Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prodloužený víkend v Paříži a Versailles

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
FKSP
Renata

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se stihnou prohlédnout všechny vyjmenované památky (např. Louvre, výhlídka na Vítězném oblouku, atd.)? A dále jestli se koná plavba po Seině ve večerních hodinách. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v Paříži strávíte první den příjezdu cca 10 až 12 hod. než si přejedete na hotel, a druhý den po přesunu z Versailles dalších cca 9 hod. Čas vyhrazený na centrum Paříže je tudíž relativně dlouhý,a většina uvedeného programu je zvládnutelná. S průvodcem si projdete centrum památky bez vstupů,další čas budete mít vymezený na vybrané vstupy. Plavbu po Seině můžete realizovat buď v pátek odpoledne, nebo v sobotu odpoledne a večer (nejpozději do 21:30 hod.).

Michaela Janečková

Dobrý den, mohu se zeptat jak je to s nástupním místem z Českých Budějovic. V kolik by se odjíždělo a jaká je cena za svoz?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
svoz z Českých Budějovic je většinou zajišťován linkovým busem Student Agency z hlavního bus nádraží v centru ČB do Prahy. Odjezd kolem 13 hod. Cena za obousměrnou cestu je 390,–Kč/os.

Eli

Dobrý den, je možné s sebou vzít i malého psa ?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pejsek malé rasy (s mezinárodním očkovacím průkezem) na zájezd jet může, nicméně pro relativní náročnost zájezdu Vám tuto verzi nedoporučujeme. Jak pobyt v autobusu, tak i pohyb po centru Paříže nemusí být nejpříjemnější. Taktéž je nutné počítat s příplatkem za přítomnost psa v hotelu (cca do 15 Eur).

Bohuna

Dobrý den, chci se zeptat jak to bude se zavazadly? Mohu si vzít kufr na kolečkách s přítelem dohromady? A nechat ho v autobuse po dobu prohlídky Paříže? Také se chci zeptat kde přesně je nástupní misto v Berouně a zhruba v kolik budeme vyjizdet?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
zavazadlo může mít každý klient své nebo dohromady. S ponecháním zavazadla v prostoru busu je automatické, jelikož se na ubytování přejíždí až v podvečerních hodinách. V Berouně je nástupní místo na benz.čerpadle OMV (u exitu 18). Čas nástupu ve čtvrtek kolem 18 hod.

Any

Dobrý den, je možné si zajistit dopředu dvě místa vedle sebe v přední části autobusu i v případě přistoupení do autobusu až později – na trase autobusu dle nabídky ?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
do autobusu se vždy sestavuje zasedací pořádek, a příp. poždavky na sezení je možné dopředu sdělit do cestovní smlouvy. Rádi Vám je v rámci aktuálních možností splníme.

Markéta

Dobrý den, kdy se musí zaplatit těch 250 Kč za svoz do Prahy? Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
jakékoliv doplňkové příplatky (svozy a připojištění) se hradí až po mailové výzvě (spolu s vyplněním cestovní smlouvy) nejpozději týden před konkrétním termínem zájezdu.

Lucie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, dá se u Vás zakoupit základní cestovní připojištění? Kolik stojí? Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
připojištění léčebných výloh a jiné typy pojistných událostí v ceně 96 Kč/os. lze přiobjednat dodatečně e-mailem, vyplněním zájmu do cestovní smlouvy.

Markéta

Dobrý den, nestihli jsme u vybrané pobočky do tří dnů zaplatit zájezd do Paříže, je možnost to zaplatit do pátku 11.7.? Přijde nám slevový voucher na mail i přes pozdní platbu? Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
většinou Slevomat klientům prodlouží dobu pro zaplacení své objednávky. Vámi uváděné časové prodlení by nemělo být problematické.

Lucka

Dobrý den, jakým způsobem se budeme dostávat s průvodcem na místa jednotlivých památek? Pěšky nebo metrem? Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
procházka s průvodcem je většinou realizována pěšky (v závislosti na počasí). Pokud metrem, je to v minimální míře, většinou jen jeden přejezd.

jiri

Dobry den, kolik priblizne eur bude stat cestovani metrem po oba dny zajezdu? Dekuji za odpoved

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
cena jednotlivé jízdenky stojí necelé 2 Eura, celodenní necelých 10 Eur. S průvodkyní projdete centrum pěšky, na individuální přepravu metrem by mělo dostačovat do 10 Eur/os. na oba dny.

Lucie

Dobrý den, je povinná projížďka lodí po Seině? Neměli bychom o ní zájem, je možnost jí vynechat? Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
žádná z uvedených aktivit (s průvodcem, i bez průvodce) nejsou povinné. Každý klient si může po oba dny strávené v Paříži zajistit individuální program.

Mia

Dobrý den, je možné si koupit voucher pouze pro 1 osobu a jaký je, prosím, příplatek za jednolůžkový pokoj? Potěšila by mne spolucestující žena 50+ z Prahy – sv.mia@seznam.cz. Děkuji.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
voucher pouze pro 1 osobu je samozřejmě možné zakoupit. Příplatek za jednolůžkový pokoj je 25 Eur. Je možné, že bychom k Vám našli na některý ze srpnových termínů osobu, která by s Vámi sdílela dvoulůžkový pokoj (informujte se v cestovce).

Jiří

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat ohledně zájezdu do Paříže, je možnost nechat si věci hned po příjezdu v autobuse? Aby člověk nemusel se s nimi nosit celý den po Paříži. Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano, je možné si jakékoliv věci ponechat v autobuse.

Martina K.

Dobrý den, je ještě volný termín 28–31.8.2014 pro dvě osoby?? děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
k dispozici jsou místa na všechny nabízené srpnové termíny.

Blanka Chvojková

Dobrý den,
je možnost rezervace 3-lůžkového pokoje?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano, využití a rezervace 3-lůžkového pokoje je možná ve všech 4 nabízených termínech.

Maruska

Dobry den,
Jaky jsou terminy?Dekuji Vam za odpoved.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v nabídkovém textu jsou uvedeny 4 srpnové termíny…
Na výběr máte z těchto termínů: 7. 8.-10. 8. 2014, 14. 8.-17. 8. 2014, 21. 8.-24. 8. 2014, 28. 8.-31. 8. 2014

Hana

Dobrý den, jakou autobusovou společnost Vaše cestovka využívá na tyto cesty do Paříže a po kolika hodinách se konají hygienické přestávky.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
přepravních společností využíváme kolem 25. Jedná se o větší i menší dopravce (z Prahy a celé ČR) s novějšími i zánovními busy (jednopodlažní nebo patrové typy). Dopravce, který je použit pro konkrétní jízdy vyhodnocujeme až těsně před zájezdem s ohledem na kapacitní naplněnost. Mezi naše nejvyužívanější patří např. Eurotrans, Arriva, Pelanbus, MAD, AutoBey, Aria Travel, a mnoho dalších. Pravidelné hygienické zastávky se realizují po cca 3 hodinách jízdy.

Marie

Dobry den,v kolik hod.se odjiždi z Florence?Děkuju.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
předpokládaný odjezd z Prahy Florence je vždy ve čtvrtek kolem 17 hodiny.

Aneta

Dobrý den, je na tento zájezd možné uplatnit Benefit – plus?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel ne, zatím přijímáme pouze systém benefity.cz www.slevomat.cz/benefity

Kateřina

Dobrý den a co svoz z Ostravy?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
svozy z Ostravy realizujeme jen u některých jiných typů zájezdů. Nicméně většina našich klientů ze severní a jižní Moravy využívá buď finančně výhodné vlakové spoje (žluté vlaky Region Jet) nebo autobusové spoje (Student Agency). Vlaky jedou na pražské Hlavní nádraží, ze kterého je to pouhá 1 stanice metrem na naše nástupní místo na BUS nádraží Florenc. Autobusové spoje jedou přímo na Florenc.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru