Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

552 Kč za speciální edici předplacené karty Vodafone. Neomezené volání a SMS na 4 čísla v síti, internet v mobilu 600 MB a volání do 24 zemí EU jen za 4 Kč za minutu!

4,0 / 5 Vodafone Czech Republic Praha - Strašnice  (mapa) 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Anna

Dobrý večer,
právě jsem si objednala sim kartu (platila jsem bankovním převodem), když jsem vyplňovala formulář bylo mi řečeno, že se objednávka nenašla.
Mohu s tím něco udělat?
Předem děkuji za odpověď

muf

Seznam kamarádů je možné později změnit? Přijde mi divné to vyplňovat už přímo v objednávce.

venca68

Jak je to funguje po vyčerpání 600MB za užívání internetu např. po 14-ti dnech? Internet přestane fungovat, nebo za každý další MB zaplatím? A kolik, to nikde neuvádíte?

Petr D.

Dobrý den, objednávku jsem provedl v pondělí hned jako první. Až dnes mi přišel vodafone formulář. V sms mi bylo napsáno, že mi přijde karta do 3 pracovních dnů. Jenomže já jsem si objednával již v pondělí, abych jí měl doma již ve čtvrtek, protože příští týden se budu nacházet mimo domov a 3 týdny bych kartu nevyužil a tedy platil zbytečně. Je možné si kartu někde dnes, nebo nejpozději vyzvednou osobně? – v Praze. V zadání bylo, že mi přijde karta do 3 dnů od zaplacení (zaplaceno bylo v pondělí, tak bych očekával doručení karty ve čtvrtek). Prosím o odkaz na koho se obrátit, abych kartu využíval již zítra. Děkuji za informaci.

muf

Můžete popsat blíže způsob převedení volných jednotek? Kredit, ten je jasný. Lze ho dobíjet s nějakým bonusem?
A co SMS z Vodafonepark.cz, jsou u předplacenky také SMS do VF zdarma?

Adam, Vodafone

Dobrý den,


volné jednotky (nyvačerpané minuty a SMS) se převádí do jednoho následujícího měsíce. Pokud mátenapříklad v listopadu nevyčrpané jednotky, převedou se vám do prosince. Pokud je však nevyčerpáte ani v prosinci, do ledna se vám již nepřevedou. Podmínkou převedení je minimální kredit ve výši 552 Kč 1. den v následujícím měsíci. S bonusem dobíjet nelze. 


Z Vodafone parku jsou SMS do sítě Vodafone zdarma. 


Pěkný den
Pan Zednik

Co je na nabidce vyhodne, kdyz Vodafone nabizi 125minut volani za cenu 125,– vcetne volani na 4 cisla v jejich siti v teto cene?

Dukaz na url
twitpic.com/75if4l

David

U mě bez problémů, zaplaceno kartou v 17:00 h, po potvrzení platby kliknuto na stránce na odkaz pro objednávku, vyplněny údaje na stránce Vodafone. Následně objednávka i potvrzena mailem z eshopu Vodafone.

Petr

Zajímalo by mě, jestli mě do čtvrtka ( 3 dny po zaplacení vouchru) přijde domů karta, když mi teď cca 27 hodin po zaplacení ještě nepřišel objednávkový formulář.

Pan Lopata

Co je na nabidce vyhodne, kdyz Vodafone nabizi 125minut volani za cenu 125,– vcetne volani na 4 cisla v jejich siti v teto cene?

Dukaz
 http://twitpic.com/75if4l

Josef Wencel

Dobrý den,
jelikož můj dotaz ze včera zůstává ignorován zkusím to znovu: Do kdy je potřeba nejpozději kartu po obdržení aktivovat ?
Děkuji.

Adam, Vodafone

Dobrý den,


omlouvám se za opožděnou odpověď. Kartu je třeba aktivovat do 6 měsíců od zakoupení. Jako dárek k vánocům ji tedy můžete použít. 


Pěkný den
Petr

Dobrý den, včera cca v 15 hod jsem zakoupil vouchr,ale ještě mě na mail nepřišly žádné propozice kam mě máte kartu poslat, apod.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře,


mějte strpení, email s odkazem dostanete. :) Pracujeme na tom. 


Děkujeme za Váš zájem!
marcelina

Pokud volám na 4 vybraná čísla zdarma, tak je to hned.....ne až po vyčerpání volného kreditu 125 minut?!Na 4 čísla volám, ale kredit 125minut mi zústává na jiná čísla…je to tak??????

Adam, Vodafone

Dobrý den,


je to přesně, jak píšete. Na vámi vybraná 4 čísla v síti Vodafone se volné minuty nevztahují – voláte na ně neomezeně. 125 minut vám tedy zbyte na jiná čísla v rámci České republiky. 


Pěkný den
Jirka

Dobry den, je nejaka moznost vyberu telefonniho cisla a nebo bude automaticky vygenerovano tel. cislo na SIM karte? Dekuji za odpoved.

Adam, Vodafone

Dobrý den,

číslo vám bude vygenerováno automaticky. Vybrat si číslo bohužel nelze.

Lenka

Dobrý den,
pokud kartu aktivuji např. 10.11., pak částku 552 Kč si strhnete hned 1.12. nebo 10.12.? Pokud to bude hned 1. v následujícím kalendářním měsíci, jak uvádíte, pak je první měsíc poměrně znevýhodněn…
Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Adam, Vodafone

Dobrý den,


služba je předplacená. To znamená, že se vám kredit odečte prvním dnem používání a pak vždy 1. kalendářní den v měsíci. Na kartě je přednabitý kredit ve výši 552 Kč. Pokud si tedy kartu aktivujete 10.11., odečte se vám poměrná část kreditu (tedy za zbylých 20 listopadových dní, kdy budete službu využívat), nikoli celých 552 Kč. 


Pěkný den
Alena

Dobrý večer, je možné v průběhu používání měnit čísla „Kamarádů“? Děkuji

Adam, Vodafone

Dobrý den,


ano, můžete provést na 1 čísle vždy 1 změnu za zúčtovací období. Tedy pokud budete mít 4 kamarády, můžete všechny 4 čísla každý měsíc jednou obměnit. 


Pěkný den
M. K.

Dobrý den pokud se mi jak se píše výše část balíčku nebo celý deaktivuje pro absenci kreditu v jednom měsíci, dojde později k jeho zpětné aktivaci když v dlaším měsíci už kredit na kartě bude? děkuji

Adam, Vodafone

Dobrý den,


ke zpětné aktivaci jíž nedojde. Proto je třeba mít vždy 1. den v měsíci kredit v dané výši. Na potřebu dobití kreditu budete upozorněni SMS zprávou. 


Pěkný den
Josef Wencel

Dobrý den,
pokud koupím vícero karet pro rodinu a nebudu je aktivovat ihned až je obdržím ale přidám je až k telefonu pod stromeček – lze to? nebo je potřeba obdržené karty aktivovat do určitého data?
Děkuji, jw

Adam, Vodafone

Dobrý den,


omlouvám se za opožděnou odpověď. Kartu je třeba aktivovat do 6 měsíců od zakoupení. Jako dárek k vánocům ji tedy můžete použít. 


Pěkný den
Vesmířan

Rád bych se zeptal, co se stane v případě, že bych tento kredit na kartě 1. den v měsíci neměl. Dojde k zablokování karty, či karta přeskočí do nějakého méně výhodného režimu ?

Adam, Vodafone

Dobrý den,


v případě, že nebudete mít kredit v dostatečné výši, některá z částí balíčku nebo celý balíček (podle výše kreditu) se vám deaktivuje. 


V případě deaktivace všech komponent budete převedeni na klasickou Kartu na míru – karta tedy nebude blokována a budete moci normálně přijímat hovory. 


Pěkný den
Pavel Hoch

Dobrý den,

asi tomu nerozumím.
Je to tedy že musím mít minimální zůstatek na kreditu 552Kč a nebo tak že mi strhnete každý měsíc 552Kč?
Protože 1 varianta je úplně něco jiného než druhá.
Věta kterou máte v nabídce „Nabídka platí napořád. Jedinou podmínkou je, abyste měli vždy 1. kalendářní den v měsíci kredit v minimální výši 552 Kč, jinak o výhodnou nabídku bohužel přijdete.“ Je totiž zavádějící a nikde se tam nepíše o tom že mi tuto částku strhnete ale jen že ji musím mít na účtu. Což je opravdu rozdíl… Je hrozný jak oblbujete lidi takovou větou…

Adam, Vodafone

Dobrý den,


děkujeme za komentář. Doplnili jsme, že částka 552 Kč je měsíční cena balíčku. Tedy jak píšete, 1. den v měsíci je třeba mít kredit v minimální výši 552 Kč, který bude použit na obnovu balíčku. 


Komu tento způsob platby nevyhovuje, může si po aktivaci bezplatně změnit způsob úhrady na paušál – tedy platbu na fakturu. Budete však vyzváni k poskytnutí dodatečných osobních údajů. 


Pěkný den
Honza

Částku 552 Kč si budete strhávat z kreditu každý měsíc, nebo jen jednorázově poprvé? Pokud mám na konci měsíce kredit např. 600 Kč, musím ho navýšit na 1152 Kč?

Adam, Vodafone

Dobrý den, Honzo,


552 kč je měsíční cena balíčku. Jamile si SIM kartu aktivujete, váš kredit se strhne a bude 0 Kč. Aby se vám balíček do následujícího měsíce obnovil a vy ste mohl tuto nabídku nadále využívat, musíte mít vždy 1. den v měsíci kredit minimálně ve výši 552 Kč, jinak o nabídku přijdete. Připomínku o nutnosti dobití kreditu obdržíte SMS zprávou. 


V případě, že máte zájem o využívání služeb nad rámec balíčku, budou se tyto služby odečítat z vašeho zůstatkového kreditu. 


Pěkný den
Ungermanová

Dobrý den,mohu uplatnit slevu na stávající číslo nebo musím zakoupit novou SIM kartu?
Děkuji za odpověď.

Adam, Vodafone

Dobrý den,


akce platí pouze při zakoupení nové SIM karty s novým telefonním číslem. Ke stávajícímu číslu nabídku aktivovat nelze. 


Pokud se vám však nabídka líbí, změnu čísla by vám však mohlo usnadnit hromadné poslání SMS zprávy vašim kontaktům prostřednictvím Vodafone Parku. 


Pěkný den
Petr hahoc

Doplneni:
Nikde totiz v textu nabidky neni uvedeno, ze se jedna o mesicni poplatek 552, pouze o sluzby zdarma, ktere mesicne poskytuje.
Jedna se o predplacenou kartu, tudiz pokud se musi platit mesicne prakticky neustale 552 + to co se provola navic, je to vlastne pausal.

Adam, Vodafone

Dobrý den,


děkujeme za komentář, text jsme opravili. 552 Kč je měsíční cena daného balíčku. Avšak narozdíl od paušálu se tato nabídka platí jako předplacená karta. 


Výhodou je, že máte okamžitou kontrolu nad svými výdaji (info o stavu kreditu), kdy vám nehrozí, že provoláte více, než skutečně plánujete. 


Pokud vám způsob platby „předplacenou kartou“ nevyhovuje, můžete si po aktivaci platební metodu na paušál bezplatně změnit, avšak budete vyzváni k poskytnutí dodatečných osobních údajů. 


Pěkný den
Petr hahoc

Dovolim si upozornit, ze v nabidce nejsou pravdive informace.
Uvadi se tam, ze je jedinou podminkou mit vzdy kazdy mesic k prvnimu minimalni kredit v uvedene vysi, z cehoz vypliva, ze kredit netreba dobijet neustale, ale pouze jednou a pokud se vyuziji pouze sluzby, ktere jsou zdarma, nemuselo by se dobijet nikdy. Proto si to prosim opravte, protoze takto je to zavadejici. 


Vas text:


Nabídka platí napořád. Jedinou podmínkou je, abyste měli vždy 1. kalendářní den v měsíci kredit v minimální výši 552 Kč, jinak o výhodnou nabídku bohužel přijdete
Josef Wencel

Dobry den,

125 minut a 50 sms mimo službu Kamarádi – převádí se do dalšího měsíce pokud se nevyčerpají?

Adam, Vodafone

Dobrý den,


nevyčerpané minuty a SMS se převádějí do následujícího měsíce. Podmínkou je, abyste měl 1. dne v měsíci kredit ve výši 552 Kč. 


Pěkný den
ibragimov

Mam pre-paid VF čislo, které bych chtěl ponechat. Da se přesto aktivovat tahla nabídka?
Děkuji za odpověď.

Adam, Vodafone

Dobrý den,


akce platí pouze při zakoupení nové SIM karty s novým telefonním číslem. Ke stávajícímu číslu nabídku aktivovat nelze. 


Pokud se vám však nabídka líbí, změnu čísla by vám však mohlo usnadnit hromadné poslání SMS zprávy vašim kontaktům prostřednictvím Vodafone Parku. 


Pěkný den
Andrea N.

Dobry den,
vyuzili bychom nabidky, ale pokud by bylo mozne prejit s cislem od jineho operatora? Bylo by to mozne?
Dekuji.

Adam, Vodafone

Dobrý den,


akce se vztahuje pouze na koupi nové SIM karty s novým telefonním číslem. Přenos čísla tedy v rámci této akce není možný. 


Pokud se vám však nabídka líbí, změnu čísla by vám však mohlo usnadnit hromadné poslání SMS zprávy vašim kontaktům prostřednictvím Vodafone Parku. 


Pěkný den
Ludmila K

Dobrý den,
skutečně je v rámci této předplacené karty interntet v mobilu ZDARMA? Tedy nemusím platit měsíčně žádný paušál, pouze se mi strhává kredit za služby neobsažené v balíčku? Jak je to s nutností dobití 200 Kč jednou za půl roku? Toto je stejné jako u běžné předplacené karty? Zmiňovanou srovnatelnou nabídku jsem na e-shopu nenašla, můžete uvést odkaz na tuto nabídku, případně na podrobnější ceník k této konkrétní nabídce? Nerada bych zjistila, že kromě pořizovací ceny 552Kč za kartu se mi budou z kreditu strhávat další tarifní poplatky. Děkuji.

Adam, Vodafone

Dobrý den,


děkujeme za dotaz. Abyste mohla využívat služby, které jsou v balíčku, musíte každý měsíc dobít kredit ve výši 552 Kč. Za tuto částu obdržíte neomezené volání na až 4 čísla v síti Vodafone, 125 minut volání do všech sítí v České republice, volání do 24 zemí EU za 4 Kč za minutu, Internet v mobilu naplno a 50 SMS… 552 Kč je tedy hodnota kreditu, který musíte dobít každý měsíc, abyste mohla daný balíček využívat. Jinými slovy, vždy první kalendářní den v měsíci se z vašeho kreditu strhne částka 552 Kč, která bude použita na úhradu balíčku. 


Nabídka je exkluzivně na Slevomatu, na našem eShopu ani nikde jinde ji nenajdete. 


Cena balíčku a ceny nad rámec balíčku jsou uvedeny v textu nabídky. V případě, že vám nějkterá z částek bude nejasná, napište prosím, o kterou se jedná. Děkuji 


Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru