Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Skvělý relax v centru Špindlerova Mlýna pro dva

Hotel Hradec Špindlerův Mlýn (mapa) 129 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Eva Eliášová

Dobrý den, já se nechci ptát, já budu jen a jen chválit. V hotelu jsme již druhý víkend a vše je naprosto super. Těm, kteří ještě váhají, tak vřele doporučujeme. Příjemné pokojíčky, výborná restaurace, skvělý personál,........co dodat. A ve Špindlu maximální vyžití.

Andrea

Dobrý den. Mohu se zeptat, zda máte ještě volný termín od 6.8. – 10.8.? Děkuji.

Hotel Hradec

Bohužel, tento termín je již obsazený, volné termíny ještě jsou v poslední srpnové dekádě.
S pozdravem
Hotel Hradec

Tereza

Dobrý den, to myslíte vážně, že pes stojí 290 kč/noc? To je asi žert!

Zbyněk Folkert

Dobrý den,
ano taková je cena v této akci.
Zdraví

Jana Moravcová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li máte ještě volný dvoulůžkový pokoj v termínu 13.8.-15.8.2014. Děkuji za odpověď.

Hotel Hradec

Dobrý den paní Moravcová, ano pokoj je ve vámi zvoleném termínu volný. Prosíme zakupte si voucher, zašlete nám jeho číslo a potom Vám bude zasláno potvrzení pevné rezervace. Nyní máte vytvořenu tzv. předběžnou rezervaci a budeme čekat na zaslání čísla vašeho vouchru.

Děkujeme vám za objednávku a zůstáváme s pozdravem
Hotel Hradec

Štěpánka Bezuchová

Dobrý den,měli by jste volný 3-lůžkový pokoj na dvě noci v termínu od 31.7–2.8.2014?
Děkuji Bezuchová

Hotel hradec

Dobrý večer paní Bezuchová, vyberte si prosím jiný termín, tento je již plně obsazen. pak nás prosím ev. informujte.
Děkujeme, s pozdravem
Hotel Hradec

Milada Beková

Dobrý den, termín 25. – 27. 7. nám nevyhovuje a zaplatila jsem termín mimo víkend, prosím tedy o nějaký další možný termín pro 2 dospělé a 2 děti. Číslo voucheru zašlu, děkuji, s pozdravem M. Beková

Hotel Hradec

Dobrý den paní Beková, můžeme Vás poprosit o zasílání zpráv ohledně případné rezervace přímo na náš e-mail: hotel.hradec@gmail.com pro usnadnění komunikace.
Jinak nabízíme termín Po -St /28.07. – 30.07/ nebo /04.08. – 06.08. / 2014. V případě, že by Vám nějaký vyhovoval, prosíme informujte nás.
Děkujeme, s pozdravem hotel Hradec

Verča

Dobrý den,

je volný ještě dvoulůžkový pokoj na dvě noci v termínu 21. – 27. 7.2014? Děkuji Verča

Hotel Hradec

Bohužel, tento termín je již vyprodán. Promyslete si náhradní termín a prosíme případně se informujte. Děkujeme.

S pozdravem
Hotel Hradec

Iv

Dobrý den,
je možné zapůjčení dětské postýlky? Děkuji.

Hotel Hradec

To záleží na tom, v jakém termínu. Jinak všeobecně jsou k dispozici 3 ks dětských postýlek zdarma. Pokud jsou zrovna vypůjčené, možné to není. V případné rezervaci uveďte prosím tento požadavek.
Děkujeme, s pozdravem
Hotel Hradec

Milada Beková

Dobrý večer, bohužel tento týden jsme onemocněli tak Vás chci poprosit o jiný kdykoliv v týdnu od 21 července nebo i déle. Zaplatila jsem již voucher pro 2 na 3 dny v týdnu( 2 děti doplatíme). Moc děkuji za vstřícnost, s pozdravem M. Beková

Hotel Hradec

Dobrý den paní Beková, volný termín by byl od 25.07 – 27.07.2014. Abychom Vám mohli pokoj rezervovat, je potřeba zaslat objednávku na naši e-mailovou adresu hotel.hradec@gmail.com, kde Vám po obdržení této zprávy provedeme tzv., předběžnou rezervaci. Po zakoupení a odeslání čísla vouchru Vám zašleme obratem potvrzení pevné rezervace.Děti do 15 let doplácí 390,– CZK/1 DEN a NOC s nárokem na všechny služby poskytované společností Slevomat /pevné lůžko + polopenze/ . Děkujeme Vám za Váš zájem a zůstáváme s pozdravem. Hotel Hradec

Jirka Ch.

Dobrý večer,

chtěl bych se zeptat jestli máte volno v příštím týdnu od 22.7 ?? Jsme dva dospělí a dvě děti 15 a 13 let. Šlo by o dvě noci a kolik by jsme dopláceli za děti ??

Děkuji za odpověď.

Hotel Hradec

Dobrý den Jirko, ano bylo by to možné, volný pokoj v tomto termínu ještě je. Abychom Vám mohli pokoj rezervovat, je potřeba zaslat objednávku na naši e-mailovou adresu hotel.hradec@gmail.com, kde Vám po obdržení této zprávy provedeme tzv., předběžnou rezervaci. Po zakoupení a odeslání čísla vouchru Vám zašleme obratem potvrzení pevné rezervace.Děti do 15 let doplácí 390,– CZK/1 DEN a NOC s nárokem na všechny služby poskytované společností Slevomat /pevné lůžko + polopenze/ . Děkujeme Vám za Váš zájem a zůstáváme s pozdravem.
Hotel Hradec

Nikola Karásková

Dobry vecer, chci se zeptat zda mate volno od 20. – 22.7 pro 2 osoby. Dekuji za odpoved

Hotel Hradec

Dobrý den Nikolo, volný pokoj v tomto termínu ještě je. Abychom Vám mohli pokoj rezervovat, je potřeba zaslat objednávku na naši e-mailovou adresu hotel.hradec@gmail.com, kde Vám po obdržení této zprávy provedeme tzv., předběžnou rezervaci. Po zakoupení a odeslání čísla vouchru Vám zašleme obratem potvrzení pevné rezervace. Děkujeme Vám za Váš zájem a zůstáváme s pozdravem.


Hotel Hradec

Lenka

Dobry vecer, mate volny termin od 28. do 4. 8. pro dva?
Dekuji za odpoved.

Hotel Hradec

Dobrý den Leni, týdenní pobyt by byl možný až od 06.08.2014. Do té doby jsou již kapacity vyčerpány.
Pokud máte zájem, zkontaktujte nás prosím na emailové adrese: hotel.hradec@gmail.com.
S pozdravem Hotel Hradec

Viki

Dobrý den,

máte volný 3 lůžkový pokoj pro 3 dospělé osoby na 3 dny v termínu 21.-23.7. Kolik by stálo doplacení 1 dospělé osoby k voucheru?
Děkuji za odpověď.

Hotel Hradec

Dobrý den Viki, je volný poslední pokoj a doplacení třetí osoby je 450,– CZK/1den a noc za stejných podmínek Slevomatu. Prozatím máte provedenu předběžnou rezervaci, prosím sdělte nám na naši adresu: hotel.hradec@gmail.com, zda jste pořídili voucher a zda je rezervace platná.
Děkujeme a zůstáváme s pozdravem
Hotel Hradec

Milada Beková

Dobrý večer, měla bych zájem o pobyt na 3 dny pro 2 dospělé a 2 děti v nejbližším možném termínu v červenci, na dnech nezáleží, bylo by to možné? Děkuji za odpověď

hotel Hradec

Dobrý den paní Beková, bylo by to možné s nájezdem dnes, zítra nebo nejpozději ve středu 16.07., kdy je volný 1/4 lůžkový pokoj do 18.07. 2014. Můžete si zakoupit voucher na pobyt v týdnu a děti podle věku se doplácí na místě po příjezdu. Zatím máte provedenu tzv. předběžnou rezervaci. Očekáváme Vaše zprávy na naší e-mailové adrese hotel.hradec@gmail.com.
Děkujeme Vám za Váš zájem a zůstáváme s pozdravem – Hotel Hradec.

Lucie Zábranská

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda máte volný termín od 10.8.-13.8.2014 na 2 noci,? Děkuji

hotel Hradec

Dobrý den paní Zábranská,
děkujeme za dotaz, předpokládáme, že se jedná o ubytování 2 osob, pro které by volný pokoj ve Vámi požadovaném termínu ještě byl. Prosím zakupte voucher, zašlete nám jeho číslo a my Vám obratem pošleme potvrzení pevné rezervace. Prozatím máte provedenu tzv. předběžnou rezervaci. Děkujeme a očekáváme vaše zprávy na našem e-mailu : hotel.hradec@gmail.com. S pozdravem Hotel Hradec

Petra Šafářová

Dobrý den,
máte volný termín v týdnu od 20.7. 2014 na 7 nocí pro dva dospělé a dvě děti ve věku 5 a 11 let?
Děkuji za odpověď

Hotel Hradec

Dobrý den paní Šafářová,
děkujeme Vám za dotaz, volný termín by byl od 22.07. – 29.07.2014. Jedná se o 4-lůžkový apartmán s dvěmi oddělenými ložnicemi vzájemně propojenými koupelnou. V apartmánu je manželská postel a 2 oddělené postele pro děti. Děti do 5 let s nárokem na pevné lůžko a polopenzi je zdarma. Starší z dětí platí 390,– CZK se všemi službami Slevomatu na den a noc. Pokud máte zájem o koupi, prosím kontaktujte nás na naší e-mailové adrese hotel.hradec@gmail.com. Prozatím máte provedenu tzv. předběžnou rezervaci.

Děkujeme a zůstáváme s pozdravem.
Hotel Hradec

Eliška

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt v termínu 25. – 27.8. pro 2 dospělé (2 lůžka). Je v tuto dobu volný termín? Děkuji za reakci.

Hotel Hradec

Dobrý den Eliško,
ano v tomto termínu je ještě volný dvoulůžkový pokoj. Prosíme zakupte si voucher a po jeho obdržení nám prosím zašlete jeho číslo, potom Vám bude zasláno potvrzení pevné rezervace. Do té doby máte potvrzenu tzv. předrezervaci.
Budeme očekávat Vaše zprávy.
S pozdravem
Hotel Hradec

Milena

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat, zda máte volný termín ve dnech od 15–17.7 na dvě noci. Byli bychom 2 dospělí a 2 děti ve věku 9 a 13 let. Moc děkuji za odpověď.

Nikola

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda by byl volný dvoulůžkový pokoj od 14.7. na dvě noci. Budem 2 dospělí a jedno dítě 5 let.Děkuju.

hotel Hradec

Dobrý den Nikolo, děkujeme Vám za Váš dotaz, ke kterému sdělujeme, že je ve Vámi požadovaném termínu volný pokoj ještě je. Prosíme zakupte si voucher, zašlete nám jeho číslo a my Vám následně zašleme potvrzení pevné objednávky zpět. Děkujeme a očekáváme vaše zprávy. S pozdravem hotel Hradec

Sandra

Dobrý den,
je ještě volný termín od 10.8.-12.8. Pro dva dospělé a dvě děti do 6 let. Zda by byla možnost zapůjčení i jedné dětské postýlky?
 Děkuji

Hotel Hradec

Dobrý den Sandro,

Vámi požadovaný pokoj s možností dětské postýlky (celkem 5 osob) je volný pouze v termínu od 8.07. do 11.07. Pokud by Vás tento termín zaujal, dejte nám prosím vědět na e-mail. adrese hotel.hradec@gmail.com. Děkujeme. Hotel Hradec

Mirka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte volný termín 17. – 20. 7. Děkuji

Hotel Hradec

Dobrý den Mirko,
ve Vámi požadovaném termínu jsou volné ještě 3 pokoje ale bohužel neznáme Vaše přesnější požadavky-počet osob, dětí apod. Prosím sdělte nám blíže svoji představu o ubytování.
Děkujeme
S pozdravem
Hotel Hradec

Sandra S.

Dobrý den,
chtěla bych se zaptat, kolik by stálo dokoupení jedné noci vč. polopenze pro 2 osoby. Jde nám o Čt, ke kterému bysme koupily voucher Pa-Ne.

Děkuji za odpověď

Hotel Hradec

Dobrý den paní Sandro, za jeden den – konkrétně ve čtvrtek by jste doplácela 1/2 vouchru za 1.999,– CZK tzn. v hodnotě 1000,– CZK pro dvě osoby s polopenzí a nárokem na pevné lůžko.

Mícha Marshmallowová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte volno v termínu 7. – 9.7.2014?
Děkuji za odpověď
Měkotová

Hotel Hradec

Dobrý den paní Měkotová,
ano, v tomto termínu jsou ještě volné poslední dva pokoje, pokud máte zájem, zakupte prosím voucher a zašlete nám jeho číslo. Potom Vám bude zasláno potvrzení pevné rezervace.
Děkujeme za dotaz a očekáváme Vaše zprávy na hotel.hradec@gmail.com.

Děkujeme, s pozdravem
Hotel Hradec

Zdeněk

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli bych si mohl zakoupit pobyt na 6 dní (5 nocí) pro 2 dospělé osoby a 2 děti (4 a 7 let) v termínu od 20.7.2014 do 27.7.2014. V pří­padě, že to to půjde a termín je volný na kolik by vyšel tento pobyt. Děkuji za odpověď.

Kateřina

Dobrý večer, měla bych zájem o pobyt na 8 dnů, ale pro 1 dospělou osobu a 2 děti (4 a 7 let) v termínu od 4.8 nebo 11.8.2014. Prosím o vyčíslení ceny, případně jak objednat a zda v uvedených termínech máte volno. Velice dekuji za odpověď.

Pavel Pekárek

Dobrý den, chci se zeptat, máte volno v termÍnu od 2. do 9. 8? Jednalo by se o dvoulůžkový pokoj? Moc děkuji za odpověď

Hotel Hradec

Dobrý den pane Pekárek,
děkujeme Vám za dotaz, ke kterému sdělujeme, že ve vámi požadovaném období je volný pokoj dle vašich dispozic. Můžete tedy prosím zakoupit voucher a v příloze Vašeho emailu pevné objednávky naskenovat kopii voucheru. potom Vám zašleme potvrzení pevné rezervace.

Děkujeme mnohokrát a těšíme se s vámi na viděnou.
S pozdravem
Hotel Hradec

Mícha Marshmallowová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v kolik je check-in? Mám zájem o ubytování na 2 noci Ne-Pá.
Děkuji, Měkotová

Hotel Hradec

Nájezd je garantován od 14,00 hod. do 19,00 hod. Pokud bude pokoj připraven dříve, můžete se samozřejmě ubytovat ihned, popřípadě zanechat zavazadla v naší úschovně. V případě pozdního nájezdu po 19,00 hod nás prosíme předem informujte.
S pozdravem
Hotel Hradec



BŘEZINOVÁ

Dobrý den, děkuji za odpověď. máte volný třílůžkový pokoj v termínu 23.- 27. 7.2014? DĚKUJI

Hotel Hradec

Dobrý den paní Březinová,
ano v tomto termínu je volný pokoj dle Vašich požadavků. Pokud se rozhodnete zakoupit voucher, prosím o zaslání pevné objednávky s uvedeným termínem, počtem osob, dětí, apod. emailem na naši e-mail.adresu: hotel.hradec@gmail.com. V příloze prosím zašlete naskenovaný voucher, potom Vám bude odesláno potvrzení pevné objednávky.
Děkujeme a těšíme se ev. brzy na viděnou.
Hotel Hradec

BŘEZINOVÁ

Dobrý den, dítě zdarma, je i s jídlem a samostatným lůžkem ? Děkuji.BŘEZINOVÁ

Hotel Hradec

Dobrý den paní Březinová,
dětem do 5,99 let dle podmínek je poskytnuto ubytování na samostatném lůžku včetně polopenze zdarma. Dětské postýlky jsou také poskytovány zdarma. Dětem ve věku od 5,99 – 14,99 let jsou stejné služby poskytnuty za 390,– CZK na den a noc.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru