Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Udělejte dětem radost projížďkou na poníkovi

Jízdy na ponících v Kryštofově Údolí Kryštofovo Údolí  (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Katerina Barešová

Dobrý den,
dceři jsou 3 roky, je to již pro ní vhodné? děkuji

Ranč v Údolí

Dobrý večer. 3 roky jsou již úplně běžný věk na vození. V podstatě by se dalo říct, že od necelých dvou let, již je to úplně pohodová záležitost. Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme hezký zbytek dne.

Josef Cerman

Dobrý den , naše vnoučata milují koně – především vnučka, které je 12 roků. I ona má šanci? Nikde neuvádíte věkovou hranici nebo váhu, která asi je nejdůležitější !!
Za odpověď děkuji.

Ranč v Údolí

Dobrý den. Jak jsem uvedl při při odpovědi na předchozí dotaz, v popisu akce je uvedeno, že kromě poníků vlastníme i velké koně plemena Fjord. Věk, váha a výška není tedy z Naší rozhodující a poskytujeme procházky a vyjížďky i dospělým osobám. Přeji hezký zbytek dne.

Andy

Prosím, od jakého do jakého věku je projížďka vhodná? Máte k dispozici jen poníky, nebo je možnost projet se i na větších koních? Dceři je 10 let. Díky za odpověď

Ranč v Údolí

Dobrý den. Jak je v popisu uvedeno, kromě poníků máme i velké koně plemena Fjord, takže věk ani váha ani výška není v podstatě z Naší strany rozhodující. Poskytujeme tudíž projížďky a procházky i dospělým. Přeji hezký zbytek dne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru