Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Šlapací káry ve Stromovce (jízdy na 30 i 60 min)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Zuzana

Dobrý den, jak doporučujete obsadit káry sestavou – dítě 5 let (110cm), dítě 3 roky, 1 dospělá žena. Předpokládám, že pětileťák bude chtít šlapat. Dosáhne na šlapačky u dvojáku? Je možná přídavná sedačka pro dítě i u UNO s tím, že by pštileté dítě mělo vlastní káru? Jak je těžké jí šulápnout ve srovnání s dětskám kolem?
Děkuji

Rastislav Betuš - šlapací káry Stromovka

Dobrý den Zuzano. Na šlapky u DUO káry 5 leté dítě asi nedosáhne. Pokud ale bude chtít jen řídit, tak na volant by dosáhnout měl. Sedačka je možná i na UNO káru. Pro tuto kombinaci doporučuji UNO káru velikosti XL. Rozdíl mezi dětským kolem a károu pro 5 leté dítě je určitě v tom, že kára má 4 kola a tak o něco větší odpor. Tomu je ale přizpůsobený i hnací mechanizmus káry, který umožňuje dítěti snadný rozjezd. Dítě by mělo na káře vyšlápnout zhruba stejné stoupání jako na dětském kole bez přehazovačky. Pěkný večer.

Sabina

DObrý den, mohu se zeptat, jetli u těch přídatných sedaček je ta výška 100cm závazná? 4 letý syn se váhově vejde v pohodě, má asi 17kg, ale měří asi 112cm, je to problém? Děkuji

Rastislav Betuš - šlapací káry Stromovka

Dobrý den. V zásadě to problém být nemusí. Záleží i na tom, na jakou káru by byla přídavná sedačka namontována. Při umístění na DUO káru mají děti v sedačce o něco více místa. Pokud chcete kombinovat dětskou sedačku s károu UNO doporučuji velikost UNO XL. Přeji šťastnou ruku při výběru a pěkný večer.

Ivana Tesařová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda půjčujete káry každý všední den v červenci od 13 hod. a zda musíme být objednáni předem.
Také se chci zeptat, zda se na dvoumístnou káru vejde jeden dospělý a dvě děti ve věku 7 a 5 let.
Děkuji předem za odpověď. Ivana

Rastislav Betuš - šlapací káry

Dobrý den, ano otevírací doba je každý den od 13hod.. Objednání předem doporučujeme přes rezervační systém na www.slapacikary.cz. Vyhnete se tak případnému zklamání, když přijdete do půjčovny a všechny káry budou rezervované nebo zapůjčené. Na dvoumístné káře se po doplnění přídavné dětské sedačky v této sestavě všichni odvezou. Otázkou je, jestli se 5 leté dítě uspokojí s tím, že bude po celou dobu sedět v sedačce vzadu. Navíc je podmínkou, že nesmí vážit více jak 25kg a měřit do cca 110cm. Jinak mu může chybět trochu místa na nohy. Přeji dobré rozhodnutí a příjemný večer.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru