Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4denní rodinný aquapark & sport pobyt v Hotelu Relax*** na Slunečných jezerech

4,2 / 5 Wellness hotel Relax*** Senec - Slovensko (mapa) 211 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Kateřina

Dobrý den, máte volno v termínu od 23.8. na 3 noci nebo 6 nocí pro 2 dospělé osoby a 1 dítě (2roky)? A jaká by byla tedy celková cena se vším všudy? Děkuji.

Klára

Dobrý den, prosím o upřesnění ceny pobytu. Jsme 2 dospělí 1. dítě věk 12 let a 2. dítě věk 9 let. Chtěli by jsme k vám na 6 nocí. Děkuji předem za odpověď. V ceně pro děti je to samé co pro dospělé??

Tomas

Dobry den pani Klara,

v cene pobytu mate 1 dieta do 12r. v cene, starsie dieta bude doplacat doplatok priamo na recepcii. Vyska doplatku pre dieta 12r. je 80€ pri pobyte na 6 noci.

S pozdravom
Rececia Hotela relax

Klára

Dobrý den,
máme děti 6 a 3 roky. Oba by byli ještě gratis?
Je to 6let včetně? Mladší by spala s námi v posteli.
 Děkuji

Tomas

Dobry den pani Klara

cena dietata je do 6r, presnejsie do 5,99r. Akonahle ma dieta 6rokov uz sa doplaca 35 € / pobyt na 3 noci alebo 55 € / pobyt na 6 nocí.

S pozdravom
Recepcia Hotela Relax

katka

dobry den snazim se na strankach hotelu udelat si rezervaci na 7.8.do 10.8. Pro dva dospele a jedno dite 6let a nejde to.muzete mi poradit vic.dekuji

Tomas

Dobry den pani Katka,

pre rezervacie sluzi rezervacne oddelenie, ktore prosim kontaktovat mailom rezervacie@hotelrelax.sk.
v danom termine uz je hotel komplet obsadeny, nahradny termin vam vedia potvrdit prave na rezervacnom oddeleni.


Dakujeme za potozumenie
Recepcia Hotela Relax

Mirka

Dobrý den, prosím máte ještě k dispozici nějaká místa v termínu od 1.8. do 10.8. 2 dospělí + 2 děti (4 roky) děkuji…

Tomas

Dobry den,

kvoli prevereniu dostupnosti je potrebne kontaktovat nase rezervacne oddelenie rezervacie@hotelrelax.sk

dakujeme za pochopenie Recepcia Hotela Relax

katka

dobry den je volny termin od 14.8 do 17.8. a nebo tyden před.děkuji

Tomas

Dobry den,

kvoli prevereniu dostupnosti je potrebne kontaktovat nase rezervacne oddelenie rezervacie@hotelrelax.sk

dakujeme za pochopenie
Recepcia Hotela Relax

Katka

dobry den chtěla jsem se zeptat kolik by vyšel pobyt pro dvě dospele osoby a jedno dite 6let na 6noci s polopenzi.dě­kuji Katka

Tomas

Dobry den pani Katka,

zial v tejto chvili je pobyt na 6 noci vypredany.

S pozdravom
Recepcia Hotela Senec

Ilona

Dobrý den,
mohla bych poprosit, na kolik by nás vyšel pobyt na tři popřípadě šest nocí v případě dvou dospělých a dvou dětí (5 a 9) let. Pobyt bychom chtěli s večeří. Prosím, včetně všech poplatků, s konečnou cenou.
Děkuji mockrát Ilona

Tomas

Dobry den pani Ilona,

v tejto chvili je k dispozicii pobyt od stvrtka do nedele v cene 5999Kc
Mladsie dieta je v cene voucheru, za starsie dieta by ste priamo na recepcii doplatili 35€/pobyt. Ubytovanie by ste mali zabezpecene v izbe s jednou pristelkou, ktora je vo forme rozkladacieho kresla. K cene sa na mieste doplaca miestny poplatok vo vyske 0,70€/osoba nad 6r/noc.
Ak mate zaujem o vecere, doplacaju sa vo vyske 12€/dospela osoba/vecera, resp. 6€/pre 9r. dieta. Deti do 5,99 maju vecere gratis, v pripade, ze si ich objednaju vsetci ucastnici.


V pripade akychkolvek otazok nas nevahajte kontaktovat.
Recepcia Hotela Relax

Jitka Kalousová

Dobrý den.Měla bych zájem o variantu na šest nocí.Byl by ještě volný termín 20.-27.7. 2014 pro 2dospělé a 2děti /6 a 10let/. Pokud ano prosím o cenovou kalkulaci. Děkuji Kalousová

Tomas

Dobry den pani Kalousova,
dany termin v tejto chvili volny nie je, pre overenie kapacit na ine terminy prosim kontaktujte nase rezervacne oddelenie: rezervacie@hotelrelax.sk


Dakujeme a ostavame s pozdravom
Recepcia Hotela relax

Tereza Milerová

Dobrý den, je mozne, ze bude jeste k dispozici 1. varianta v tydnu za 4599, nebo je jiz definitivne vyprodano? Dekuji. Milerova.

Tomas

Dobry den pani Milerova,

1. varianta je v tejto chvili kompletne vypredana a preto uz ani sa nebude predavat.

S pozdravom
Recepcia Hotela relax

Zdenka

Dobrý den. Chci se zeptat, co zahrnuje permanentka za 2 EUR? Je to vstup do areálu na koupání v jezerech a různé akce třeba i večerní? A jaké vodní atrakce jsou na tomto koupališti? A má hotel Relax vlastní přístup na koupaliště bez nutnosti něco hradit? A ten Aquapark Senec je v areálu Slunečních jezer nebo jak daleko je vzdálený od hotelu a tam kromě 1 celodenního vstupu v ceně voucheru na 3 noci se pak už vždy platí vstupenka na každou osobu nebo také existuje nějaká permanentaka na slevu třeba pro důchodce? Případně zda důchodci musí platit plné vstupné.
Děkuji Zdena

Tomas

Dobry den pani Zdenka,

hotel Relax sa nachadza priamo v areali Slnecnych jazier. Pri prichode sa pri vstupe preukazete voucherom a pustia Vas bez nutnosti platenia. Ak areal opustite ( ak chcete ist napr. do mesta), pri dalsom vstupe bez permanentky by vas uz pustit nemuseli a bolo by potrebne platit vstupne. V areali je mozne vyuzivat za poplatok clny, vodne bicykle a pod.
Hotel Relax sa nachadza priamo pri jazere a ma vlastnu plaz.
Aquapark sa nachadza cca 400–500m od hotela. V cene je celodenny vstup a dalsie vstupenky si hradite na mieste, pricom mozete vyuzit 20% zlavu z 3hod. zakladneho vstupu, ak sa preukazete Trinity kartou, ktoru obdrzite na recepcii.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat
Recepcia Hotela Relax

Ivana R.

Dobrý den,
u poukazu na 6 nocí je napsáno: 6× ubytování pro 2 osoby, 6× snídaně.. Zahrnuje tedy poukaz 6× snídani pro 2 osoby nebo jen pro 1 osobu? A ještě jsem se chtěla zeptat, jak je to s večeřemi…Dospělí platí 12 euro os./večeře. Jakou cenu za večeři platí děti ve věku 3 a 5 let? Děkuji moc za odpověď.

Tomas

Dobry den pani Ivana,

ranajky su samozrejme myslene pre 2 dospele osoby , pripadne aj pre deti, ktore mate gratis (2 deti do 6r. alebo 1 dieta do 12r.)
Deti do 6r. maju vecere gratis v tom pripade, ak si ich zakupia aj rodicia.

V pripade akychkolvek otazok nas nevahajte kontaktovat
Recepcia Hotela Relax

Pepa

K tomu nám prosím připočtěte i vstupenky do aquapakru. děkuji

Pepa

Dobrý den, prosím Vás o cenovou kalkulaci pro dvě dospělé osoby a dvě děti ve věku 8 a 6 let v jakémkoliv termínu od 25.7. do 8.8.2014 pro pobyt na čtyři dny. děkuji

Tomas

Dobry den pan Pepa,

je potrebne si zakupit voucher v cene 5999 Kc pre pobyt stvrtok – nedela. Mladsie dieta mate v cene voucheru, za starsie dieta doplacate priamo na recepcii hotela 35€/pobyt. Ubytovanie je zabezpecene v izbach s jednou pristelkou, v takom pripade jedno dieta spi na spolocnej posteli s rodicmi. V pripade vacsieho komfortu je mozne ( podla dostupnosti) doplatit apartman za priplatok 50€/pobyt. Pre overenie dostupnosti kapacit je potrebne kontaktovat nase rezervacne oddelenie rezervacie@hotelrelax.sk

V cene voucheru je aj celodenny vstup do Aquaparku Senec. Ak by ste chceli vyuzivat dalsie vstupy, tie si kupujete priamo v aquaparku. Pri 3hodinovom vstupe si mozete uplatnit 20% zlavu na zaklade Trinity karty, ktoru obdrzite na recepcii.

V pripade akychkolvek otazok nas nevahajte kontaktovat

Hana

Dobrý den,
chci poděkovat ze velmi rychlou odpověď na dotaz a prosím ještě o upřesnění informace, pokud bych tedy jela s kamarádkou a dětmi 8 a 12 let, je možné koupit jeden voucher a doplatit pobyt pro dvanáctileté dítě a případně doplatek za apartmán, pokud bychom chtěli pobyt na šest nocí znamená to zaplacení voucheru v ceně 10 560 Kč, plus doplatek 80 Euro za dítě nad 12 let a plus 2×50 Euro za apartmán, tedy cenu voucheru plus 180 Euro? Výhodu voucheru jsou pak platné pro všechny? Mockrát děkuji za odpověď a za bezvadné a rychlé informace. Hana

Tomas

Dobry den pani Hana,
ano, je to tak ako piste. Pokial si voucher zakupite je potrebne kontaktovat nase rezervacne oddelenie rezervacie@hotelrelax.sk kvoli dostupnosti volnych terminov.

S pozdravom recepcia Hotel Relax

Hana

Dobrý den,
ráda bych jela s kamarádkou, mám dvanáctiletou dceru, kamarádka osmiletého syna, můžeme využít jeden voucher (dva dospělí, dítě do 12let) a dceři doplatit pobyt, který by měl být 50 nebo 80 Euro dle délky pobytu? Pokud je tato varianta možná, jak bychom byli ubytování? Děkuji

Tomas

Dobry den pani Hana,

ano je to mozne tak ako ste popisala. Vtedy by jedno dieta bolo na pristelke a druhe v manzelskej posteli spolu s dospelymi osobami.
Odporucal by som zvazenie ubytovania v apartmane sa dopolatok 50,00 € / pobyt 3 noci, resp. zakupenie 2 voucherov a vtedy by kazda rodina mala samostatnu dvojlozkovu izbu.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat. S pozdravom recepcia hotela Relax

Zdeňka

Dobrý den, máte ješte volný termín 17.7.-20.7.14 nebo 24.7.-27.7. 14 pro 2 dospělé a 2 děti (3 a 7let) ?
 děkuji

Tomas

Dobry den p. Zdenka,

ohladom volnych terminov je potrebne sa obratit na nase rezervacne oddelenie, kontaktujte nas prosim na e-mail rezervacie@hotelrelax.sk.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat. S pozdravom recepcia hotela Relax

Katarína

Dobrý den,

pokud bychom přijeli na 6 nocí, kolik by stály večeře pro 2 dospělé a jedno 3 leté dítě?

Děkuji

Tomas

Dobry den,

doplatok za vecere je 12 € / dospela osoba / den alebo 6 € / dieta vo veku 6–11,99r. / den.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat. S pozdravom recepcia hotela Relax

Bára

Dobrý den, jsou na pokoji k dipozici ledničky?

Renata

Dobry den pani Bára, bohuzial na hoteli Relax chladnicky na izbach nie su k dispozicii

S pozdravom
recepcia hotela Relax

Renata

Dobrý den,
chci se zeptat, když bychom měli s sebou dítě , které už dovršilo 12 let, kolik bychom za něho platili, nebo jeslti je zdarma?
Děkuji

Renata

Dobry den pani Renata ,
dieta ktore uz dovrsilo vek 12 rokov a sucasne este nedovrsilo 14,99 rokov, douhradza doplatok 50,00 € / pobyt 3 noci, resp. 80,00 € / pobyt 6 nocí.
Doplatky za deti najdete aj na uplnom konci nasej ponuky.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Karolína

Dobrý den,
zajímalo by mě zda je používání vnitřního bazénu rovněž v ceně?!
A děti do 6let za polopenzi neplatí?!

Děkuji za odpověď.

Renata

Dobry den pani Karolína,
vnútorný bazén je k dispozicii v hoteli Senec, ktorý je vzdialeny 500 metrov . Vyuzitie bazena mate ako klient hotela Relax gratis.
Deti do 6 rokov maju ranajky v cene voucheru , v pripade zaujmu o douhradenie vecere pre Vas , bude ju mat dieta do 6 rokov gratis.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Renáta Krupová

prosím potřebovali bychom pobyt od 20.8–24.8 2014 na 4 noci, dva dospělí a 1 dítě 6 let. Je možné to realizovat a kolik by to stálo? Také potřebuji vystavit fakturu pro zaměstnavatele. Děkuji za Odpověď Krupová

Renata

Dobry den pani Krupova,
vase poziadavky je potrebne vykomunikovat s rezervacnym oddelenim nasho hotela, kontaktujte nas prosim na e-mail rezervacie@hotelrelax.sk .

Dakujeme
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Jana Svobodová

Dobrý den,
právě jsem si u Vás rezervovala pokoj na termín 21–27.7.2014. Ve slevomatu při kliku na kalkulace ceny mi vyjede následující:
Pobyt na 6 nocí pro 2 osoby kdykoli
6× ubytování pro 2 osoby ve dvoulůžkovém pokoji 510 € 14025 Kč
6× snídaně 90 € 2475 Kč
2× celodenní vstup do Aquaparku Senec 44 € 1210 Kč
1 hodina – Minigolf 5 € 137,50 Kč
1 hodina – Královský šach 5 € 137,50 Kč
1 hodina – Tenis 12 € 330 Kč
1 hodina – Squash 12 € 330 Kč
1 hodina – Ruské kolky 5 € 137,50 Kč
1 hodina – Pétanque 5 € 137,50 Kč
1 hodina – Stolní tenis 7 € 192,50 Kč
Jízda vláčkem okolo jezer 5 € 137,50 Kč
Animační program 60 € 1650 Kč
Původní cena 760 € 20900 Kč
Sleva 49 %
Cena po slevě 384 € 10560 Kč

Konkrétně mně zajímá to, že tam máte psáno 2× vstup do Aquaparku Senec. Mohu s tím tedy počítat???
Děkuji

Renata

Dobry den pani Svobodova, 2× celodenny vstup do Aquaparku sa mysli 1× vstup pre 2 osoby, kedze balik zahrna dve osoby a nie tvoreny iba pre jednu osobu.
Ostatne sportove sluzby platia 1× za pobyt / izba , nie osoba.

V pripade dalsich otazok, alebo nejasnosti, nas nevahajte kontaktovat.

S pozdravom
recepcia hotela Relax

Martina Vorlová

Dobry den,
chtela bych se optat, ten voucher je opravdu na 6 dni pro 2 dospely a 2 deti? Kdybychom chteli jet v terminu 21.-27.7 je to vubec mozne? Nemate pouze nektere dny jako „nastupni“? Kdyz jsme 2 dospely, 1 ditko 3lete a druhe 6lete, jaka by tedy byla celkova castka…? V pripade zakoupeni permanentky vsem by byla zvysena o 8Eur/pobyt? Dekuji za odpoved a preji hezky den.

Renata

Dobry den pani Vorlova,
voucher na 6 nocí zahrna pobyt so sluzbami pre 2 dospele osoby a dve deti do 6 rokov alebo 1 dieta do 12 rokov. Moznosti volnych terminov bude potrebne overit na rezervacnom oddeleni . Varianty uplatnenia voucherov su pri kazdom ich type, pobyty na 6 noci su nastavene na cerpanie v dnoch PO-NE : Pondelok – nastup na pobyt a v Nedelu -odchod . Ak ma Vase druhe dieta uz dovrsených 6 rokov, bude douhradzat doplatok v cene 55,00 € / pobyt , ak este nie, je v cene voucheru ako aj Vase mladsie dieta vo veku 3 roky. Permanentku aj doplatok za dieta budete uhradzat uz priamo na hoteli , ak si zakupite permanentku pre kazdu osobu , bude to 8,00 € / pobyt .
V pripade dalsich otazok, alebo nejasnosti , nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Martina

Omlouvám se, SO-PA?

Renata

Dobrý den pani Martina, zial , vouchery je mozne cerpat vyhradne v uvedených variantoch . Zmena nastupu v ine dni nie je mozna .
Dakujeme za pochopenie

S pozdravom
recepcia hotela Relax

Martina

Dobrý den,může se varianta 3(6nocí) vybrat i v jiné dny než jen PO-NE, třeba SO-NE?díky

Zuzana

Dobrý den,
bude v ceně voucheru 7leté i 1leté dítě? Díky.

Lenka

Dobry den,chtela bych se vas zeptat,kolik bychom zaplatili dohromady za 2dospely a tri deti ve veku,3,6 a 9let za ubytovani a za vstup na vodni atrakce na 3dny ci 4dny.Dekuji za odpoved.Lenka Ps: Kdybyste meli volny termin,chteli bychom nekdy v cervenci.

Renata

Dobry den Lenka ,
v pripade zaujmu o stravenie pobytu v dlzke 3 noci, je potrebne zakupit voucher na 3 noci, ktorý zahrna dve dospele osoby a vo Vasom pripade dve deti do 6 rokov /ak este dieta nedovrsilo 6 rokov./
Doplatok za dieta 9 rokov je 35,00 € / pobyt , resp. pre dieta 6 rokov tiez 35,00 € / pobyt.
Upozornujem vsak, ze hotel Relax nedisponuje izbami , ktore maju kapacitu pre 5 osob , preto je potrebne overit napriklad moznost rezervacie apartmanu , ktorý by bol za doplatok 50,00 € / pobyt 3 noci . Kapacity a terminy prosim overit na rezervacie@hotelrelax.sk
V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat

S pozdravom
recepcia Hotela Relax

Katka Faltusová

takže chápu to dobře, že když tak budu 4 dny a koupím si tu permanentku, tak zaplatím 2 eura a budu moct do toho areálu chodit každý den?

Renata

Dobry den pani Faltusova , v pripade pobytu na 4 dni, zaplatite poplatok za poskytnutie permanentky do arealu jazier 2,00 € / osoba .
Tato permanentky vas opravnuje na vstupy do arealu bez obmedzenia po celu dobu Vasho pobytu.
V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Hanka Trojánková

Dobry den.pokud bychom chteli jet 2 dospeli a 2 deti ve veku 3 a 6,5 let. Jak to bude s cenou kdyz maly spi jeste v detske postylce? Dekuji Hanka

Renata

Dobry den Hanka,
ako je uvedene v ponuke , voucher zahrna dve dospele osoby a dve deti do 6 rokov gratis , alebo 1 dieta do 12 rokov gratis.
Vo vasom pripade teda mladsie dieta 3 roky je v cene voucheru gratis a starsie 6,5 rocne je za doplatok 35,00 € / 3 noci alebo 55,00 € / 6 nocí.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Pokorný David

Dobrý den,měl bych zájem o voucher na 6 noci pro 2 dospělé a 3 děti,které mají 3,6 a 11roků.Jaká by byla celková cena?Děkuji za odpověď.

Renata

Dobry den pan Pokorný ,
voucher na 6 nocí si zakupite za 10560 Kč. Tento zahrna dve dospele osoby a vo vasom pripade mladsie dieta do 6 rokov gratis. Doplatok za starsie dieta je 55,00 € / pobyt / 6 nocí .

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Tereza Gáliková

Dobrý den, máme 3 děti (6 let, 3 roky, 4 měsíce). Bylo by možné zamluvit rodinný apartmán za příplatek k voucheru? Jaká by pak byla cena za 7 denní pobyt? Děkuji za odpověď.

Renata

Dobry den pani Gáliková ,
volne kapacity apartmanu je potrebne overit na rezervacnom oddeleni , e-mail: rezervacie@hotelrelax.sk
Doplatok za apartman je 100,00 € / pobyt a hradi sa na mieste .
V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Milan Roch

Dobrý den
Kdybychom chtěli přijet na týdenní pobyt tj. 6 nocí dva dospělí a jedno dítě 10 let s polopenzí a s permanentkami do aqvaparku kolik by tedy byla celková cena po slevě?
Děkuji za info Milan Roch

Renata

Dobry den pan Roch ,
v pripade zaujmu o pobyt na 6 nocí , je potrebne zakupit alternativu PO-NE za 10560 Kč. v cene voucheru su dve dospele osoby a jedno dieta do 12 rokov. Voucher zahrna ubytovanie s ranajkami , 1× celodenný vstup do Aquaparku a ostatne doplnkove sluzby. Dalsie vstupy do Aquaparku je mozne zakupit priamo v Aquaparku , v pripade, ze mate kartu Trinity klub, resp. Vam ju recepcia vyda pocas pobytu, mate narok na 20% zlavu zo zakladnych 3-hodinovych vstupov . Zakupit ich je mozne len v Aquaparku Senec. Vecere je mozne doobjednat a douhradit na mieste v hoteli, nie su v cene, ich cena je 12,00 € pre dosp.osobu / den a 6,00 € / dieta do 12r. celkova cena doplatku za vecere pre celu rodinu na 6 noci : 180,00 € .
V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Helena Míčková

Dobrý den, chci se zeptat jak kombinovat rodinu 2 dospělí a děti 12 a 15 let. Děkuji

Renata

Dobrý den pani Míčková ,
2 dospele osoby su zahrnute v cene voucheru.
V pripade , ze mladsie 12 -rocne dieta este nedovrsilo 12 rokov, moze byt v cene voucheru zahrnute , ak by uz ale malo dovrsených 12 rokov, douhradza doplatok 50,00 € / 3 noci alebo 80,00€ / 6 nocí .Starsie dieta 15 rocne hradí polovicu z ceny voucheru / 83,50 € v termine PO-STv, alebo 109,00 € v termien STv -NE alebo 192,00 € pri 6 nociach PO-NE / . Pri tychto doplatkoch navrhujem zvazit zakupenie dvoch voucherov , kde je mozne uz napriklad pre vyssi komfort rezervovat dve dvojlozkove izby s dvomi vouchermi.
V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Inka

Dobrý večer,máme děti ve věku 4 a 11 let.Pokud bych dle nabídky vzala starší dítě do 12 let zdarma,kolik budu platit za to čtyřleté.Děkuji Kratochvilová

Renata

Dobrý den Kratochvilova, v pripade , ze ma rodina
dve alebo viac detí v roznom veku, pravidlo je take, ze najmladsie dieta ma pobyt gratis ,resp.2 mladsie deti , a dieta 11 rokov v tom pripade uz douhradza doplatok 35,00 € / 3 noci alebo 55,00 € / 6 nocí .
V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Věra

Dobrý den, jak je to prosím s platbou za děti. Dcera má 10 let, tudíž v ceně voucheru, ale kolik budu doplácet za syna, který má 5 let? Syn může spát v manželském lůžku, nepotřebuje přistýlku, ale nevím jak se to u vás řeší. Předem děkuji.

Renata

Dobrý den Vera, dieta do 6 rokov mate v cene voucheru gratis . Dieta – dcera 10 rokov bude za doplatok 35,00 € pri pobyte na 3 noci, alebo 55,00 € pri pobyte na 6 nocí .

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Táňa

Dobrý večer,
na pobyt 4dny v týdnu stačí pro rodinu 2 dospělí a 2 děti 4roky, 1 voucher. Děti budou na přistýlce a budou mít nárok na snídani a vstup do aquaparku zdarma?
Prosím je ještě volný termín od 28. – 31.7.
A máte více volných pokojů (kdyby chtěli jet i známí)? Předem děkuji Šafranková

Renata

Dobrý den pani Šafranková,
ano , voucher zahrna pobyt pre dve dospele osoby a dve deti do 6 rokov gratis. /v cene maju prístelku, resp. spolocne lozko s rodicmi, ranajky a vstup do Aquaparku / .Upozornujeme vsak na overenie volnych kapacit dvojlozkovej izby s moznostou 2 pristelkou, kedze vacsina izieb ma kapacitu 2 osoby + 1 prístelka. Overit volne terminy je mozne na rezervacnom oddeleni , e-mail rezervacie@hotelrelax.sk

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Kamilka

Dobrý den,
ráda bych se zeptala zda je možné se s tímto voucherem ubytovat v apartmánu se dvěma přistýlkami, který hotel nabízí na webu
(2 dosp. + 2 děti do 6ti). děkuji Špičková

Renáta

Dobry den p.Špičková, ospravedlnujeme sa za oneskorenú odpoved.
Ubytovat sa v apartmane je mozne za doplatok 50,00 € / pobyt 3 noci alebo 100,00 € / pobyt 6 nocí , kedze vouchery v uvedenej cene platia pre dvojložkove izby . Obsadenost apartmanu je potrebne si overit na rezervacnom oddeleni , e-mail rezervacie@hotelrelax.sk.
V pripade dalsich otazok, alebo nejasnotí , nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Mam Laska

Dobrý den,
mám 2 vnučky věk 5+9 let. Nenašla jsem platbu za dítě věk do 12 let, nebo do 6 let. poradíte?
 děkuji

Renata

Dobry den pani Mam Laska :) , jedna vnucka bude v ramci zakupeneho voucheru Gratis , starsia 9– rocna bude za doplatok 35,00 € / pri pobyte na 3 noci, resp. 55,00 € pri pobyte na 6 nocí .
Doplatky sme dali k ponuke doplnit .

Velmi pekne dakujeme za postreh , v pripade dalsich otazok, alebo nejasnosti , sme Vam k dispozicii.

So srdecnym pozdravom
recepcia Hotela Relax

Katka Faltusová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli ten vstup do areálu je na celý pobyt? A jestli to je za jednoho 2 eura a nebo pro dvě osoby?
Děkuji Faltusová

Renata

Dobry den pani Faltusova,
permanentka na vstup do arealu sa poskytuje za doplatok 2,00 € / osoba / pobyt . Permanentku je potrebne zabezpecit pre kazdu osobu , resp. na recepcii Vam budeme vediet poskytnut informaciu, ci je nutne ju kupovat aj pre deti .
Upozornujeme tiez , ze permanentka sa poskytuje za vratnú zalohu 25,00 € / osoba / pobyt. Po skonceni pobytu aj jej vrateni v neposkodenom stave na recepcii hotela, Vam bude zaloha v plnej vyske vratena spat.

Ak by ste mali dalsie otazky, nejasnosti, nevahajte nas kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Senec

Pavla Mejzlíková

Dobrý den,jsou prosím volné pokoje v termínu 4–7.8.2014?Ještě bych potřebovala vědět,když koupím pobyt dvě osoby a 2 děti do 6let jestli je možné poslat fakturu k zaplacení zaměstnavateli?Dě­kuji Mejzlíková

Renata

Dobry den pani Mejzlíková , volne terminy je potrebné overovat na rezervacnom oddeleni , napr. mailom na rezervacie@hotelrelax.sk . Zatial mame v tomto termine dostatok volnych izieb .
Co sa týka fakturácie , poziadavku bude moct riesit kolegynka z rezervacneho oddelenia .
Dakujem za pochopenie

S pozdravom
recepcia hotela Relax

Inka

Dobrý večer,je prosím volný pokoj ve dnech 21.7.-24.7.2014?
Ještě prosím chci vědět jestli jsou na pokoji postýlky nebo přistýlky pro děti 3 a 5 let.
Děkuji Inka Kratochvilová.

Renata

Dobry den pani Kratochvilová, v termíne 21.-24.7. je stale mozne rezervovat si izbu . Poziadavku na rezervaciu je potrebne zaslat na rezervacie@hotelrelax.sk .
V hoteli Relax su k dispozicii dvojlozkove izby s moznostou jednej pristelky , dalsie dieta moze spat na spolocnom lozku s rodicmi , v pripade, ze su volne este detske postielky, samozrejme je mozne ich gratis rezervovat. Potvrdit Vam to vsak bude vediet rezervacne oddelenie .

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Lenka Bártová

Dobrý den. chtěla bych se zeptat na nabízené sportovní aktivity, v nabídce se píše bonus – hodina sportovních aktivit dle vlastního výběru, ale v kalkulaci ceny jsou aktivity započítány všechny. Jak to tedy s cenou je? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.Bártová

Renata

Dobry den pani Bártová ,
v cene voucheru je vyhradena 1 hodina sportovych aktivit z kazdeho spomenuteho sportu . To znamena , ze mate moznost cerpat a rezervovat si 1× tenis, 1× squash, 1× minigolf, 1× ruské kuželky, 1× pétanque, 1× stolní tenis, 1× královský šach, a 1× šlapadlo nebo člun .
V pripade dalsich otazok, alebo nejasnosti , nevahajte nas kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru