, jak je libo a jak nálada zavelí – různě velké oblouky, jízda v muldách a přes muldy, na zledovatělém povrchu nebo v rozměklém firnu… Budou dělat to, co budete chtít na sjezdovce vyzkoušet :-)

Jiří Klimánek

Jak postupovat v pripade zajmu o ten typ Skater? Normalne tady koupit kupon na Dancer… a pak vse vyridit mailem?

Ski Progress, s.r.o.

Ano, je to tak, jak píšete – zakoupíte voucher, v mailové objednávce pak uvedete typ Skater a při dobírce zaplatíte kromě poštovného doplatek 1 tis. Kč.

Martina

Dobrý den, chtěla bych e jěště zeptat jak jdou minimálně a maximálně nastavit na boty..viz já mám boty 38 a manžel 46.Je to nějaký problém?jde to nastavit až na takovou velikost ?Popřípadě děti mají lyžáky 36.

Ski Progress, s.r.o.

Rozhodující je délka podrážky lyžáku – některé mají uchycení (špičku) udělané hodně dopředu a některé naopak jakoby podsunuté ´pod nohu´, takže pokud jsou délky vašich lyžáků v rozmezí 6,5 cm, pak můžete lyže používat společně (malinko náročnějším posunem patky vázání se dají získat ještě cca 2cm). Změřte prosím délku manželovy lyžařské boty a my to pro Vaši jistotu prověříme.

Martina

Dobrý den, zajímalo by mě, jaké lyžařské boty respektivě zn.bot je do těchto lyží vhodná?Byly by to naše 1lyže, tak se v tom nevyznáme.A v jaké cenové relaci se asi lyžáky pohybují na tento typ lyží.Děkuji

Ski Progress, s.r.o.

Dobrý večer, Martino,
na SkiRAXech je standardní bezpečnostní vázání (Tyrolia SL), a tak na nich používáte běžné lyžáky jako na klasických sjezdových lyžích.
Přezkáče v bazaru koupíte cca kolem 1000 Kč, nové kolem 3500,–, ale samozřejmě se na trhu najdou i mnohem dražší.

Jana

zdravim, mám ráda rychlou jízdu, ale nejezdím jako Alberto Tomba, lyžuju jen radost, jsou vhodné i pro mě?

Ski Progress, s.r.o.

Klidně si můžete užívat se SkiRAXy, jsou pro radost jako stvořené :-)
Vážně: při lyžování by mělo být důležité, mít lyže pod kontrolou a možnost regulovat svoji rychlost, a to díky krátkosti lyží, jejich stabilizační koncovce a těžišti v zadní části lyže SkiRAXy umí na jedničku.

Janka

Dobrý den, mám 183cm a 70kg…můžu je? Díky Janka

Ski Progress, s.r.o.

Ano, můžete :-)
Janko, jaký jezdíte styl? Máte ráda velmi rychlou jízdu?

martin

zdravím ..měřím 190cm váha 114kg počítám že pro mne asi skater lyže? kde bych se mohl dočíst něco o těchto konkrétních lyžích(jejich využití).? a zda je můžu pořídit u vás za tento voucher..? dík martin

Ski Progress, s.r.o.

Dobrý den,

asi by pro Vás byl Skater vhodnější. Veškeré info najdete na www.ski-rax.cz nebo www.skirax.cz – jsou to propojené weby, na prvním je základní info, na druhém jmenovaném je více videosnímků, rubrika Poradna, Diskuse, kde můžete čerpat :-)
V případě, že zvolíte k nákupu Skater, zakupte voucher a doplatek 1000,– Kč potom uhradíte při převzetí zásilky na dobírku. Běžná cena Skaterů je 6990,–, takže 4490,– Kč také nezní špatně, že :-)

PavelK

Jsou tyto lyze vhodne pro 190cm/95kg, vecny zacatecnik co nad lyzovanim uz davno zlomil hul? Nebyla by pripadne sleva uplatnitelna na typ Skater?

Ski Progress, s.r.o.

Dobrý den,
asi bychom se ve Vašem případě také raději přiklonili k typu Skater, protože když k tělesné hmotnosti přibude ještě komplet lyžařská výzbroj… V rámci této kampaně jsme ochotni přistoupit k uvedené ceně i v případě Skateru :-)

Ski Progress, s.r.o.

Pavle, omlouváme se za uvedení mylné informace ohledně ceny Skaterů – tyto lyže jsou o tisíc korun dražší, ale i tak je v rámci kampaně velmi výhodná oproti původní výši 6990,–. Získáte tak ručně vyráběné lyže s dřevěným jádrem :-)

Ski Progress, s.r.o.

Pavle, omlouváme se za uvedení mylné informace ohledně ceny Skaterů – tyto lyže jsou o tisíc korun dražší, ale i tak je v rámci kampaně velmi výhodná oproti původní výši 6990,–. Získáte tak ručně vyráběné lyže s dřevěným jádrem :-)

katerina Kocikova

Dobrý den, jakou mají lyže nosnost? Když spadnu vypne mi lyže? Dá se to regulovat jako u normálních lyží. Děkuji Katka

Ski Progress, s.r.o.

Dobrý den,
našim lyžím Dancer doporučujeme jezdce do 100kg, záleží i na jeho výšce – někomu, kdo má ke 2 metrům, bychom navrhli typ Skater.
Lyže je vybavena standarním bezpečnostním vázáním, takže při adekvátním nastavení na Vaši hmotnost, se vypne. Jeho regulace je obvyklá.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru