Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstup na golf včetně holí a míčků

4,8 / 5 GOLF RESORT PROSTĚJOV Kostelec na Hané  (mapa) 123 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tereza

Dobrý den,
je možnost využití jamek i přes víkend, nebo platí jen v to pondělí?
A také jsem se chtěla zeptat, zda musím mít voucher i já, když pojedu s přítelem, i když golf hrát nechci.
Předem děkuji za odpověď.

Petr

Dobrý den, jamky hrajeme pouze v pondělí protože jsou součástí driving range, doprovod voucher mít nemusí.

S pozdravem

Libor Danek

Děkuji za odpověď, nicméně nevadí mi toto opatření jako takové, i když mu moc nerozumím, (kapacity drivingu málokdy nestačí) – více jsem se pozastavil nad tím, že informace o nutnosti rezervace 7 dní předem není vidět před zaplacením. Těžko třeba někomu kupovat dárek na víkend a pak mu vysvětlovat, ať si podmínky volat 7 dní předem nevšímá…

Slevomat.cz

Dobrý den,

pro bezproblémové využití voucher je tato skutečnost povětšinou uvedena na všech voucherech a tato podmínka je též zadávána samotnými zadavateli akce z důvodů zmíněných výše…v tomto případě je to proto, aby se relax na greenu nezměnil v masakr golfovými míčky a následně holemi :-) zkuste prosím kontaktovat zadavatele akce jakou má vytíženost v předpokládaných dnech využití a jistě společně naleznete řešení vhodné pro všechny zúčastněné.

Hezký den!

Petr

Dobrý den ještě bych doplnil,že golfovém areálu bývají často firemní akce při kterých je celý areálu zavřen,takže i to je důvod proč si zavolat s předstihem.
S pozdravem

Libor

Proč se až po zaplacení zákazník dozví podmínku, vytištěnou na voucheru „Pro zachování garance poskytnutí služby je nutná rezervace minimálně 7 dní předem a nejpozději 30 dní před koncem platnosti voucheru.“?
To mi moc seriózní nepřijde, navíc rezervovat si týden dopředu pouhý pobyt na drivingu…?

Slevomat.cz

Dobrý den, Libore. Toto je opatření pro situace, kdy se nám stávalo, že 90% zákazníků nechalo využití na poslední chvíli a bohužel prostory i personál poté nemohou pojmout dostatečné množství všech zákazníků. Věříme, že pokud se zarezervujete co nejdříve, hru si o to více užijete. Je samozřejmě možné ale rezervaci zkusit i „na poslední“ chvíli. Fajn den.

Magdaléna Kuncová

Dobrý den,
píšete, že je tento poukaz vhodný i pro úplné začátečníky.
Je tedy v ceně i nějaké drobné zaškolení nebo jak prosím vše funguje ?:) Dostaneme pouze hole, míčky a „hrajte“?:) Děkuji

Petr

Dobrý den,děkujeme za Váš zájem.Obsluha recepce Vám poskytne instruktáž jak správně držet hůl a provádět golfový švih, takže se nebudete trápit : )
S pozdravem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru