Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

445 Kč za fantastické šestichodové degustační menu Lukáše „Jamieho“ Greguše. Nezapomenutelný kulinářský zážitek pro JEDNOHO se slevou 50 %.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Restaurace Veselá 2

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 15. 10. 2011

Jak uplatnit
  • Maximální počet voucherů na osobu: 10
  • Celkový počet voucherů: 150
  • Nutná rezervace předem na tel. 542 210 505 nebo osobně v restauraci
  • Voucher se vztahuje výhradně na 14. a 15. října 2011
  • V pátek platí nabídka od 17 do 21 hodin, v sobotu od 12 do 21 hodin
  • Voucher je možné koupit pouze kartou
890 Kč −50 % 445 Kč
890 Kč −50 % 445 Kč

Nejenom na nože, ale i na vidličky, lžíce, lžičky, misky, talíře, sklenice a šálky se budete vrhat! Do Brna totiž přijíždí charismatický mladý kuchař Lukáš „Jamie“ Greguš, účastník TV soutěže Na nože, který v současné době pracuje ve švýcarském TriBeCa Restaurantu u Zdeňka Pohlreicha.

Dopřejte si s dnešním voucherem exkluzivní šestichodové degustační menu v nově zrekonstruovaném, moderním brněnském podniku Veselá 2, který exkluzivně ve dnech 14. a 15. října hostí v kuchyni moravského Jamieho Oliviera.

Těšte se na prvotřídní menu, servis i kvalitní víno, které vám mladý talentovaný kuchař k jednotlivým chodům doporučí.

Nabídka zahrnuje tyto lahodné pokrmy:

  • paštika z kuřecích jatýrek a ostružinové želé
  • Candát na fenyklovém salátku a víno
  • Hráškový krém s vypraženou pancettou
  • Bavette steak s glazovanou šalotkou a pórkový foam a víno
  • Vanilková pannacota s pomerančovou emulzí
  • Káva Illy espresso nebo espresso lungo

Nabídku můžete využít v pátek od 17 do 21 hodin a v sobotu od 12 do 21 hodin.

Mimo dnešní nabídku nabízí restaurace Veselá 2 tradiční pokrmy české kuchyně volně prokládané s kuchyní zahraniční. Základ gastronomie tvoří kvalitní a čerstvé suroviny většinou domácí provenience, například hovězí z dobrého beskydského chovu. Kuchyni vládne zkušený gastrotým, který se nebojí vracet k tradičním receptům babiček ani experimentovat s moderními přístupy.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita