Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odpočinková dovolená na Farmě v Olšanech

3,7 / 5 FARMA OLŠANY Jihomoravský kraj (mapa) 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Kubín

Dobrý den, moje manželka miluje koně a to je i hlavní důvod, proč nám padl do oka Váš ranč. V nabídce píšete, že koně jsou k dispozici za doplatek 200 Kč. Zajímalo by mě, co si pod tím představit. Jestli se jedná o projížďku po okolí, nebo v ohradě, jak dlouho by to trvalo. Poprosil bych o upřesnění dané nabídky. Předem děkuji za odpověď.

Peter

Dobrý den.
Prosím o více informací ohledně možnosti projížďky na koni: kontakt, zvýhodněná cena je za časový úsek nebo určitou trasu, atd. Děkuji.

Dvořák

Dobrý den cena je za hodinovou vyjížďku kontakt Ranč Grepa p, Skřivánek 605850642 .Krásný den

Lukáš

Dobrý den, uvádíte možnost pobytu se zvířátkem za 100 Kč/noc. Má to nějaké omezení? Vzal bych s sebou jedno zvířátko, ale má 180 kg. Jmenuje se Bimbo. Může být i venku. Děkuji

Monulee Malutká

Dobrý den,

prosím Vás, uvažujeme o koupi. Ale ráda bych se ještě zeptala, kdybychom si chtěli výlet prodloužit o dvě noci, na kolik by to vyšlo (s polopenzi, bez polopenze) ? Děkuji mockrát :))

Dvořák

Dobrý večer navrhuji zakoupení dvou voucherū.Dvořák

Lenka

Dobrý den, chtěla bych si koupit voucher,ale využila bych ho pouze jako jedna dospělá osoba s miminkem. Byl by to pro vás problém? Mohla bych tak využít jídlo druhé osoby pro sebe? Dále jsem se chtěla zeptat zda je ubytování přizpůsobeno i malým dětem v kočárku (výtah, bezbariérový přístup apod.) a zda je volno v termínu od 26.6. Děkuji

Dvořák Farma Olšany

Dobrý den Lenko s voucherem není problém samozřejmě vám vyhovíme a můžete zůstat čtyři noci když budete sama a tím i vyčerpáte kredit v restauraci výtah ani bezbariérový přístup nemáme ale rádi vám s kočárkem pomůžeme. Krásný den Dvořák Farma Olšany

Jana Jonášová

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jestli je volný termín od 22.8 do 24.8 děkuji

Dvořák

Dobrý den paní Jonášová vámi termín který poptáváte je zatím volný

Dvořák

Dobrý den paní Jonášová termín který poptáváte je zatím volný

Monulee Malutká

2× večeře výběrem z aktuálního menu pro oba (kredit 100 Kč/osoba)

Co prosím znamená kredit 100Kč/osoba ? Děkuji

Dvořák

Dobrý den Monulee Malutká znamená to že máte v naší restauraci 400 korun k vyčerpání, je z cela na vás zda to bude za nápoje nebo pokrmy.

Lenka

Dobrý den,
o jaké typy pokoje se jedná? V nové části farmy nebo ve starší? Jak mám chápat kredit na večeři ve výši 100kč/osoba, za kolik si tedy budu moci dat večeři, kdyz puvodni cena byla celkem 400kč.
Dekuji za odpoved

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Lenko,

ubytování na akci slevomat je v nové části farmy.Kredit na večeři chápejte tak že budete mít v ceně při zakoupení voucheru volnou konzumaci v naší restauraci v částce 400 korun za jeden voucher.Každý den bude v nabídce jidlo v této cenové hladině,pokud budete mít zájem o nějaké jiné jídlo je postup např cena vámi zvoleného jídla bude 160 korun vy doplatíte 60 korun. Krásný den Dvořák.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru