Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

245 Kč za servis lyží od SKIpoint – Montana Praha! Špičková kvalita a základní příprava na lyžařskou sezonu se slevou 50 %.

MONTANA SERVIS.EU - SKIpoint /provozovna/ Praha - Podolí  (mapa) 426 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
MONTANA PRAHA

WOW – Příznivci SKIpointu a Montany jste vážně skvělí!!!
Bylo mi s Vámi letos zase zase moc dobře; sedím u compu, poslouchám radio BEAT a těším se na setkání s každým z Vás, kdo jste nám dali svoji důvěru a zakoupili si náš voucher. Budeme se snažit Vás nezklamat. Začíná nová sezona a tím vstupujeme do nové řeky – dík Vám snad dojdeme až na druhý břeh. Díky Olda Vondrášek

MONTANA PRAHA

HALOOO LYŽAŘI a SNOWBOARĎÁCI – SPÍTE???
Už máme jen hodinu a padesát minut do konce akce!!! Tolik bychom si přáli udělat alespoň polovinu toho co loni, tj 415 voucheru…!!!

MONTANA PRAHA

MARTINE – moc rád bych Vám to přislíbil, ale stroj po repasi se pár dnů přece jen ladí a je třeba „vychytat různé mouchy“, takže nám prosím dejte alespoň dva dny. děkuji za pochopení. OV

MONTANA PRAHA

ROBERTE přeji hezký večer. Oceňji, že jste se podepsal celým jménem – budu si ho pamatovat
Nechci se opakovat, ale mnohokrát děkuji za vaše slova. V době , kdy část našich konkurentů vymýšlí jak nám uškodit je to opravdu cenné ujištění o smyslu naší práce.Také se mi prosím ozvěte až k nám budete mít cestu. Pozdravujte vaší paní.
Olda Vondrášek

MONTANA PRAHA

HONZO – Problematikou skiservisu se zabývám asi osm let z toho prvních 6 let v úzké spolupráci přímo s dovozcem MONTANY. O strojním servisování jsem publikoval i dosti podrobné články ve SNOW. Projekt MONTANASERVISU.CZ v Podolí (otevřený v loňdkém roce) byl „moje dítě“. Jsem rád, že jak patrno z pochval našich klientů – šlo o dítě dosti povedené. Stran personální otázky jsem již odpověděl Martně T. Během léta prošla firma nezbytnou reorganizací, to všk nemění nic na tom co a jak děláme. Jinak jsme servisovali lyže Šárce Záhrobské, SNB Bakešovi, Šindelářovi a mnoha dalším. Hezký večer.
Olda Vondrášek

Martin

Dobrý den, když k vám 26tého přinesu na malý servis dvoje lyže, budou druhý den k vyzvednutí.

Robert Fabiánek

Zakoupeno stejne jako loni , také se přidávám k pochvale a profesionálnímu přístupu , byl jsem naprosto spokojen s prací tohoto ski servisu , velmi přijemná obsluha , závodní servis na mé lyže byl perfektní a i má žena která měla zánovní lyže si po servisu velmi pochvalovala jaky je to rozdíl že jsem ji snad vyměnil lyže :-) , mohu jen doporučit a těším se až vyzkouším ten váš trenažer loni jsem to nestihnul pořád jsem se přemlouval ale letos to dám , přeji krásný den a těším se až otevřete určitě dorazím .

Honza

Dobrý den, píšete, že: Ve SKIpoint Montana – Praha čeká vaše lyže špičkový tým, který se staral i o lyže nejlepších českých závodníků. Můžete být konkrétní? Vloni tam byl v diskuzi zmiňovaný Pavel Šmíd a letos?

MONTANA PRAHA

IVO – k seřízení vázání je třeba jen jedna bota a některé údaje o lyžaři, který lyže užívá . věk, výška, váha, pohlaví, lyžařská pokročilost. Tyto parametry se zadávají do seřizovačky, jejíž program vezme vše do úvahy. Lyžař tedy nemusí být osobně přítomen v servisu.

Ivo

Dobry den, k serizeni vazani je treba boty i majitele lyzi? Dekuji za info.

MONTANA PRAHA

ZÁJEMCI O ZÁVODNÍ SERVIS + paní T. (telefonický dotaz) – rozšíření na Velký závodní servis I.(šikmá struktura) je pochopitelně možné. Tento servis stojí stejně jako vloni 700 Kč ! (do ceníku se nám vloudila chyba, kterou opravíme – cena 800 Kč je nonsens) Vzhledem k velké pracnosti závodního servisu je doplatek k voucheru 225 Kč, takže ušetříte 230 Kč.

MONTANA PRAHA

Vítku i Vám přeji hezký večer. Na rozdíl od loňskjé sezony, kdy byl voucher použitelný jen na Velký servis lyží, jsme letos záměrně přišli s nabídkou Malého servisu, který chápeme jako minimální základní servis, který je možné za výhodných podmínek libovolně rozšířit. Viz. naše akční ceny pro klienty Slevomatu. V případě Vámi poptávaného Malého servisu běžek (závodního typu) byste doplatil 65 Kč a ušetříte 100 Kč.

MONTANA PRAHA

MATESI – Váš zájem o náš servis mne upřímně těší i v loňské sezoně jsme rádi umožnili každému kdo o to stál nahlédnout přímo do servisu, takže vyhovím i Vám. Náš automat je v tuto chvíli na repasi mimo provozovnu, zavolejte mi po 25.říjnu a domluvíme si termín, tak abych se Vám mohl osobně věnovat. Hezký večer.

MONTANA PRAHA

Káťo – dobrý večer, musím říci, že v dnešní době, která si tolik libuje v negaci a shazování čehokoliv pozitivního jsou Vaše slova uznání našeho snažení velkým povzbuzením a inspirací. Dejte mi vědět až k nám půjdete…

Vítek

Dobrý den, je možné použít (a případně za jakých podmínek) voucher i na Malý běžecký servis – závodní ?

Mates

Dobrý den, mohl bych se přijít podívat na ten stroj montana jak to broušení vlastně vypadá. Pracuji kousek od Vás. Abych si kdyžtak jěště stihnul koupit ten voucher.

Káťa

Taky musím doporučit. Loni jsem nabídky využila a nemohu říct jediné slovo proti. Super servis a příjemný personál ;)

MONTANA PRAHA

MONIKO – mockrát děkuji a také u mně máte kafe nebo snad i panáka. Děláme fakt dobrou Lavazzu.

MONTANA PRAHA

Vážení diskutující chtěl bych se v prvé řadě omluvit, že jsem nebyl nějaký čas on line. Teď už jsem tady a rád zodpovím všechny Vaše dotazy.
TOMÁŠI – děkuji Vám za vaše doporučení a za důvěru, kterou jste nám projevil. Moc si toho vážím a přihlaste se až k nám půjdete, zvu Vás tímto na dobrou kávu a na pokec… 


MARTINO T. Slevomat bych rozhodně z nějaké cenzury nepodezíral, nemají to zapotřebí a navíc lidi, které jsem tam poznal při osobním jednání by na něco takového určitě nepřistoupili. Takže ještě jednou – promiňte, že odpovíádám na Váš dotaz sjistým zpožděním. S Pavlem Šmídem jsem mluvil osobně naposledy na konci září, kdy mi sděloval, že půjde brousit asi do Pece nebo do Lomnice. Později mi někdo říkal, že se Pavel zranil při sportu a že není jasné jestli a kdy bude schopen vykonávat svojí práci… 


EW – lyže se v servisu musejí zpravidla zanechat. Dodací lhůty se řídí množstvím práce v servisu a u některých oprav je nutné dodržet i delší technologické lhůty (např. lepení výseků na skluznici. 


KAROLÍNO – samozřejmě servisujeme i běžky, Malý servis zahrnuje přebroušení a nastrukturování skluznice + impregnaci parafínovým voskem. U Velkého servisu ještě zatavíme všechny rýhy a škrábance na skluznici. Pokud mají některé typy běžek i ocelové hrany – pak je nabrousíme. 


HANINO – samozřejmě je možné u nás nechat servisovat i dětské lyže, pokud budete sledovat náš web, dočkátese před zimou ještě zajímavé akce na dětské přilby.
Monika

V servisu jsme nechali brousit lyže loni a musím říci, že tak perkektně servisované lyže jsme ještě neměli! Montanu jednoznačně doporučuji.

Hanina

Dobry den, je mozne nechat servisovat i detske lyze?

Karolina

vztahuje se sleva i na servis bezek a pokud ano co zahrnuje? dekuji za odpoved.

Martina T

tak asi nejaka chybka v systemu, me se muj dotaz nejakou dobu nezobrazoval, omlouvam se.

Martina T

Tady se cenzuruji dotazy? To mne tedy slevomat zklamal. 


Opakuji dotaz.


Dobrý den, brousí u Vás lyže stále Pavel Šmíd. Minule jsem byla s jeho prací mimořádně spokojena. 


děkuji a přeji hezký den
EW

jak servis funguje? přivezu (počkám si) odvezu..... nebo se lyže u vás musejí nechat…??

Martina T

Dobrý den, brousí u Vás lyže stále Pavel Šmíd. Minule jsem byla s jeho prací mimořádně spokojena.

děkuji a přeji hezký den

Tomáš

Podobnou nabídku v tomto servisu jsem využil loni. Mohu říct, že jsem byl nadšen. Nikdy bych nevěřil, že ve výsledku může být takový rozdíl oproti servisu, kam jsem dával lyže dříve. Hrany teď konečně „drží“ lyži tak, jak potřebuji. Montanu tedy rozhodně doporučuji.

MONTANA PRAHA

Vážený Petře V. Malý servis lyží se týká úpravy skluznice a hran. Pokud máte zájem o seřízení vázání můžete využít našich doplňkových služeb, které jsme letos pro zákazníky Slevomatu připravili a za speciální akční cenu 90 Kč (normálně 150 Kč) si seřízení vázání doplatit přímo u nás v servisu. Děkuji Vám za Váš dotaz.

Petr V

popsaný servis se týká jen skluznice a co vázání?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru